Любители на Котки - Тема 154

• 30 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Чакаме снимки на срещата на Чумито и Лепка 😁 В тази снимка досаждане и снимки са две взаимноизключващи се неща.

# 76
  • Стара Загора
Ъпдейт: Смелата госпожа Чума изсъска два пъти и отиде на трона си (шкаф) да гледа отвисоко случващото се. Май ще побелее от стреса. Доста драматизира.
Едното куче е в София сега, та нейната реакция ще е по-нататък.
Другото куче отиде, подуши и вече не ѝ е интересно. Иска да си играят, Лепката съска.
Тя от своя страна доста смело излезе от клетката и направи една кратка разходка. Сега се изплаши от кучето, че искаше да си играят и се скри. Не обърна внимание на съскането на госпожата, но и то не беше дълго, тъй като кучето е твърдо против насилието и веднага като я чу да съска я изгони.
Просто не мога да го опиша колко много неща се случват. Joy

# 77
  • Между гори и планини
Хехе, не ти е скучно Барби 🤣

# 78
  • София
Барби, у вас е весело. Joy  Ще чакаме репортаж и по- натам.

Таня, същата е и у нас. Не знам Рижко в каква поза пишка, но може би и размерът на Киро има значение, знам ли. Рижко е дребосък и тоалетната му е широка.

# 79
Искам да ви попитам, когато мъжки котак маркира постоянно цял ден, означава ли, че вече е разгонен? Приятелка твърди, че и те като кучетата си маркират територията, не че го правят самo, когато са разгонени. На 8 месеца е животното.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 17:59 от marigold_

# 80
Моят (за щастие) никога не е маркирал - за 10 години сменихме 3 жилища, като в първото го кастрирахме и малко след това се изнесохме, а от скоро сме в ново.

# 81
Моят (за щастие) никога не е маркирал - за 10 години сменихме 3 жилища, като в първото го кастрирахме и малко след това се изнесохме, а от скоро сме в ново.
Той за няколко часа у нас, успя да опикае на 100 места. Много е мил и красив, за малко остана у нас, но не знам как се търпи нещо такова за постоянно.

# 82
  • Варна
Цял ден коледни филми за кучета гледаме:

# 83
  • Между гори и планини
Доволна съм от Точка, хапва и мърка. Още куца, но е старата Точка.

Двамата с Чери, след вечеря мият лапички пред камината.
На вън е студено и снежно.

# 84
Доня Дафина
не знам къде си,  но гледката ти днес е жестока.
Нашия ритуал е вечер,  качва се пред мен и си проси лакомството "котешко шпекче"  пристрастен е към тях.
седи на 2 крака и гризка като Сурикат е 🤣

# 85
  • София
Той за няколко часа у нас, успя да опикае на 100 места. Много е мил и красив, за малко остана у нас, но не знам как се търпи нещо такова за постоянно.
Затова все казвам, че човек с нормално обоняние бързо записва час за кастрация. Wink Котараците нямат разгонване като котките. В момента, в който съзреят полово като този котарак, вече са винаги готови да се отзоват на зова на женската разгонена мацка. Добре е собствениците му да побързат с кастрацията, защото може да му остане навик.

milasara, ние имаме и открита тоалетна и съм ги виждала. Всички приклякват, почти се опират в "пясъка", а Киро пишка почти прав. Точно както е позата за маркиране на дърво или ограда. Случвало се е дори да го натискам надолу, за да клекне Joy, но след малко пак се изправя и всичко отива на стената. Joy Закритата тоалетна е добро решение, но явно не и тази от Лидл. Иначе Киро си е с нормални размери. 4,5 кг е без да е дебел.

Фейсбук ми припомни снимки от преди 6 години на бебе Дейзи:

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 19:13 от Тaня67

# 86
  • Между гори и планини
Pinko, в Еленския балкан съм. Това е задният двор. Наистина е красиво, аз като варненка, тук заобичах зимата и снега.

# 87
Миризмата е умопомрачителна, изпрахме покривалото на дивана, което маркира и пак мирише много. Възглавниците на дивана са големи и няма как да бъдат пуснати в пералнята.

# 88
  • София
Миризмата е умопомрачителна, изпрахме покривалото на дивана, което маркира и пак мирише много. Възглавниците на дивана са големи и няма как да бъдат пуснати в пералнята.
В първи пост има линк към рецепта за почистване на маркирано. Не съм я пробвала, но няколко човека казаха, че се получава. Wink

# 89
  • Между гори и планини
За това моите момчета са кастрирани, преди да започнат с това ароматно занимание. Чери понякога има мерак, вдига опашка пред тоалетката ми и пред чимшира на двора, ама няма нищо.

Един бял Пухчо

И един черен , малък кит, който полегна върху мен, точно когато съм най-преяла.

Общи условия

Активация на акаунт