Любители на Котки - Тема 154

• 30 919
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Между гори и планини
Вашите котки, гледат ли филми? Памук обича да гледа филми, да играе с отражението си в огледалото. Като беше малък, му пусках клипове за котки от ютуб, седял е и гледал катерички и мишки как гризкат жито, с часове. А пък анимациите ги гони 🤣

# 166

И двамата Simple Smile любимо им е снукър да гледат.

# 167
# 168
# 169
  • Между гори и планини
Много киномани , много нещо 😊

# 170
# 171
Само моите котки ли не се интересуват от телевизия?
Лъки за над 14 години живот само няколко пъти за кратко се е заглеждала в телевизора. Мъри изобщо не му обръща внимание, дори не го забелязва. А често се гледат документални филми с животни.

# 172
Лола и тя много се заглежда по телевизия.Blush

# 173
Имах пет котки. Две мъжки и три женски. Всички прибрани от пътя и отгледани от мънички. Някой изхвърля ние прибираме и така.. Само дето на 1 януари едната женска си дойде пребита до смърт от незнаен изверг(и) .  Не можахме да я спасим. Радомира се казваше котката😪.
Много ми е тежко. Обвинявам се, че не ги прибрах в мазата в навечерието на Нова Година. Може би щеше да е жива сега.

# 174
Филми не, но обичаме да играем на компютъра.

# 175
Само моите котки ли не се интересуват от телевизия?
Лъки за над 14 години живот само няколко пъти за кратко се е заглеждала в телевизора. Мъри изобщо не му обръща внимание, дори не го забелязва. А често се гледат документални филми с животни.

И у нас не се гледа - за 9 години съм го засичал не повече от 2 пъти да хвърля по едно око, за секунди. Или ме тормози, или търси в коя стая няма човек, за да се намести там и да си царува на спокойствие. По цял ден се гоним от хола в спалнята и обратно.

# 176
  • Стара Загора
Момичета, не пиша защото няма нищо ново.
Чумата е толкова притеснена за черният си кожух, че дори забрави да хапе.
Малката си щъка спокойна навсякъде и хич не ѝ прави впечатление госпожата. Тя пък като я види започва да подскача като ожилена. Впечатлена съм, че малката започна да съска и тя. Много е смешна като прибере ушаците и се озъби, най-често на кучето. Тя пък ми е толкова глупавичка милата, че живее на принципа "Бий ме, обичам те!"
Цирка ще остане у дома за неопределен период от време.

# 177
  • Между гори и планини
Нашето куче е дворно, но обича нашите котки, много им се радва. С Биби бяха голяма любов, тя ходеше да му се гали в муцуната, а кучо примираше от щастие. Сега Точка му е другарка, дори като го разхождаме, идва с нас. Чери и Памук също го навестяват. Понякога ги черпи с неговата храна. Памук понякога се прибира и целия мирише на кучето, явно са спали заедно. Обаче! За чужди котки нашия пес лае като бесен, гони ги до последно. Много е странно, как животните разбират всичко.

# 178
  • София
И моята котка не заглежда телевизора въобще! Simple Smile Като пишете за храненето и килограмите ми се струва, че моята котка е  дебела 🙄на почти 5 месеца е и тежи 2. 600 кг. Надявам се да е нормално! Храня я 3,4 пъти дневно. Един от които с пауч около 50 грама и около 50 грама суха храна разпределена на 2,3 хранения.

# 179
  • Бургас
Имах пет котки. Две мъжки и три женски. Всички прибрани от пътя и отгледани от мънички. Някой изхвърля ние прибираме и така.. Само дето на 1 януари едната женска си дойде пребита до смърт от незнаен изверг(и) .  Не можахме да я спасим. Радомира се казваше котката😪.
Много ми е тежко. Обвинявам се, че не ги прибрах в мазата в навечерието на Нова Година. Може би щеше да е жива сега.
Милата душичка, кой ненормалник може да пребие такова беззащитно животинче, стана ми гадно,като прочетох поста и се замислих колко примитивни сме все още хората... 😢😢😢

Общи условия

Активация на акаунт