Отговори
# 360
  • Кърджали
Тоз сериозно е алергичен към ягоди...

Знам че ти беше неприятно давидиш Серкан и Балджа
Знам какво иска Балджа, но няма да постигне нищо
Сигурна ли си вие се разделихте а в татъкв момент мъжете са склонни  да правят неочаквани неща

# 361
Тая Балджа е много нахална ....

# 362
ПрЕнс/а/ ми е като селски  ерген .
Мардинската мафиотка  е елементарна с напъните си  , а и изпълненията на Балджа същите безлични ....сериал да става .....

# 363
  • Кърджали
Балджа се чувства като у дома си обаче

# 364
  • София
не мога да измисля как Еда ще изгони Балджа, без да се компрементира пред бабата...

# 365
  • Плевен / София
За мен е низко и нелицеприятно да гледам такова поведение...Хубаво...искаш да спечелиш един мъж....Спечели го с теб самата....способности, но не говоря манипулации.... с качества, но да ридскуваш здравето му, за да останеш в дома му и да инсцинираш преспиване....срамота.....жалка история...
63 Потребители и 143 Гости преглежда(т) тази тема на рекламите...

# 366
  • София
А всъщност Балджа как убеди Серкан да остане в дома му? Какво си казаха точно?

Според мен беше умишлено, за да е още по-явно как се ревнуват. Хиперболизираха го. Че те направо ни избождаха очите. И слепец би забелязал какво се случва. 😅
Всичко хубаво, но поне да бяха сложили масите така, че да не е толкова очебийно как се гледат. Вратовете им се изкривиха от "зеене" в другия. А Баба, Балджа и Принца бяха на кино и гледаха филма " Убийствен поглед"..

# 367
Рейтингът към 20.30 часа бг.време:
1 #Survivor2021
2 #gönüldağı
3 #sençalkapımı
4 #iboshow
5 #kuzeyyıldızıilkaşk
6 #kimmilyonerolmakister

# 368
Гости, сега остава да се намърда до заспалия Серкан, Еда идва и го търси, бясна... Ама идва кака ти Балджа 😆 Не перде, ами корнизът ще й падне на Еда.. Само черната котка да не излъже, че са спали и после е забременяла 😆😆😆
Ето още 6 серии драма от мен 😆

# 369
  • София
Момичета, радвам се за тези от вас, на които този епизод им харесва! На мен ми стана скучно, радвам се че започнаха рекламите! Моето мнение до този момент е, че толкова елементарно сглобен епизод до сега не сме гледали! Видяхме два основни момента - трите ААА-та и една продължителна вечеря на основните заподозрени, седнали на две маси така, че се чуват и виждат повече от директно! И както днес писах, това с присъствието на Балджа за втори път в жилището на Серкан, когато Еда пристига е повече от лошо изиграно и поднесено клише!

# 370

Ами  когато мозъчният релеф е равнинен ,все си на пързалката на глупостта ,та и Балджа ...явно при нея направо е гланц ,та не може да зацепи колко е жалка .......

# 371
  • Бургас
Сега остава Серкан в треската, в съня си да си мисли, че е с Еда.......

Дотук ми е малко тъпо, но пък ГГ са тооолкова сладки...........

# 372
Тони, бях се засилила това да пиша, но вече го изгърмях този патрон с кокошката под душа 😆😆

Бро, аз колко разбрах - той й каза, че може да си ходи вече, но тя какво каза... Когсто говори и чувам само едно мляскане с устата 🤐

# 373
  • Кърджали
То пък ще свършат рекламите и аз ще трябва да слагам децата да спят

На мен ми  еприятна серията, отпускаща, забавна. По-добре една такава серия отколкото пак да продължат драмата.
Серкан си използва Балджа за да дразни ЕДа, а тя си мисли /Балджата/ че е неустоима

# 374
  • Плевен / София
Гости, сега остава да се намърда до заспалия Серкан, Еда идва и го търси, бясна... Ама идва кака ти Балджа 😆 Не перде, ами корнизът ще й падне на Еда.. Само черната котка да не излъже, че са спали и после е забременяла 😆😆😆
Ето още 6 серии драма от мен 😆

Общи условия

Активация на акаунт