Отговори
# 555
  • София
Момичета, ние годеж и вечер на каната ще имаме, ама сватба ще доживеем ли? Да не би принцът да отвлече Еда в деня на сватбата?! Мисля си... прекалено е хубаво и лесно. Ох... не знам! Много искам и много се надявам да имаме сватба. Да не ги разделят пак и да ги видим как заедно се борят срещу всичко и всички. Но не ви ли се струва прекалено хубаво... 🙄

# 556
От истинския годеж струи такава любоввв... нямам търпение 💗💗
Но бабата няма току-така да се съгласи на брак.. с Балджа мислят нещо..
БРО, и на мен ми се вижда твърде хубаво, за да е истина..

# 557
АЛИИ да си жива и здрава, и ти и Алекс. Огромно Благодаря момичета! Май тази нощ няма да заспя от вълнение. Кога ще дойде другата съботааа???

Бро, моля те не мисли лошо, нека за малко да сме щастливи

# 558
  • Плевен / София
Ето гоо! Нося ви фрага с бг субтитри Hug
Отново предупреждавам, че тъкмо го качих и може все още да забива на места!
http://ok.ru/video/2042804963852
Върви безотказно... Да видим какво ще е условието на бабата, че и ПР е доволна... Няма начин в кацата с мед , да няма и катран...

# 559
предлагам на бабата да поиска Еда да придобие нейните акции и двамата със Серкан да управляват холдинга...

# 560
  • София
Аз очаквам или принцът да отвлече Еда, или Балджата да им скрои някой долен номер. Не ми се иска въобще, но... нали дизи гледаме.

# 561
  • Кърджали
БРО, да ти кажа струва ми се прекалено лесон, но не знам какво са замислили сценаристите. Ако са решили по изключение - и заживели щастливо да е по средата на сериала и после заедно да борят лошите - окей.. Иначе наистина ще има драма, жестока ...

# 562
Али, Супер си! Hug
Нито Балджа, нито бабето могат да ме ядосат тая вечер ... Wink

# 563
Бърборанке веднага си намести розовите очила. Ясно е, че ще има проблеми от бабата и Балджака, но те ще се справят. Нека си се върнем вече към романтичната комедия. Стига толкова драми.
Пропуснах от вълнение. Пеперудке, Честит рожден ден, мила. Бъди здрава, щастлива и обичана.
Gugutka52, аз за бабата си мисля, че по-скоро би поискала Серкан да си даде неговите акции на нея или на Еда, то иначе не е в нейн стил. Определено ще се опитват да мътят водата с хиената.

# 564
имаме една седмица да измислим какво е условието на бабата и защо Балджа е така очарована...
И аз това си помислих , може бабиерата да се прави на добричка и за годежа ,и за къната , но да попречи на сватбата , иначе защо онази натегачка Баклава е толкова доволна .
Ама като е тръгнала да дава на арабски принц булка , да беше проверила ,че на Еда цветето отдавна е пресадено  в друга саксия , а на принца саксията ще остане празна Smile Joy Satisfied

# 565
  • Плевен / София
Бърборанке веднага си намести розовите очила. Ясно е, че ще има проблеми от бабата и Балджака, но те ще се справят. Нека си се върнем вече към романтичната комедия. Стига толкова драми.
Пропуснах от вълнение. Пеперудке, Честит рожден ден, мила. Бъди здрава, щастлива и обичана.
Присъединявам се към пожеланието ...от сърце...

# 566
# 567
Сценаристите доволно потриват ръце от еуфорията ни, защото не знаем какъв номер са ни подготвили с двете вещици. Миналата седмица нали доста ги ругахме и сега ще видим втория фраг къде ще ни изстреля, а до тогава ще мечтаем с розовите очила.

# 568
Мисля, че сценаристите ще ги оженят! В "Горчиво и сладко" или Dolunay ожениха главните герои доста серии преди финала като там имаше поява на бивша възлюбена на Джан Яман, която им затормози живота.

Щом търсят нови актьори и Неслихан казва, че след 29 серия ще има нови обрати, ще трябва да се въоръжим с търпение. Балджа и баба определено ще въртят пак интриги.

Дано ни позволят да се насладим на няколко серии любов и нежност между Еда и Серкан! Би било прекрасно!

# 569
Момичета, новите сценаристи ми харесват много!❤ А и за втори път финалът ни изненадва, не го знаехме какъв ще бъде 💗

Общи условия

Активация на акаунт