Отговори
# 570
Вай бе, как се променя човек като заобича Родината! Wink

# 571
  • София
Просто лукавата усмивка на Балджа ме кара да имам едно наум. А и защо ни вкараха този принц с починала съпруга, копие на Еда, в сериала? Трябва да изскочи нещо от тази сюжетна линия. Много се надявам сценаристите да ни изненадат приятно с “горчиво” посредата на сериала. Нашите да се оженят, пък после има време за нови интриги и проблеми. Ама нека имаме поне 2 епизода на рахат, щастие и любов. ❤

# 572
И аз искам нашите да се оженят, а после заедно да се справят със злодеите. 💓 Както някой по-горе каза, в Пълнолуние беше точно така.

# 573
# 574
Пеперудке ЧРД и от мен - щастлива , здрава и обичана бъди ! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Да бъдем оптимисти - че ще има ядове , ще има, иначе и епизоди няма да има , но да не зациклят на драмата , да се решават проблемите за 1 серия . Но сега да се порадваме заедно .Много хубав епизод !
Благодаря на Алекс и Али , големи късметлийки сме ,че сме заедно с вас в темата Flowers Tulip
Благодаря , дружки за компанията , отивам да гледам Чудесните доктори със субтитри Grinning

# 575
Много благодаря на Алекс и Али за преводите, бъдете благословени Момичета.
                            Благодаря също на всички пишещи в темата, направихте ме много радостна и щастлива.
                            Отдавна не се бях смяла така четейки вашите коментари, пък за автобуса Чавдар се смях със
                            сълзи, как се сети за този автобус? Помня го от детството си, но го бях забравила.Въобще тук
                           групата е страхотна. Момичета при вас цари страхотна атмосфера, жалко, че пиша рядко, но се
                           опитвам да ви чета редовно.
                           Явно след епизода от миналата седмица сценаристите ги разкостиха в социалните мрежи и те
                           се стегнаха и направиха нещо добро, което да се хареса на феновете, защото според мен
                           епизода  от миналата седмица беше слаб.
                           Лека вечер на всички.Flowers Hibiscus

# 576
  • Варна
На първия годеж Серкан едва докосва Еда, а сега как си я гушка, ммм.
Какво ли са ни подготвили...

# 577
Влязохме и в тренда на Австрия Simple Smile

# 578
  • Плевен / София
Влязохме и в тренда на Австрия Simple Smile

Дано и рейтинга е добър...

# 579
Милият той, кой знае как си е изпил кафето...

quote author=mi_si link=topic=1292741.msg42108675#msg42108675 date=1610225067]

Revolving Hearts
https://www.youtube.com/watch?v=4tDYMayp6Dk

[/quote]

# 580
  • Пришълец
На първия годеж Серкан едва докосва Еда, а сега как си я гушка, ммм.
Какво ли са ни подготвили...
Сузи, не съм съвсем съгласна.Grinning Даже по време на танца много готино я придърпа към себе си, типично по мъжки. Но, си беше Робот по онова време и се плашеше от зараждащите се чувства...

# 581
Хахаха един коментар в Инстаграм гласи:
Серкан направи вечерта на Еда толкова запомняща се, че тя на следващия ден реши да му предложи" 😂🔥

# 582
  • София
Дано, гости! Тези трендове са супер и постоянно сме първи в сошъла, ама не забравяйте, че е важно и рейтът да е добър. Аз продължавам да се надявам на 6+, без значение колко минути са ни били рекламите. 🤘🏼

# 583
Ако можеха да измерят рейтинга по емоциите в нашата тема щяхме да ударим 100.

# 584
дано бабата предлага на Балджа принца и тя затова е така доволна...

Общи условия

Активация на акаунт