Отговори
# 465
Налбантова, кажи кога тръгва този Чавдар, че да си оправя смените. Идвам и аз.

# 466
Заповядайте другата седмица на годежа ... Stuck Out Tongue Winking Eye

... имате няколко дни да си изберете от коя страна ще сте Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
Яко е момичета! Страхотна изненада!

# 468
  • София
Sister, какво да приготвям? Сандвичи ще направя, да имаме за из път. Но за самия годеж? Дайте да се записваме коя от коя страна ще бъде. Аз съм от страната на Болат. Иии последен въпрос - дрескодът какъв ще ни е?

# 469
Скачайте, mi_si - китката само не забравяй. Ракията в готова 😆😆

Един не стига !

# 470
Тая баба да не прави през цялото време генерална проверка на бъдещия зет.....

# 471
Никога не коментирам по време на серията, но този път не мога да се стърпя - страхотно беше това с предложението. Добре постлаха с тактиките на Мело и Ердем, който каза, че сега вече жените предлагат, а мъжете изпускат папките Stuck Out Tongue Winking Eye Ако това е стилът на новите сценаристи - хвалà Hands Raised Hands

В автобуса си заплювам едно местенце на последния ред, че там винаги е най-забавно Wink И тон за песен ще давам, че и хруски за из път ще взема Kissing Face

# 472
Минаха горещите сцени, яд ме е че беше за малко. Можеше Еда да не си тръгва а да остане и да разкаже всичко на Серкан. От своя страна дано Серкан се е досетил за плановете на бабата и на Балджа че е замесена.

Как се изкефих когато Еда изхвърли Балджа по риза от вън а не им се даде, тая Баджа какво си мислеше че Еда като я види така облечена и ще си тръгне ДА ма НЕ, много се гордея с Еда че постъпи така.

# 473
Спокойно, организирам дружинката ..., отиваме да си вземем булката и да се успокоим, че то нерви - нерви, ще ни побелеят косите Wink Да си вземем Бамби, че да си отдъхнем Stuck Out Tongue Winking Eye
Скачайте, mi_si - китката само не забравяй. Ракията в готова 😆😆

За загрявка Wink
https://www.youtube.com/watch?v=GM5fK1i_oyE

# 474
само не мога да си спомня как пръстените се оказаха в Еда...

# 475
  • София
Метнаха ни с озета. Нито Серкан нито Еда разбраха за жената на принца. Доста са променили епизода за една седмица, явно Еда и Серкан ще се опълчат на бабата. А Еда не можа да я изиграе... Не можа да намери доказателството, което мислехме, че ще изгони бабата.
Ама предложението за брак си е супер изненада!

kukli4ka456, аз не съм сигурна, дали Еда не успя да намери доказателства! Защото снима нещо от въпросния червен бележник с телефона си и беше тръгнала към Серкан, но срещна Мело и спря нещо да си говорят! Може и да е намерила, ще разберем в следващия епизод!

само не мога да си спомня как пръстените се оказаха в Еда... , Gugutka, нейния пръстен си остана в нея след многократното прехвърляне между нея и Серкан. Виж, за неговия не знам, той остана в Серкан!

# 476
Сега му помпя гумите на Чавдарчо, за да е готов.
Утре тръгваме, че поне на която й е нужен "студен душ" 😉, да си го явземе...

Бро, естествено, аз ще взема и едно вино, за да преглъщаме по-лесно 😆😆😆 Дрескод - много облечени! Няма да разсейвате Серкан я 😆
Софи, няма да се плашиш. По 2 на седалка ще има 😆

# 477
  • Пришълец

От страната на булката съм!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо ставам от сън и ви изчетох на един дъх, ох, развълнувахте ме Joy Kissing Heart

# 478
И аз скачам в автобуса, от страната на Серкан съм

# 479
https://www.instagram.com/p/CJ1jfQEBeu7/ ,

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 22:04 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт