Отговори
# 75
Мики, радвам се да те видя Blush
Тези дни си мислех за вас с Марги Hug, понеже вие си говорихте за книгата "Всичките ми ангели" на Никол Калева, дали я прочетохте? Какво мислите?
Обожавам тази снимка Blush

Скрит текст:
Нинче, прочетох я за два дена, много много добра и авторката е голям сладур , писах й веднага да й кажа ,че съм възхитена от книгата и какво не ми е пасвало много и какво според е можело да се промени като сюжет и тя беше в шок , вика " Боже, как не съм се сетила да променя тези неща" Joy надявам се да ми прати втората си книга на чернова за една предвалителна оценка Joy Книгата е доста обемна , написана е от две гледни точки и всеки моминт е видян през погледа на другия, точно като в Почукай на вратата ми , напрежението между героите расте расте после избухва, не си лягат в леглото още на втората страница Joy
Щях да пиша на Марги, ако желае да й пратя книгата да я прочете, предложението ми още важи. Simple Smile А след това и на теб мога да я пратя , така или иначе скоро няма да я препрочитам. Stuck Out Tongue Winking Eye Наистина е много добра като за първа книга на млад писател.
Гости, точно миналия месец пробвах да прочета за втори път "Един удар на сърцето", но явно си я спомнях прекалено добре и ми доскуча, иначе първият път, когато я четох бях уау.

Не знаех, че Керем е снимал с Бурак в този филм , сигурно са страхотен тандем Hands Facepunch

Бърборанка относно твоя коментар се сетих за този цитат Знаете как, след като мине известно време, дори най-
невероятните неща започват да ви се струват обикновени и забравяте какво е това, което някога е спирало дъха ви.
Лъскавите неща не ни се виждаха толкова бляскави, въпреки че все още искряха. Разбирате ме, нали? Е, това не ми се случи с ...
Керем Бюрсин и Ханде Ерчел, добавям аз Joy
Наистина са все така прекрасни заедно и колкото и да ме ядосва развитието на сюжета и разни други герои, като гледам една тяхна сцена и просто... спира да ми пука за дефектите в сериала Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 16:33 от mikipoli

# 76
# 77
  • Кърджали
На Джудит Макнот Ад и Рай и Съвършенство и на мен ми харесаха много
Лайза Клепас много ми харесва на мен. Особено поредицатаза фамилия Травис - Захарпе, Синеокият дявол, Момичето с кафевите очи и Непризнати грвхове. Това ми е една от любимите поредици. Иначе и другите ѝ книги са ми интересни.
Самайнта Йънг с поредицата Дъблин стрийт също ми харесва. Колийн Хувър също ми харесва, но са една идея по-тежки.
Имаше една поредица Саванти, избяг ми авторката,
Сюзхн Елизабет Филипс също ми харесва, също и Джейми Майкгауър.
Това са основно по-романтичните които ми харесват. Лайза Клепас ми е любима.
Извън тях много харесвам Филипа Грегъри, но тя пише исторически книги, за Тюдорите. Много мк харесва
Други любими автори са ми Бакман, Гийом Мюсо

От българските автори абсолютен любимец ми е Иво Иванов. Страшно го харесвам и уважавам. На Виктор Пасков с неговата "Балада за Геог Хених", Захари Карабашлиев ( трудно го харесах, ама пък така го харесах).
Напоследък обаче чета основно книги тип популярна книга - за мозъка, интересни случаи, астрономия.
Ако ми попадне нещо свързано с моята специалност - екология, оопазване на природата, как човечеството се отразява на природата. За да си проличи какво всеядни прасе съм мога да кажа, че сега чета една книга за историята на ваксини те, после ще чета едн романтична на Девни Пери "Неуверена" и след нея гласа "Светът без нас" за това как природата би си върнала властта ако човечеството изчезне. За след това си глсв да си купя "Ние хората. Как сме прецакали всичко" за големи гафове в историята на човечеството, препоръча ха ми я и страшно ме привлече

# 78
Здравейте мили момичета,
Диди, благодарности за новата тема. Красота както винаги. 🌸🌺🌼
Като гледам, Ханде и Керем официализираха с тези снимки и видео. Виждала съм подобна химия само при Нина Добрев и Иън Сомърхолдър в Дневниците на вампира.
Нещо от Туитър:Честно, не мисля, че сватбените ми снимки ще са толкова красиви.

Имам много хубави новини за сериала, но ще ги пусна от вкъщи довечера🤩😍.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 16:50 от druon77

# 79
Здравейте, момичета!
Благодаря за новата, страхотно оформена тема! Благодаря ви за труда, който влагате, момичета!💐
Бърборанке, много хубави мнения за Ханде и Керем! Ако те наистина са на ниво обич и приятелство, значи са тръгнали отзад напред! Това всъщност изобщо не е лошо, просто при млади хора е обратно. Първо се харесват физически, а обичта идва с времето и опознаването. Не виждам никаква причина да не се харесват, като нещо повече от приятели. Това не са Сийка и Кирето😁, да трябва да се прежалиш. 😄Ханде сигурно не би имала нищо против да се порадва на баклавичките на Керем на живо, а той не би се дърпал на едни еднометрови крака обвити около кръста му🙈🙉🙊.
Това трябва да е скрит текст, но не ми излиза! Бърборанке, не чети! 😘
Като ученичка и студентка, четях любовни романи с килограми. Сега, чета предимно книги, които ми препоръчват. Така, че споделяйте, момичета! То тук сме все себеподобни! Желая ви приятен ден!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 80
druon77, дай ни малко джокерче ... Blush

Sparkling Heart

# 81
  • Плевен / София
Последно по темата с книгите и за да не ме бият ще сложа в спойлер...
Скрит текст:
И аз като Алекс относно книги съм всеядна...чета всякакви жанрове, само със Стивън Кинг не се разбрах..."То" се оказа първата и последна книга, която прочетох от този автор...
Много обичам книги в които има любов+криминале+ паранормални
ето една такава поредица
https://chitanka.info/serie/obshtestvoto-na-arkejn
Очаквам с нетърпение хубавите новини за сериала ни....

# 82
  • Кърджали
Гости, опитай Джойленд на Кинг. Не харесвам Кинг, но тази книга ми хареса. Не е ужаси.
Единствено трилъри и книги на ужасите не чета.И без това по принцип сънувам кошмари, които са ужасни, че и Кинг да заводи на фантазията ми като спя, та да не я подхранвам допълнително.

# 83
  • София
И по новите книги на  Д.А.Кренц,са със същия заряд.Но тя е известна писателка,а ние сме тук сме влюбени в един филм.Без преувеличение всяка една ,от кадър,снимка или клип е споделяла мисли,правила режисура и всички те събрани биха направили една прекрасна книга за Серкан и Еда  с толкова много любов между тях и с заслуженото наказание на дразнителите,В очакване на филма и творческото писане в темата .                                                                                       

# 84
# 85
Aз да ви кажа.. клипа от сутринта на Ханде и Керем ми напомни на нашата сватбена фотосесия, беше в ботаническата градина на Дворецът в Балчик и точно така се вижда морето, преплетени ръце.. ех, сладки спомени. Керем и Ханде много често ме връщат назад към нашия сватбен ден и любовта, която се усещаше и във въздуха❤

# 86
От италианките: Stuck Out Tongue Winking Eye
Приятели срещу гаджета

Simple Smile

# 87
Последно по темата с книгите и за да не ме бият
Не се стърпях, но споко, тя БРО звучи като човек, който е 45кг с мокри дрехи 😆😆

И за да не е ей така, в нищото, тоз коментар.
Слагам ви снимка на Керем, по баклава 😆
Скрит текст:
Тц, няма нищо тук, отново, но и вие какви сте гладни само. Отивайте да вечеряте 😆😆😆

# 88
Трябва първо да преведа набързо, но един ребус /джокер 😂.
🌍👯♀⭐🎬🥇

# 89
  • Плевен / София
Трябва първо да преведа набързо, но един ребус /джокер 😂.
🌍👯♀⭐🎬🥇
нищо не разбрах от ребуса...

Общи условия

Активация на акаунт