Как мъжете тестват жените в периода на ухажването?

• 20 643
  • 207
  •   1
Отговори
# 135
Наистина, как да се случи това ухажване, ако не се срещат? Да си изпращат писъмца и сърчица при положение, че са в един и същи град?

Сигурно си пишат. Simple Smile
С такова впечатление оставам, че днес любовните връзки са предимно в епистоларна форма.
Пише, значи ме обича. Не пише, не ме обича.
Че и се ревнуват кой с колко други си пише...
Абе, какво ли разбираме ние... Simple Smile

# 136
Най-малкото е неучтиво девойката да е излязла с него някъде и да започне да се задява с друг. Нашият човек какво е, държач на чантата и на дрехите и после да плати сметката ли?
А, неучтиво...Че тя щом приятелката на Безос пред очите му се задява с Лео, какво остава за обикновените мъже.
Скрит текст:

# 137
Ама, то като идеш на бар със суингъри това си е съвсем нормално. Само че се питам, от какъв зор ще води да ухажва девойката точно на такова място? И такива барове почват работа доста късно вечер, докато за романтични срещи времето е друго и то в уютен ресторант с приятна музика, която позволява задушевни разговори. Чак пък на такова място да тръгне да се задява с други? Айде, бе! Ми там компанията често е смесена: от по-млади до по-стари, които са отишли по същия повод, така че надали някой обръща внимание на двойките от съседните маси.Този Фибоначи ми мяза на голяма новорегистрирана пързалка.Joy
Стига бе Нина, говорим за нормални девойки, не за ...Хм-да-приятелки...!

# 138
Всъщност приятелката на Безос изглежда повече привлечена от възможността да стане втората най-богата жена в света (след бившата жена на Безос), отколкото от нещо друго.

# 139
След като нямате връзка и девойката по никакъв начин не е обвързана с теб, какво ѝ пречи да се сваля с някой друг?
А на теб какъв ти е проблемът в случая, какво като си там, след като си никой за нея?!

И последно среща ли е, връзка ли е, аз съвсем се обърках?

Среща, среща, не е връзка... Все си мисля, че като излизеш на среща с някого не би трябвало да сваляш други по време на срещата. Може и аз да греша, разбира се.

П.С. Подобни реакции съм виждал само при хора, които се чувстват засегнати. Интересно, защо ли в случая е така?! Доколкото разбрах си от "старото поколение", а аз съм чувал и виждал, че хората от това време са с по-високи морални устои от днешните "млади".
Тя дали е знаела, че е на среща с теб? Smiley
Да потворя ли, че тя се чувства свободна и ти си /си бил/ никой за нея?

Доста ясно заявявам пред една жена кога е на среща с мен и ако не е разбрала... ами тогава, да кажем, че се радвам, че е отиша другаде. Grinning

След като нямате връзка и девойката по никакъв начин не е обвързана с теб, какво ѝ пречи да се сваля с някой друг?

Фибоначи, къде ги намираш такива загорели моми? Simple Smile
Също така ми стана любопитно що за заведение е това, че на момичетата им падат задръжките (и гащите)?
На друго място – не, само там?
Егати рекламата! Не си човек, ако не кажеш кое е.

Joy В случая в София ги намирам, но вярвам, че се случва не само в столицата.
Относно заведението... ами то е доста греховно, ако мога така да се изразя. Първоначално не дава индикации за такова, но ако човек отиде там и се загледа, ще разбере за какво говоря. Да кажем, че също така там алкохолът много подхлъзва хората, но не защото е нискокачествен, а защото нямат мяра. Името на заведението за сега ще го запазя в тайна.

Съмнителен разказ на съмнителен мъж, срещаш се със съмнителни жени Joy Аз като казвам, че всичко е точно.

Grinning С удоволствие бих ви поканил всички тука на това място и съм сигурен, че ще се убедите в думите ми. Но, както казах, за сега ще го запазя в тайна. След някой друг пост току виж съм го споделил.

Най-малкото е неучтиво девойката да е излязла с него някъде и да започне да се задява с друг. Нашият човек какво е, държач на чантата и на дрехите и после да плати сметката ли?
Наистина, как да се случи това ухажване, ако не се срещат? Да си изпращат писъмца и сърчица при положение, че са в един и същи град?
На такъв ми прилича. Не и на човек, с когото е на среща...

Бих писал писъмца със сърчица дори, но предпочитам живия контакт. Между другото, наистина, миналата седмица бях на среща със страхотна дама и отношението ѝ, към мен беше с няколко нива над това на девойките, за които ви споделям. И си изкарахме невероятно. Интересното беше, че знаеше, че сме на среща. Не знам как е разбрала. Може би Вселенският разум ѝ е прошепнал нещо. А може би от поведението ми спрямо нея, кой да знае.

# 140
Всъщност приятелката на Безос изглежда повече привлечена от възможността да стане втората най-богата жена в света (след бившата жена на Безос), отколкото от нещо друго.
И за целта флиртува с Лео, може би за да се уплаши Безос, че ще остане без жена, и веднага да я направи г-жа Безос?

# 141
Ако не ме подразни с нещо толкова много, че да ми мине мерака, значи става. Примерно простотия, леко поведение или пък неща от рода на иди ми, дойди ми. Много съм ги разкарвал защото просто не ме кефят, не заради провал на някакви тестове.

# 142
  • Далечният изток
А, ми ето, поведението ти провокира насрещното отношение...
Мхмммм, ще се научиш ти...

# 143
Ако е към мен това, всъщност много пъти са се стараели момичетата. Ама като не се получават нещата при мен, нищо не може да помогне.

# 144
Да правиш тестове и разиграваш момичето в процеса на "ухажването"е нонсенс. И е напълно нормално момичето да ти бие шута, ако започнеш да се държиш като дръвник. Независимо дали сте в заведение, в мола, или на улицата.

# 145
  • Далечният изток
Ако е към мен това, всъщност много пъти са се стараели момичетата. Ама като не се получават нещата при мен, нищо не може да помогне.
Не, към математѝка.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 18:38 от AIDA_N

# 146
Принципно това с тестовете си е шибана работа. И на мен са ми правили, ако бях разбрал на момента, сигурно щеше да има адиос. Е по-късно като разбрах вече беше минала в графа "за временно ползване" по други причини.

# 147

Поведението ми е костантно. Едно и също поведение - различно отношение към мен. Математически погледнато (нали съм математик), когато смениш един параметър в уравнението, а другият остане константа различният изход не зависи от константата.

П.С. Благодаря за доверието! Blush

# 148
  • Далечният изток
Различно е, според мен де. Жената е различна, съответно и ти си различен с нея. Не го осъзнаваш може би, но според мен няма как да е винаги едно и също...

# 149
Поведението ми е костантно. Едно и също поведение - различно отношение към мен.

Извинявай, ама това сега е върховна глупост. Няма как да имаш едно и също поведение към различни обекти. Невъзможно е просто.
Това е същото, когато родителите се кълнат, че се отнасят по един и същи начин към децата си.
Да бе, да... И да има такива, значи са някакви изроди психопати.
Когато се „отнасяш“ към някого, то малко или много се съобразяваш с индивидуалните му особености.
Е, има и такива, които са толкова дебелокожи и дебелоглави, че не го осъзнават. Карат си там по някакви техни клишета и която клъвне. Ако не клъвне, се утешават, че не си заслужава. А на практика може просто да се е спасила навреме.

Общи условия

Активация на акаунт