Любители на Котки - Тема 154

• 30 307
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Всичко ще е наред, Герита. Flowers Four Leaf Clover
Стискаме палци и лапички.
Притеснението ти е нормално, но всичко ще е наред, ще мине и замине и ще забравите.

Лъки, съболезнования. Hug

Какво е станало с Лъки Плам? Нещо с Демон ли? Anguished

# 481
  • София
Не. Човешка загуба в семейството. Disappointed

# 482
  • Пазарджик/Лондон
Бела от месец ми прилага психологически тормоз:). Види ли ме седнала и почва да мяука, давам и храна, играем с въдичката, тоалетната чиста, ама тя пак мяука. Ако се направя, че не я чувам ме потупва с лапи докато не стана. Научила се е да ме води до спалнята и да ме чака да си лягаме за следобеден сън....
Питах скъпият и децата, като съм на работа гласа й не се чува, даже и за храна не им мяука, а чака да се прибера.
Скъпият вика, че аз съм виновна, разглезила съм я била....
Та така, в началото бях поласкана, ама сега, след 12654789 мяукане и ставане да ходя по дупето й взе да ми идва нанагорно...
Някакви съвети?

# 483
О, колко сладкоооо ❤ дай нейна снимка, моля те  Simple Smile

# 484
  • Между гори и планини
Чери така ме гони вечерта за прегръдка на ръката ми. Обаче от около седмица ми се сърди - спи в краката на мъжа ми. Защото му се накарах и го тупнах леко по главата. Карах се, защото само дебне Кети да я бия. Много я тормозят двамата с Точка.

# 485
  • Пазарджик/Лондон
Ей я, каталясала от мякане:)

# 486
Ауууу  Simple Smile  А ако я вземеш в скута си където си, вместо да лягате в спалнята? Или ако и другите я глезят, за да поделите обичта й?
Ох кажи как разглезваш? 😊

# 487
  • Пазарджик/Лондон
Тя в скут не иска нашата принцеса, настанява се някъде близо до мен, следва ме в която стая отида и мяу та мяу....Не иска да я галя ( много е гальовна само сутрин, като не ме е тормозила цяла нощ:)), наядена, наиграна и не знам какво иска, ако знам -веднага й го давам.
Скъпият вика, че съм я разглезила защото веднага ставам като мякне, да я видя какво иска....

# 488
❤ обичам този звук мяу мяу ❤
Иначе странно, че не иска да я галиш... не се ли успокоява така. Реално какво иска? А през нощта какво иска ? Да ставаш да играете или да чистиш тоалетна?  Иска просто да спи до теб следобедна дрямка за принцеси  Simple Smile
А нощем спи ли си в легълцето или в друга стая или не иска?
Преди години една съквартирантка имаше коте, което влизаше с нея в банята и трепереше в един ъгъл само и само да е с нея.

# 489
  • Между гори и планини
Моя мъж е разглезил така котките - в 5 сутринта ги храни, моля ви се. Щото ходели по него и мяукали. Аз нищо не чувам и усещам. Като го няма, котките лежат и дремят около мен и в 8 като стана , ги храня. Как ли пък ще стана в 5! Да не говорим , че все някоя иска да влезе, да излезе, през прозореца, през вратата... Като портиери.

# 490
Какво стана с принцесата на Герита85, чакам добри новини.

# 491
  • София
Трябва ми помощ за избор на Фурминатор, с Пухчо(персиец), за дълга или къса козина да вземем? Спомням че някой го хвалеше, модел ако може да ми препоръчате? Че с този космак, всеки ден  борбата за сресване е безмилостна и за двамата ни...

# 492
  • Велико Търново
Момичета, страшно съм притеснена 😔 Прибрахме се от работа, Пиги а у, както винаги из краката ни, мяука, кеф, всичко нормално. И след няма и 15 мин я виждам все едно в поза пиш на дивана. Махнах я и реших, че параноясвам. След малко отиде пак и започна да пишка 🙄🙄🙄 Веднага я взех и я махнах и спря. После имаше пишу в тоалетната, по-късно още. На схемата на гоблена ми имаше локвичка, не е само пръски. Утре и без това щях да звъня да уговаряме кастрацията. Дали може да е от това, да е разгонена? Или да е нещо по - лошо? Иначе тича, играе, хапва, нищо и няма. В потрес съм!

# 493
Случвало ли се е, докато шиеш да я пренебрегваш, в смисъл да я накараш да се отмести или тя е решила, че иска да я галиш, а ти си й казала да почака.
За Чочо, гоблена ми, му е конкуренция. Редовно ми ръфа схемите. Яденето на конци разбра, че не е добре за него, затова само да ги докопа ги надъвква така, че стават неизползваеми. Изобщо търси всевъзможни начини за отмъщение. Все пак той е мъж, а жените са далеч по изобреталенти в отмъщението.

# 494
  • София
Тоест, пишка често? Възможно ли е да е понастинала?
Опитай да не се паникьосваш до разговора с доктора! На страха очите са големи, може пък и да спре от само себе си...

Фурминатор взех за дългокосместа, макар Мади да не е такава порода, върши работа... донякъде. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт