Отговори
# 210
Това вече е малко прекалено - пица, чийзкейк ... Wink

Wink

Gift Heart

# 211
  • София
Ако погледнете програмата, повторението на 25 епизод мина в 13 ч., турско време...
Аз ще се "заредя" в 19 ч., бг...

# 212
  • Плевен / София
Никак не изглеждат щастливи...дано е в началото на серията....

# 213
  • Кърджали

Gugutka52, всяка събота си има повторение на старата серия през деня, което не им пречи вечерта да си пуснат пак озета.  Та ти на това не разчитай.
Това с няма да има озет се завърта всяка събота през деня, иска им се на чуждестранните фенове особено да няма, ама ....

# 214
Ново от Анил:

От Туитър:
"Вие представяте ли си това отново да е сън или мечта. Този път на Серкан. Продуцентите ще са за убиване"

# 215
  • Кърджали
Тц, няма да е сън...Не с лошо...
Ще е реалност...
Сега друг е въпроса какво ще направят след това. Че на тия двамата им нямам доверие вече...Инати са, келеши

# 216
Butterfly, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, радостна, щастлива, обичана и обичаща, сбъдни всичките си прекрасни мечти! Flowers Cherry Blossom Flowers Tulip Flowers Hibiscus
Копирах програмата на FOX за тази вечер
20:00 SEN ÇAL KAPIMI
23:15 SON YAZ - TEKRAR
Май наистина няма озет и направо започва серията?

Здравейте, мили момичета, Flowers Bouquet

От програмата на FOX се вижда, че от началото до края на SEN ÇAL KAPIMI има 3:15:00 часа. Серията обикновено е спродължинтелност 2:15:00 часа. Най-вероятно е да има озет.

druon77, много ти благодаря за щедрата порция смях и за страхотното послание на Керем към мъничкия, сладък Тео! Никога не унивай, усмихвай се, обичай!

“Един трик, най-важният, бъди щастлив дори в тъжни времена, мисли за щастието. Бъди винаги щастлив.
Ако някога си тъжен или кисел/ядосан, нека бъде само за 10 секунди и тогава се върни към щастието. Обичам те.
(За друг трик ще си поговорим, когато пораснеш... любов)”
Чичо ти

Приятно гледане и хубави емоции!

# 217
В сертификата на Една пише, че майка й се казва Айсун ( както Айфер нарече Айдан) а бащата Енгин, не беше ли Мустафа? Или са забравили сценаристите? Или пък всички данни в този сертификат са измислени от Айфер и Еда и името Айсун е любимо на Айфер.

# 218
нали имаше сценарий,че арабина отвличал уж Еда и......какво стана фейк ли е....  ......за бабата съм без коментар..

# 219
  • Кърджали
Всяка събота продуцентите пускат по една реплика от серията, обикновено все са на Серкан. Таз седмичната е

Когато се отнася за теб, кое е истина и кое мечта не съм сигурен..
Да видим коя ще е ситуацията в която ще го каже....

# 220
Когато се отнася за теб, кое е истина и кое мечта не съм сигурен..

Ха сега, де!
Гадания в мрака:
Серкан се чуди с Еда ли е или сънува...първи вариант.
Втори вариант/подобен на първия/: Ти наистина ли ме обичаш или само си мечтая...
Трети вариант: Хич не съм сигурен в теб! Да питам Балджа...
...И тук нахлува въоръжена фенска група, оправя настройките на главните герои, а Б. я занулява...
Сериалът продължава по правилния път, който се опитваме да внушаваме на гостуващите отбори от сценаристи вече бая, бая време...

# 221
  • София
Как кога, Алекс?! След кекса, разбира се. 😅🤘🏼Серкан никога не е ял толкова вкусен кекс. А и откога го чака?! Навремето Еда му го направи един-два пъти и после... йок кекс. Без кекса на Еда живее ли се?? Неговата специална диета включва само кекса на Еда. Друго сладко нашичикият не яде. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 222
Хаштагът на епизода: С гугъл: "Официално съм влюбена"

# 223
Имаше лайф, но го хванах съвсем за малко в края. Беше в профира на MFYapımtv, видях Анъл, Мелиса, Сарп, както и Керем се показа по едно време.

# 224
"Официално съм влюбена" е много опасен хаштаг..
Коя е влюбена?
Еда в Серкан?  Балджа в Серкан? Балджа в прЕнса? Мело в Тахир? Джерен във Ферит?

Общи условия

Активация на акаунт