Съпругът ми пуши марихуана

• 11 427
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
  • Mediterraneo
Аз бях възхитена от испанците. Хващат с алкохол мой познат в 5 сутринта. Не пиян, а пил. В 10 сутринта на съд - 6 месеца без книжка, 500 евро глоба и няколко стотин часа общественополезен труд.

Било е някаква показна акция, не са толкова експедитивни изобщо. Онзи ден влезе в съда някакъв пиян, който прави катастрофа през 2017( не зачетох подробности, направи ми впечатление датата само).

# 301
Това последното абсолютно никой не го е твърдял. А това, което разказваш, потвърждава мнението ми, че намаляването на птп-тата не се дължи на забраните за употреба на алкохол и наркотици...
Напротив, и на това се дължи.
На забраната на употреба на алкохол и наркотици докато шофираш.
Тази забрана е валидна навсякъде по света и не сме я разисквали като спорна. Обсъдихме легалната употреба, над 18 и без шофиране.

# 302
Това последното абсолютно никой не го е твърдял. А това, което разказваш, потвърждава мнението ми, че намаляването на птп-тата не се дължи на забраните за употреба на алкохол и наркотици...
Напротив, и на това се дължи.
На забраната на употреба на алкохол и наркотици докато шофираш.
Тази забрана е валидна навсякъде по света и не сме я разисквали като спорна. Обсъдихме легалната употреба, над 18 и без шофиране.
Именно.
Затова не разбрах какво общо има с птп-тата за които пишеш ?
Каква е връзката, след като навсякъде е забранено ?

# 303
От както съм написала поста и всъщност от следващият ден спря и вече 3 седмици не е докосвал Heart Надявам се така да продължим Heart

# 304
  • Mediterraneo
Абе знаем ние, че семейните драми се решават най- бързо и безболезнено, споделиш ли ги във форума. Понякога ми се иска да съм си водела статистика за подобни теми- ау, рев, сълзи, сополи, след седмица и 100 страници призиви да оставиш идиота, нещата магически се наместват.

# 305
Уау. Вие явно имате доста свободно време, след като имате чак такова наблюдение.
Написала съм по-назад кратко, точно и повече от ясно, че това е последния път, в който давам шанс да бъдем заедно и семейство.

# 306
От както съм написала поста и всъщност от следващият ден спря и вече 3 седмици не е докосвал Heart Надявам се така да продължим Heart
24/7ли сте заедно,което не ми се вярва.Изкушението е сладко нещо ,така от раз лично на мен не ми се вярва но дано да е така,защото ние хората обичаме да ди украсяваме както си ни харесва.

# 307
  • Варна
Не се притеснявай, не е последният. Поредният е. Пък ти си мисли, че няма да започне пак. Ще пази поведение известно време, ще види, че се успокояваш и нещата се наместват, ще те забремени още веднъж и после - за вълка и кожата знаеш, нали...

# 308
  • Швейцария
Може да се е напънал, въпросът е докога. И моят бивш ММ се беше напънал за цели 2 години и после всичко започна отначало.

# 309
  • Sofia
Ама, Grande, нали ти самата беше написала, че мъжът ти е спирал тревата за доста дълги периоди в миналото? Т.е. това, че сега 3 седмици не е употребявал, май излиза, че нищо не значи.
А и може да звучи гадно, но както ти казаха по-нагоре, ти не си с него непрекъснато – няма гаранция, че като е навън, не си дърпа. Освен ако не му правиш регулярни drug тестове. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 310
По FENTV имат отворени позиции за гадатели. Защо някои от Вас не кандидатствате?
Аз може да не съм 24/7 с него, но мои роднини са с него и няма как да пуши навън. Всъщност той никога не го в правил извън вкъщи.
Приемаме факта, че това е последния път, който има шанс да спре. След това се изнасям в къщата ми, сама с детето и го оставям да си живурка сам. Нищо сложно няма Simple Smile

# 311
А защо се засягаш?В интерес на истината ти си го търпиш,търсиш мнения пишат се и в един момент явно не ти харесва и му ставаш адвокат,което е много грешно от твоя страна.Ти ако си искала до сега да си го зарязала N брой пъти ама Ц защо ли?

# 312
  • Sofia

Приемаме факта, че това е последния път, който има шанс да спре. След това се изнасям в къщата ми, сама с детето и го оставям да си живурка сам. Нищо сложно няма Simple Smile
И приключваме темата.

Общи условия

Активация на акаунт