Отговори
# 495
  • Пришълец
Какви са лисици, горещата сцена в епизода е в съкратен вариант, изрязали са май размятането от едната стена до другата, но пък показват целувка за част от секундата . Оставили са на въображението ни, нека то се подразбира и СЕМ-а няма за какво да се хване.

# 496
  • София
Явно серията беше добра, защото въобще не се сетих за Фифи. Ама сега като прочетох това... не ми липсва особено. В началото ми беше интересна, после нещо... тцъ!
Лелеееееее 280 човека в залата!  Joy
Знам, че не е много уместно при тая еуфория, ама само аз ли се питам, Фифи съкратиха ли я. Rolling Eyes

# 497
момичета от мен маски,че с този ковид да не ви мисля...

# 498
Направо започвам да съжалявам нашите .... още месеци трябва да го играят "само приятели" ... Sad

... на вторият наследник ще си признаят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 499
Тая баба да не прави през цялото време генерална проверка на бъдещия зет.....

Само това остава ...СЦ да са ни метнали ,направо ПРЕМЕТНАЛИ през черешата ...

# 500
  • София
Гугутке, да си прехапеш езика! 😅 Сън хаир, олмаз! Нали сменихме сценаристите? Вече не са х2 нещата. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 501
Бърборанке, прехапах се до кръв...

аз тъпо и упорито чакам...фраг

любопитно ми е и дали ще повторят веднага 26 епизод до 23:15 ч., не го повтарят, има повторение на "Последно лято" - очертава се добър сериал...

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 22:22 от Gugutka52

# 502
Повече сме, споко 😆😆

# 503
И аз забелязах, че тази сцена с белия потник и фаза ,,Атака", както я наричам Joy , май я нямаше в епизода. Значи все още имаме надежда за internete özel Heart Eyes 🥳

# 504

и аз Simple Smile

# 505
Какво става в Турция Wink ... изпреварихме Сървайвар, поне засега ..

# 506

И аз така. И да има, и да няма чакам. То си ми е традиция.  Smiley

# 507
  • София
Лелеееееее 280 човека в залата!  Joy
Знам, че не е много уместно при тая еуфория, ама само аз ли се питам, Фифи съкратиха ли я. Rolling Eyes

Nalbantova, като отговорник за транспорта от България към Турция, мисля че ще трябва да премислиш за превозното средство! Ако потеглим 280 души за Турция, няма как и по две на седалка да се съберем в един Чавдар! Топката е в твоето поле!

# 508
Тая баба да не прави през цялото време генерална проверка на бъдещия зет.....

Мари и на мен това ми се върти от известно време в главата. Бабането лошо, лошо ама нещо не му достига да е крайно.

# 509
Момичетаааааа Heart
Много хубава серия , а докато ви изчетох си умрях от смях Smiley
И аз съм в Чавдара , от страната и на двамата Stuck Out Tongue Winking Eye
Налбантова от къде се сети за този автобус , спомням си го от дете Joy
Мисля ,че наистина ще се оженят и ще си поиграят със Семиха ханъм , и МОЛЯ , недейте постоянно да сравнявате с други ромкоми или сериали . Това си е по-различен сериал ( само ААА са дразнещи в момента ) , мисля и мноооого се надявам новите СЦ да имат свежи идеи и да са решени да се доказват колко са добри , та да избегнат тъпите повтаряния и клишета .
Не знам дали сцената в Тубето беше по-дълга , но само си помислете за да я снимат колко много ''такива '' моменти са снимали Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт