Любители на Котки - Тема 154

• 30 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Да, аз всъщност не асимилирах веднага, че мац е разгонен. Но не ми и казаха. Мяукаше на вратата на апартамента силно и искаше да излиза.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 21:29 от marigold_

# 91
Барби, както Таня каза, в тази тема снимки и досада са взаимно изключващи се неща.
Не е само към теб, а към всички.

От няколко дни си е намерила това ново място. Отидеш, погалиш я и започва да мърка. Иначе си седи там и си дреме в тая поза.

Опитах преди малко вечерния ритуал - разходка на балкона. Всяка вечер я викам, тя се прави на глуха. Като отворя вратата на балкона и идва. Понякога мяука пред вратата и чака да я изведа. Днес я виках, не идва. Отворих  вратата, нахлу студен въздух и тя не дойде. Е, не е ли хитра? А ако сега беше на улицата?

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 23:58 от Зуки Су

# 92
  • Между гори и планини
Аз съм цял ден портиерка, нито дъжд ги спира, нито сняг. Но те имат къде да се скрият - гараж, навес, плевня... Кети много обича да играе в снега, много е смешна, пидскача, върти се. Но като цяло се търкалят или пред камината, или на леглото с включени Ел.одеала.

# 93
Лека нощ и от хитрото коте Феликс:

# 94
  • Между гори и планини

Точка на плаж 🤣

# 95
Какво стана с елхите ви? Има ли оцелели? Grinning Аз тази година я сложих навръх Коледа (тогава изписаха мм от болницата) и реших да я сложа изолирана от котешкото домочадие в друга стая - на разположение само на "бабата" в семейството. Не очаквах, обаче, че ще бъде гътната цели 3 пъти. Не само гътната ами и заплюта за къщичка. Като редовен подарък спи под елхата. Сега ще ми е жал да прибирам елхата. По-хубав подарък не може да има под елхата.

# 96
Нашата елха оцеля. И тази у свеки също. Нашата дори още оцелява, но днес мисля да я прибирам вече. Като цяло Мая прояви бегъл интерес, опита няколко пъти да гризка клончета, заигра се с някоя и друга топка, но слаба работа, а и аз все и пресичах мераците и тя се кротяса. Grinning Та, имахме елха, която не претърпя котешка инвазия. Grinning

# 97
  • Между гори и планини
Няма никакви жертви при мен, никакво внимание не са обърнали на коледните елхи. Голямата със стъклени топки, днес ще я прибирам. Другото прибрах вчера.

# 98

Тук е валяло през нощта, но сега почти се стопи. Мисля ги, че др седмица ще има минусовй температури, ама има много места за спане. Ще идвам през седмицата да ги храня с някое такси. Сега ще им оставя към 5-6 кг суха храна от скъпата.

# 99
  • София
И нашата елха оцеля. Сложихме я още ноември -за настроение. Малко закачаха най-долнити топки, но не са се катерили по нея.
Ето ни днес

# 100
Сън да искаш.

# 101
Здравейте на всички, имам проблем с моето котенце , преди два дни започнах да набюдавам странно поведение, като често мяучене , пишка по малко на вън като го пусна , после го видях вътре в тоалетната си пишка но не покрива, яде си но се държи странно по някой път (излиза и започва да души на различни места) , говорих с ветеринаря обаче той ми обясни, че може да го прегледа но нямал апаратура за подобни неща и на дали щял да помогне .... Аз съм в такъв раьон където нямаме особено много ветеринари, пък и нямат апаратура ! ..... Моля насочете ме какво да направя .... Frowning Храня го с добра суха храна (Hills , Reflex) , като включвам и мокра
Скрит текст:
На почти 7 месеца е

# 102
И сега кажи, че е мъжки, за да ти кажем какво му е. Simple Smile

# 103
Да се запиша и аз в новата тема.
"Когато се сетиш, че утре е понеделник." 😂

А тук ми е много сладичък. 😍

# 104
  • Между гори и планини
Ако е мъжко, е ясно, в процес на съзряване, скоро ще почне да търси женски и да маркира. Нищо чудно да имате съседи с некастрирана женска и да усеща фермони. Моята Точка я изтървах, разгони се и събра всички пичове на селото, войни имаше епични по двора и тавана. Единият Ромео беше толкова нахален, че зяпаше през прозореца с намерението да влезе.

Общи условия

Активация на акаунт