Отговори
# 420
  • София
Еда не разказа ли на Серкан за Балджа в ризата му и той няма ли да я постави на място?! Защо не я уволни??

А Еда търси нещо, с което да изнудва баба си, за да са 1:1 ли??

# 421
Налбантова, не се разсейвай с Бай Сашо ... сватба има да стягаме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 422
  • Кърджали
Балджа разказва на Серкан че вечерта си е изцапала роклята и е взела назаем негова риза . Но Еда дошла и разбрала всичко погрешно.
Серкан казва - няма нищко
Балджа - нещата са ми готови, за Париж
Ох, извинявай забравих да ти кажа. Заради работата трябва да отида сам. Извини ме

# 423
Балджа му каза, че трябвало да признае нещо- разляла кафе върху себе си и облякла една от ризите му. После дошла Еда и Балджа се притеснява да не е разбрала нещо погрешно. Той ѝ каза, че няма проблем, но обстоятелствата се променили и отивал в Париж сам

# 424
Налбантова, зареждай Чавдара и идвай да ни взимаш за Турция!

# 425
  • Кърджали
г-н Серкан, дано не ви притеснявам
Притеснявате ме защото работя
Ако не иви познавах щях дапосля че ме гонитге
Понеже не е вашата фирма може ида ви изгоня
Знаете ли работещите тук са по-мили от вас. Особено ЕДа
Така ли
Да , но не разбирам защо работи тук .Според мен не сте за ЕДа
Аз да ви кажа...Н еискам да те виждам около еда, и теб да те виждам не искам

Серкан какво парвиш
Серкан ме разбра погрешно. И има право да ме разбира погрешно. Н окак да е , ще приема че не се е случвало

Бабата се кара на Балджа че не стига че снощи не се е справила, ами и париж се е провалил.
Г-жо Семиха, снощи внучката ви ме изгони, а какво ли е ставало не знам, но Серкан е студен с мен.
Нищо не е ставало снощи, аз контролирам Еда

# 426
  • Плевен / София
Ох, дано пръстена да е от Еда......искам в края фраг...

# 427
Като излъчат фрага, ще го преведа и ще го кача с бг субтитри, да знаете Hug

# 428
  • Кърджали
Али, ако ти се занимава , може да преведа сцената в апартамента сна Серкани  да и сложиш субтитри после/утре

Двете А се разбраха че и двете са харесали третото А и се борят за него и сега им е любопитно на коя ще даде розата

# 429
# 430
  • Плевен / София
Пъръл май я по отвлякоха....

# 431
Алекс, аз мога и да си я преведа, но ако искаш може и ти да го направиш и да ми ги пратиш на ЛС, ще ги сложа, няма проблем Blush

# 432
  • София
С озета за епизода пак ни метнаха по джанката. 🤔

# 433
  • Кърджали
Огън ибарут Simple Smile

Айден и Айфер се разочароваха на коя Александър е дал розата...А то се оказа че е защото била най-добрата служителка в ресторанта за този месец.

Али, то ясно че може да я преведеш, Simple Smile но нали и без това после ще я преведа да я сложа тук

# 434
Тая бабка .... изигра Бамби ...

Общи условия

Активация на акаунт