Отговори
# 480
Ето това е нашето Момиче, такова каквото го познаваме.
                               Ще ме вземете и мен на Чавдара, дали ще има място за всички желаещи.
                                Умрях си от кеф и се радвам като дете, това беше изненада наистина.

# 481
В краката на шофьора ще пътувам, ама съм с вас. Не съм решила от чия страна да съм още, по пътя има време.

# 482
  • Варна
Ехаа, изненада кой го е очаквал...

# 483
# 484
# 485
  • Плевен / София
69 Потребители и 214 Гости преглежда(т) тази тема. на вторите 15 минутни реклами...чакаме фраг...

# 486
ако сценаристите спазват - всичко по две - това трябва да е сън, но това дори да е така, означава, че следващото ще е в реала...на сериала...

# 487
Нашето момиче върна първоначалния си облик, показа се типично в собствената си светлина, нещо от което всички имахме нужда. Обичам го този сериал бе девойки, особено с тези обрати. Както каза преди много серии Серкан -- докато се обърна ще сме женени и с две деца. А дано..

# 488
  • София
Благодаря на превода на момичетата,успях да се посмея с глас,а вашите иронизиращи коментари съвсем ми допаднаха.На това казвам лека,забавна и смислена серия,поне за мен. Чакам отзиви от годежа ,ма  занесете и неколко кила кафе,може да нямат толкова,много се събрахте.

# 489
Лелеееееее 280 човека в залата!  Joy
Знам, че не е много уместно при тая еуфория, ама само аз ли се питам, Фифи съкратиха ли я. Rolling Eyes

# 490
# 491
Индия искала да купи 60+ епизода Simple Smile
Последните седмици са луднали по нашите сладури

# 492
Аз съм от страната на ЗетЯ или ще нося пръстените на сватбата или ще купувам булката 😂😂

# 493
Много съм щастлива и не мога да спра да се смея! Все едно на мен са предложили!

Момичета, спирам да се двоумя между булката и младоженеца! Обожавам ги и двамата! Виждам, че има повече желаещи за страната на хубавото момче, затова избирам страната на красивата ни, нежна, смела и умна булка!

Мисля, че сцената в самолета е тази, за която Керем на лайфа каза, че Ханде много се е вживяла и е започнала да говори тихо. Поне на мен ми звучи Еда с тих, развълнуван и променен глас, когато задава заветния въпрос на Серкан.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 22:39 от Mira07

# 494
  • Кърджали
Нито в Туитър, нито в Инстанграм не видях да са писали продуцентите за фраг. Май ще ни оставят на сухо тази вечер

Общи условия

Активация на акаунт