Отговори
# 525
Ейй изпих си виното с кеф, като видях фрага! Heart Joy
Абе само аз ли виждам повече Ханде и Керем, отколкото Еда и Серкан .. JoyJoyJoy или много са се вживяли в ролите си, илии .. само приятелство, знаем Joy Heart Eyes
Айй много се развълнувах, хареса ми! Heart EyesNature FireHeart Eyes

# 526
  • Кърджали
Бре, да не сънувам аз? И серията свърши хубаво и фрага е супер....

# 527
  • София
Тя вечерта на каната не е ли буквално преди сватбата?? 😅😅😅 Какво стана сега?! Аз съм като тресната със силен предмет. Май сценаристите са пили от мардинския чай.

# 528
  • Кърджали
БРО, тук турците я правят точно вечерта преди сватбата. На товав се казва решихме да се оженим.

# 529
Не знам ама другата седмица никаква няма да ме има след тоя фраг, с нетърпение чаках да видя сватбата на бъдещето семейство Болатови. Gift Heart
Като гледам щом им и Айфер се е съгласила ще ги бъдат нещата, а бабата може да си гледа работата.

Сега се замислих сега дават сцени от годежа, а ако имаме и сватба, представям си как ще плача от щастие...
Запазвам си място и аз в Чавдарчето. Този път ще вървя против моето желание и ще съм от страната на булката Wink

# 530
# 531
  • Плевен / София
Страхотен фраг...Мога да отдъхна спокойно....Дано с вторият фраг не ни приземят грубо....Както са казали "много хубаво, не е на хубаво"...
Благодаря на Алекс и Али за преводите, на всички за коментарите и прекрасната компания....
До другага седмица да сте научили по едно турско хоро....
това не е трудно...

https://www.youtube.com/watch?v=-IozE5rltFE

# 532
Ех, че съм щастлива.

# 533
  • София
Аз съм чок, ама чок шашардъ! Не е ли прекалено хубаво всичко?? Но щом Неслихан писа, че след 29-ти епизод ни очакват промени... значи имат сценарий за още епизоди. Кой знае какво са ни подготвили?! Само да не ги разделят пак. Хаииииир!

# 534
Тя вечерта на каната не е ли буквално преди сватбата?? 😅😅😅 Какво стана сега?! Аз съм като тресната със силен предмет. Май сценаристите са пили от мардинския чай.
Лошо няма, то и ние цялата група като гледам сме пийнали малко/ от мардинския чай де/

# 535
Алекс и Али, Sparkling Heart благодаря ви, мили момичета, за превода! Разкошни сте! Бъдете много здрави, щастливи, обичани и успешни!

Фрагът беше много весел и чакам с нетърпение субките на Али!

# 536
Един подсигурява маски, друг кафе, трети автобус... Налбантова, трудна задача имаш Joy

Я не се плашете ...правим поход на ЛЮБОВТА .....ей де е Стамбул....

# 537
  • София

тресната със силен предмет сме много в момента! Такова скоростно развитие на събития, които чакаме от десетина и повече епизода, май никой не очакваше! Не само секс, но и годеж, че и вечер на къната (която, както вече отбелязаха някои момичета се прави вечерта преди деня на сватбата!)! Толкова съм усмихната в момента, че чак се плаша! Дано е на хубаво, както се казва! HeartGift HeartFlowers Hibiscus

# 538
На мен привидя ли ми се, но като че ли и бабането ръкопляскаше на годежа?!

# 539
Тая сватба от миналата седмица я чакам, сватбарите не са изтрезнявали от нетърпение .... добре, че не остана Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

Общи условия

Активация на акаунт