Как мъжете тестват жените в периода на ухажването?

• 20 635
  • 207
  •   2
Отговори
# 120
По темата ще ви споделя един мой тест, който случайно го открих. Grinning Той се изрязява в следното: Имам си едно любимо заведение, където в някакъв момент водя девойката, с която се срещам към момента. Ако на края на вечерта си тръгне с мен (не говорим да преспи с мен), тестът е преминат успешно. Но ако тръгне да се сваля с друг/други пред мен, мацката за мен е вече "чао". Лично при мен, повече от една мацка се е проваляла с това "изпитание". Виждал съм в същото заведение и други мъже и жени, които са се проваляли на същия своебразен тест.

Може да звучи, както смешно, така и трагично това, което ви споделих, но опитът си е опит и трябва да гледаме философски на нещата и да продължаваме напред.

Най-вероятно в любимото си заведение си се разбрал с  любимите си приятели за провокации и е възможно дамите да са избрали други партньори. Защо е нужно да се застраховаш? Иди на  Неутрална зона .
Мъжете на 20-30години и мъжете на 50години търсят различни видове връзки.

Ravenna права си, не поддавай на детските закачки тук!

След първата среща, го извикай за някаква помощ и ще ти се изясни всичко, най-вече, ако дойде веднага.....

Търси Грижа и Любов, и ще получиш всичко!

# 121
  • София
Ох, на Равена приказките дори на мен започнаха да ми изглеждат пенсионерски! Все едно слушам хора на по 70, а не на 50.

# 122
  • Тра-ла-ла
По темата ще ви споделя един мой тест, който случайно го открих. Grinning Той се изрязява в следното: Имам си едно любимо заведение, където в някакъв момент водя девойката, с която се срещам към момента. Ако на края на вечерта си тръгне с мен (не говорим да преспи с мен), тестът е преминат успешно.
Да не е заведение със суингъри?! Joy

# 123
Е как така имате връзка, а тя една вечер, уж сте заедно в заведение, и си тръгва от заведението с друг?! Ще умра от смях Joy
Фибоначи, май само ти си мислиш, че имате връзка... И това ти се случва няколко пъти... Нещо не е наред в нечие мислене Thinking

AIDA_N, очевидно ти си мислиш, че съм имал връзка, защото никъде не твърдя такова нещо. Grinning
За да се изясни повече ситуацията ще допълня, че ако двама човека излязат на 2-3 срещи това, лично за мен, не е връзка. Wink

П.С. В темата е заложено "в периода на ухажването" това е времето преди самата връзка. #даСеЗнае.

По темата ще ви споделя един мой тест, който случайно го открих. Grinning Той се изрязява в следното: Имам си едно любимо заведение, където в някакъв момент водя девойката, с която се срещам към момента. Ако на края на вечерта си тръгне с мен (не говорим да преспи с мен), тестът е преминат успешно.

Реално не е, но се случват подобни неща, както вече споделих и не само на мен. Joy

П.С. Хареса ми предположението. Grinning

По темата ще ви споделя един мой тест, който случайно го открих. Grinning Той се изрязява в следното: Имам си едно любимо заведение, където в някакъв момент водя девойката, с която се срещам към момента. Ако на края на вечерта си тръгне с мен (не говорим да преспи с мен), тестът е преминат успешно. Но ако тръгне да се сваля с друг/други пред мен, мацката за мен е вече "чао". Лично при мен, повече от една мацка се е проваляла с това "изпитание". Виждал съм в същото заведение и други мъже и жени, които са се проваляли на същия своебразен тест.

Може да звучи, както смешно, така и трагично това, което ви споделих, но опитът си е опит и трябва да гледаме философски на нещата и да продължаваме напред.

Най-вероятно в любимото си заведение си се разбрал с  любимите си приятели за провокации и е възможно дамите да са избрали други партньори. Защо е нужно да се застраховаш? Иди на  Неутрална зона .

В интерес на истината с "любимите ми приятели" никога не сме правили капани на разни жени. В случая говорим за друг развой на събитията.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 15:02 от Фибоначи

# 124
  • Тра-ла-ла

Реално не е, но се случват подобни неща, както вече споделих и не само на мен. Joy
Значи всичко е точно. Каквото повикало - такова се обадило.

# 125
  • Далечният изток
Не каза ли, че си се срещал към онзи момент с конкретната девойка?
"Да се срещаш" с някого какво ли означава?!
Ухажването предшества периода на срещането, ама може аз да бъркам, все пак съм стара, а сега модата сигурно е различна...

# 126

Значи всичко е точно. Каквото повикало - такова се обадило.

Съгласен съм, че е точно, защото няма да си загубя времето с конкретната жена. Но не съм съгласен за "каквото повикало - такова се обадило" все пак в случая не съм тръгнал да свалям други жени, когато съм излязъл на среща. В моя пример е по-скоро засегнат мотивът за изкушението. Щом му се поддават пред мен, какво остава зад гърба ми. Но наистина всичко е точно. Hug

Не каза ли, че си се срещал към онзи момент с конкретната девойка?
"Да се срещаш" с някого какво ли означава?!
Ухажването предшества периода на срещането, ама може аз да бъркам, все пак съм стара, а сега модата сигурно е различна...

Ама как да ухажвам някого без да се срещам с него. Joy Знам, че има математически модели, използвани за предсказване на бъдещи събития, но за такъв още не съм чел. Но благодаря за идеята, ще проуча възмоностите.

Шегата на страна, според мен в случая с теб имаме разминаване в дефинициите, което не означава, че аз или ти грешим. Разбирам какво ми казваш и се съгласявам с идеята, въпреки различната терминология, която използваме. Blush

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 15:16 от Фибоначи

# 127
  • Далечният изток
След като нямате връзка и девойката по никакъв начин не е обвързана с теб, какво ѝ пречи да се сваля с някой друг?
А на теб какъв ти е проблемът в случая, какво като си там, след като си никой за нея?!

И последно среща ли е, връзка ли е, аз съвсем се обърках?

# 128
След като нямате връзка и девойката по никакъв начин не е обвързана с теб, какво ѝ пречи да се сваля с някой друг?
А на теб какъв ти е проблемът в случая, какво като си там, след като си никой за нея?!

Среща, среща, не е връзка... Все си мисля, че като излизеш на среща с някого не би трябвало да сваляш други по време на срещата. Може и аз да греша, разбира се.

П.С. Подобни реакции съм виждал само при хора, които се чувстват засегнати. Интересно, защо ли в случая е така?! Доколкото разбрах си от "старото поколение", а аз съм чувал и виждал, че хората от това време са с по-високи морални устои от днешните "млади".

# 129
Е как така имате връзка, а тя една вечер, уж сте заедно в заведение, и си тръгва от заведението с друг?! Ще умра от смях Joy
Фибоначи, май само ти си мислиш, че имате връзка... И това ти се случва няколко пъти... Нещо не е наред в нечие мислене Thinking

AIDA_N, очевидно ти си мислиш, че съм имал връзка, защото никъде не твърдя такова нещо. Grinning
За да се изясни повече ситуацията ще допълня, че ако двама човека излязат на 2-3 срещи това, лично за мен, не е връзка. Wink

П.С. В темата е заложено "в периода на ухажването" това е времето преди самата връзка. #даСеЗнае.

П.С. Хареса ми предположението. Grinning

В интерес на истината с "любимите ми приятели" никога не сме правили капани на разни жени. В случая говорим за друг развой на събитията.

„Истинската любов винаги прави мъжа по-добър, независимо каква жена я вдъхновява.”

# 130
  • Далечният изток

Среща, среща, не е връзка... Все си мисля, че като излизеш на среща с някого не би трябвало да сваляш други по време на срещата. Може и аз да греша, разбира се.

П.С. Подобни реакции съм виждал само при хора, които се чувстват засегнати. Интересно, защо ли в случая е така?! Доколкото разбрах си от "старото поколение", а аз съм чувал и виждал, че хората от това време са с по-високи морални устои от днешните "млади".
Тя дали е знаела, че е на среща с теб? Smiley
Да потворя ли, че тя се чувства свободна и ти си /си бил/ никой за нея?

# 131

За пречене – нищо не ѝ пречи, разбира се, въпросът е какво говори поведението ѝ за самата нея.
Доколкото схванах, не става въпрос за първа и единствена среща, когато момичето е разбрало, че това не е нейният човек и е започнало да скача/кълве на други. Макар че и за първа среща ми се струва грозно такова поведение, освен ако младежът не го е предизвикал по някакъв начин.
Фибоначи, къде ги намираш такива загорели моми? Simple Smile
Също така ми стана любопитно що за заведение е това, че на момичетата им падат задръжките (и гащите)?
На друго място – не, само там?
Егати рекламата! Не си човек, ако не кажеш кое е.

# 132
  • Тра-ла-ла
Съмнителен разказ на съмнителен мъж, срещаш се със съмнителни жени Joy Аз като казвам, че всичко е точно.

# 133
  • София
Най-малкото е неучтиво девойката да е излязла с него някъде и да започне да се задява с друг. Нашият човек какво е, държач на чантата и на дрехите и после да плати сметката ли?
Наистина, как да се случи това ухажване, ако не се срещат? Да си изпращат писъмца и сърчица при положение, че са в един и същи град?

# 134
  • Далечният изток
Най-малкото е неучтиво девойката да е излязла с него някъде и да започне да се задява с друг. Нашият човек какво е, държач на чантата и на дрехите и после да плати сметката ли?
Наистина, как да се случи това ухажване, ако не се срещат? Да си изпращат писъмца и сърчица при положение, че са в един и същи град?
На такъв ми прилича. Не и на човек, с когото е на среща...

Общи условия

Активация на акаунт