Отговори
# 540
бабата се съгласява на брака, но има едно условие...не се разбира какво...

# 541
На мен привидя ли ми се, но като че ли и бабането ръкопляскаше на годежа?!
Видях бабата с ножица в ръка, тя ще среже червената лента от пръстените

# 542
  • София

Да, най-отпред е, до Еда и Серкан и дори май подава ножицата с която се реже червената панделка, свързваща двата пръстена!

Алекс, Али, сърдечни благодарности! Прекрасни сте! Бъдете здрави и щастливи! Gift Heart

# 543
Къзлаааар, привет и от мен,
скачам от балкона и аз. Алекс, Али, момичета благодаря за превода. На всички останали момичета - благодаря за компанията. Доста се смях с вас, наистина е удоволствие да е тук човек. И серията и фрага бяха хубави. Затова няма да мисля как ще ни полеят със студена вода с втория фраг. И бабата ми се стори, че ще продължи да прави мръсотии с Балджата. Но да видим. Дано греша. Бройте и мен за автобуса, няма да изпусна за нищо на света. Сега отивам да ви чета че за три реда и вече имам да наваксам с 30 коментара.

# 544
  • Кърджали
Да и тя беше там.Имла някакво условие за да се съгласи на брака им
Очаквам че и след това ще им създава проблеми, но вече ще са си двамата заедно, та няма да е проблем за тях

# 545
Аз съм чок, ама чок шашардъ! Не е ли прекалено хубаво всичко?? Но щом Неслихан писа, че след 29-ти епизод ни очакват промени... значи имат сценарий за още епизоди. Кой знае какво са ни подготвили?! Само да не ги разделят пак. Хаииииир!
Аз също малко се притесних , ако се съберат младите и бабата е съгласна какво ще гледаме после ? А и жената на Сеймен и приликата с Еда ? Въобще защо трябваше чак пък арабски принц да водят ...
Може годежа и къната да са в представите на Еда и Серкан , точно защото няма да се случат . Те ще се оженят тайно и ще водят всички за носа , това мисля .

# 546
Ооооххх, много се радвам!!! Хайде, избирайте си тоалети за сватбата! ❤🔥

# 547
Докато няма наследник от мъжки пол, да не се спира правенето на внуци Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
бабата се съгласява на брака, но има едно условие...не се разбира какво...

# 548
  • Плевен / София
Да и тя беше там.Имла някакво условие за да се съгласи на брака им
Очаквам че и след това ще им създава проблеми, но вече ще са си двамата заедно, та няма да е проблем за тях
Серкан нали каза, че щом Еда е до него с всичко може да се справи....Еда повярва...превъзмогна страха от заплахите на баба и да видим ще успеят ли....
Обикновено сериалите приключват или започват със сватба....дано тук видим какво се случва след като с борба двамата влюбени успяват да се оженят ....

# 549
Александра, Али ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!:heart:

Честито момичета, да се стягаме за сватбата!:heartpulse:
Аз ще съм от страната на булката!
Нямам търпение за следващия епизод!

# 550
  • Плевен / София
Аз съм чок, ама чок шашардъ! Не е ли прекалено хубаво всичко?? Но щом Неслихан писа, че след 29-ти епизод ни очакват промени... значи имат сценарий за още епизоди. Кой знае какво са ни подготвили?! Само да не ги разделят пак. Хаииииир!
Аз също малко се притесних , ако се съберат младите и бабата е съгласна какво ще гледаме после ? А и жената на Сеймен и приликата с Еда ? Въобще защо трябваше чак пък арабски принц да водят ...
Може годежа и къната да са в представите на Еда и Серкан , точно защото няма да се случат . Те ще се оженят тайно и ще водят всички за носа , това мисля .
Нали някой трябва да прави мръсно...колко му е да отвлече бременната Еда

# 551
Ето гоо! Нося ви фрага с бг субтитри Hug
Отново предупреждавам, че тъкмо го качих и може все още да забива на места!
http://ok.ru/video/2042804963852

# 552
Утре ще ни я пуснат допълнително, ако имаме късмет и без цензура Wink
И аз забелязах, че тази сцена с белия потник и фаза ,,Атака", както я наричам Joy , май я нямаше в епизода. Значи все още имаме надежда за internete özel Heart Eyes 🥳

Къде ще пуснат нецензурираната версия ако има такава разби се?

Ще има годеж което е най-важното но и целувка в самолета.

Но ми се струва че бабата и Балджа кроят нещо но какво?

# 553
имаме една седмица да измислим какво е условието на бабата и защо Балджа е така очарована...

# 554

Общи условия

Активация на акаунт