Любители на Котки - Тема 154

• 30 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
И сега кажи, че е мъжки, за да ти кажем какво му е. Simple Smile
Момче е да

# 106
# 107
Доня Дафина е подсказала вече. Simple Smile Време е за гаджета, демек.

# 108
Здравейте, има ли някой с опит в почистването на зъбен камък?

# 109
Моят опит не е добър. Последния път в който посетих вет за целта, ми се обади, че спасява котката ми с урбазон от алергична реакция на някое от лекарствата, които е ползвала при почистването. По-тъпото беше, че и тя не знаеше кое от лекрствата е причинило алергичната реакция. Та, си изкарах акъла. Оставих я за едни зъби, а то стана... Оток на лигавицата и около окото... Зъби като чуя и настръхвам... Sad

# 110
Аййй, сакън !!!
Някой друг?
 Благодаря предварително за отговоритe!

# 111
Здравейте, нямам време да чета и разглеждам назад, може и някой да е споделял, интересува ме дали мога да науча малки котета на 3-4 месеца да ползват човешката тоалетна с помощта на приспособление, което се предлага в Интернет. Или ако някой е имал успех с друг метод може ли да сподели 🙂

# 112
А? Ъ? Котета да ползват човешка тоалетна? ЩО? От къф зор?

# 113
  • Между гори и планини
После да си пускат водата!
Това е срещу природата им.

# 114
  • София
Здравейте, нямам време да чета и разглеждам назад, може и някой да е споделял, интересува ме дали мога да науча малки котета на 3-4 месеца да ползват човешката тоалетна с помощта на приспособление, което се предлага в Интернет. Или ако някой е имал успех с друг метод може ли да сподели 🙂
Преди няколко години имаше опити в темата. Дори в единия случай май беше успешно. Но освен да се опиташ с търсачка да потърсиш мнения, друго не се сещам. Една от ключовите думи може да е магазин Лекси, защото едната система за приучване към човешка тоалетна беше купена от там.

После да си пускат водата!
Това е срещу природата им.
Ако щеш вярвай, но познавах такъв котарак. Simple Smile Беше сиамецът на кумовете на родителите ми. Котаракът се беше научил сам да ползва тоалетната (без споменатите по-горе приспособления Wink) и накрая скачаше и увисваше на синджира на казанчето (навремето казанчетата бяха такива Joy).

Като гледам какви количества бентонит купувам и какво чистене на тоалетна е ежедневно, често си мечтая и моите да ходят в тоалетната. Но не знам дали ще мога да се вредя и аз да я ползвам. Ще се образува голяма опашка. hahaha hahaha hahaha

# 115
Таня, и аз познавах такъв сиямец през 90-те, май Виктор се казваше. Но там имаше тройна дървена система върху тоалетната чиния - най-отгоре капак, после дъска с малък отвор, която беше постоянно достъпна и се използваше от котарак, и отдолу - стандартната тоалетна седалка.

# 116
  • София
Този се закрепяше някак на нормалната седалка. Simple Smile Но и никой не го беше учил. Сам беше решил. Може би е влизал със стопаните си и ги е наблюдавал. hahaha

Иначе не е лоша идеята да има специална котешка дъска. Тогава няма да има "изненади" по човешката. Simple Smile

# 117
По спомени и познатият ми котак сам се беше научил. Предполагам комбинираната седалка е била наследство от времето, когато са били по-малки децата. А котакът беше невероятно готин, нищо общо с породата си.
Таня, и сега се продават комбинирани седалки, само не знам дори и да свикна котките, как ще се задържат на пластмасата. Онази беше дървена.

# 118
Момичета, върху какво си лежат вашите котчица? Моите си харесаха едно платнено одеало. Ама голям зор от косми .... през ден трябва да чистя. Има ли някоя материя, която е по-лесно за почистване?

# 119
  • София
Аз изобщо не правя такива опити. Само си мечтая да си спестя чистенето и да намаля разходите за бентонит. Simple Smile Тоалетната ни е самостоятелна, а не е в банята, както е в много апартаменти. Няма как и да стои отворена, защото вратата се отваря навън и пречи. А и да е една котка, човек да се опита да я научи, но 5 ... Твърде много са. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт