Съпругът ми пуши марихуана

• 11 964
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
Ами щом е толкова добър баща халал да ти е. Явно нямаш опит с хора, необременени с такива пороци.

# 181
Нищо модерно не виждам аз в закостенелите виждания на жени, сипващи ракии всяка вечер, но неможещи да погледнат по- далеч от носовете си.
Стига с тая ракия😄 Ако не се наливаме с ракия, можем ли да кажем, че надрусаните са супер гнусни? Или не е нормално хем да не се наливаш с ракия, хем да не се друсаш.

# 182
  • София
Скрит текст:
Детето ми е най-голямото оръжие в борбата с това да спре. Нон стоп поставям него, като пример ЗАЩО ТРЯБВА ДА СПРЕ. И да, аз също познавам много отказали се от тревата-завинаги! И още нещо за всички, които нон стоп питат “колко ли пък добър баща и съпруг да е” отговорът: МНОГО. Дори не можете да си представите колко.
Никога не е бил ленив, нахилен, апатичен или сдухан след употреба. Колкото и странно да прозвучи на някои. Хич не преувеличавам. Храни детето, играе с него, води го на разходка. Винаги е бил 100% адекватен. На много неща го е научил именно той.

Съжалявам, но тук вече ме губиш- прочети си поста, в който пишеш, че след употреба е отнесен и забравя.

# 183
Съжалявам, но тук вече ме губиш- прочети си поста, в който пишеш, че след употреба е отнесен и забравя.

Няма какво да чета. Знам какво пиша. Никъде не съм написала синоними на тези определения, за да си противореча сега по някакъв начин.

# 184
  • София

Няма какво да чета. Знам какво пиша. Никъде не съм написала синоними на тези определения, за да си противореча сега по някакъв начин.
Това си написала във втория си пост:
Цитат на: Grande
Притеснява ме на първо място отнемането на книжката му, което е абсолютно възможно. Лятото взеха книжката на негов много добър приятел за 1година и 7 месеца, 2000 лв глоба, както и сваляне на номерата. Това ме притеснява най-много. Притеснява ме също така, че след употребата ѝ е отнесен, забравя важни неща и тн.

# 185
Е нищо де. Хубаво е, че вече не се притеснява жената (за детето най-вече)

# 186
  • София
Авторката, а ако добрия баща след напушване се отнесе, забрави за светофар и погуби нищо не подозиращи хора на  улицата?
Трепериш тук за книжката му, за кирливите 2000 лв, а за близките на пострадалите от напушени мислиш ли? Милен Цветков така си отиде без време.
Но да допуснем, че мъжлето е отговорно и внимава. А ако друг напушен блъсне тебе и детето?
Пак ли ще оправдаваш тревоманите?

# 187
След последните ти включвания вече не ти съчувствам.
Трябва ти да му поставиш сериозен ултиматум, а не да оправдаваш наркоманското ти мъжленце.

# 188
Аз съчувствие не съм поискала на никой от вас, нито съжаление за мен или детето. Поисках съвет от хора, които са били в такава ситуция. За да успея да му помогна да спре. Повечето от вас през цялото време само размахват показалец и реално не ми помагат с нищо, освен с обидни думи към мъжа ми. Аз ако одобрявах това, което прави и го оневинявам, нямаше да седна да пиша тези романи и да търся съвети от непознати, нали се сещате? Или пишете по темата, а тя ако все още не сте разбрали е: “как да му помогна да премине през това” не се включвайте с убийците на Милен Цветков, как не бихте допуснали да живеете с такъв човек и тн и тн.

# 189
Аз съчувствие не съм поискала на никой от вас, нито съжаление за мен или детето. Поисках съвет от хора, които са били в такава ситуция. За да успея да му помогна да спре. Повечето от вас през цялото време само размахват показалец и реално не ми помагат с нищо, освен с обидни думи към мъжа ми. Аз ако одобрявах това, което прави и го оневинявам, нямаше да седна да пиша тези романи и да търся съвети от непознати, нали се сещате? Или пишете по темата, а тя ако все още не сте разбрали е: “как да му помогна да премине през това” не се включвайте с убийците на Милен Цветков, как не бихте допуснали да живеете с такъв човек и тн и тн.
Ти се държиш като съзависима.
Ти не можеш да му помогнеш адекватно. Трябва му специалист, работещ конкретно със зависимостите.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 22:30 от Пансита

# 190
  • София

Ти не си искала, ама то не става да заповядаш кой точно какво да ти каже, че да се почувстваш добре.

Защо даваш заден и отричаш как му действа тревата, след като ти обясняват хората, че и ти си виновна, защото се качваш в колата на напушен, вместо да направиш всичко възможно да осуетиш излизането му на улицата?
Ето, спирам да ти съчувствам и ти казвам, че ако социалните разберат как си подлагаш детето на риск, с право ще се задействат.
Ако утре убие някого в движението, ти ще си съучастница.
Вярно е, че се държиш като съзависима- готова си да отречеш истината, за да защитаваш зависимостта му.
Така няма да му помогнеш.

# 191
  • Sofia
Ако утре убие някого в движението, ти ще си съучастница.

Нищо от останалата част на поста ти не коментирам, но цитираното не е вярно – съдебната отговорност си я поема само водачът, който е под влиянието на упойващи вещества. Няма как тя да се води съучастник. Така стоят нещата от законова гледна точка. Ако ти визираше по-скоро моралния аспект, тогава OK. Но авторката няма да понесе никакви съдебни неприятности, ако съпругът ѝ, не дай си Боже, катастрофира, след като е употребил марихуана, и тя (по случайност) е в колата.

# 192
  • София
Разбира се, че за моралната отговорност говоря.
Тя и ако е в колата с детето, и ако с него се случи нещо, пак няма да е виновна от законова гледна точка.

# 193
Нахлувам в темата изчитайки всичко постове и да споделя,че всеки който пафка му личи.При нас площадката има,сем което си пафка постоянно и не им пука така си отглеждат детето,за тях е нещо нормално.Даже си палят пред нас без да им пука.Според мен таткото няма да спре да го прави за съжаление.

# 194
Разбира се, че за моралната отговорност говоря.
Тя и ако е в колата с детето, и ако с него се случи нещо, пак няма да е виновна от законова гледна точка.
Аз не мога да се представям да се качвам в кола на дрогиран (или пиян) с дете.
Авторката е абсолютно съзависима.

Общи условия

Активация на акаунт