Любители на Котки - Тема 154

• 30 268
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ушатото като стои сам не прави бели, освен да си дере любимите мебели, иначе е душичка.
Получавам това преди малко, на гости е при баба, навън едно слънце пече, тя го завила.Joy

# 601
  • Шумен
За това влизам да питам.Някой може ли да св опита да обясни каква е миризмата,когато маркират?Фин нв стигна до там,Закари понякога мирише по-различно,когато уринира,но нв знам как трябяа да бъде

Миризмата при маркиране на мъжки котарак няма как да бъде сбъркана просто. Изключително силна и поне няколко пъти по-гадна. Нетърпимо е за мен!

# 602
  • София
Чарли ❤
Гушнах я сутринта, Блеко дойде и я подуши в ръцете ми. Беше спокоен, но Чари ръмжеше. Той показа, че иска да си играят (доста е недодялан при игрите с мацките и все ги ступва накрая), но тя помни, че я малтретираше и му няма доверие. Струва ми се все пак стъпка към затопляне на коткоотношенията.  

Скрит текст:
Подозирам, че котето си има дом, но при нас й харесва

Не се бои да влиза вътре и го прави доста уверено.
Позволи и на ММ да я гали и много му се радва, преди се боеше от него

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 14:31 от AnyHr

# 603
Някой с опит, с много дива малка котка може ли да каже дали с времето се “успокояват”?
Котето е на около 4 месеца, спасено от улицата, но се хващам вече за главата с него...
Много хапе и дере, напада... когато минеш покрай него ти се хвърля и виси на краката. Всички вкъщи са надрани...
Напада и бие голямата котка.
Виси по пердетата, яде кабелите... Не знам какво да го правя вече...

# 604
Всички малки котета са диви и беснеят, всяко решава какви поразии да прави. Това с кабелите обаче е опасно.
Опитвайте да играете повече с него, за да изразходва енергията. Най-добре с котешка въдичка.

# 605
Това с гризането на кабели не го ли правеха зайците?!

Естествено, че ще се успокои, но това няма да стане за един ден...

# 606
Ето за това обичам големи улегнали котки 😂

# 607
  • София
Някой с опит, с много дива малка котка може ли да каже дали с времето се “успокояват”?
Котето е на около 4 месеца, спасено от улицата, но се хващам вече за главата с него...
Много хапе и дере, напада... когато минеш покрай него ти се хвърля и виси на краката. Всички вкъщи са надрани...
Напада и бие голямата котка.
Виси по пердетата, яде кабелите... Не знам какво да го правя вече...
Все едно чета за моята 5 месечна котка 😃Кабели хапва всякакви различни от черни 😅

# 608
Май ги различава в цвят!

# 609
  • София
Май ги различава в цвят!
Вероятно 😅хапва зелени, розови и бели кабели... Черни до сега не е пипала 😛

# 610
Добър ден, имам проблем с моето котенце моля за съвети, днес сутринта го пуснах за един час да се разходи, и преди малко си дойде обаче не може да движи опашката си и има косопад .... яде си но знам ли къде се е набутал.... та въпроса ми е възможно ли е да я е наранил по някакъв начин .....

# 611
Прибрах си го, подреждам, въртя се и по едно време:

# 612
  • Между гори и планини
На вън вятър и дъжд, да се погушкаме на топло и меко.

# 613
Добър ден, имам проблем с моето котенце моля за съвети, днес сутринта го пуснах за един час да се разходи, и преди малко си дойде обаче не може да движи опашката си и има косопад .... яде си но знам ли къде се е набутал.... та въпроса ми е възможно ли е да я е наранил по някакъв начин .....
Разбира се, че е възможно.

# 614
Разбира се, че е възможно.
Малко е странен въпроса, но дали ще му мине от само себе си илитрябва да се вика ветеринарен

Общи условия

Активация на акаунт