Отговори
# 600
Двамата са си се харесаха още в библиотеката на 1 епизод когато той даваше изявление относно стипендиите които отпуска неговата фирма. Още тогава започнаха искрите....

# 601
  • Бургас
Много благодаря за преводите! 
Момичета, освен големия кеф от любовните сцени, от финала, от фрага, от завръщането на Еда такава, каквато я искаме........ останах с впечатление, че серията беше разделена на парчета, поръчана на всеки от сценаристите и те са си писали своето. Като че ли рязко се скачаше от епизод на епизод, прехвърляха се сцени с други герои, без да се каже кой-знае какво, без да се случи нещо..... Не ми вървеше гладко тази серия, не следваше някаква логика като цяло, като цялостна визия за началото, развитието и края на историята.....
Бабата и Ббббб бяха съмнително доволни.... Дали наистина Еда намери нещо, с което да притисне бабането или това е затишие пред буря?
Фифи ми липсва, но онази, бойната Фифи. Сега имаше възможност да се прояви като детектив и очаквах тази ситуация с бабата и документите да е нейно дело, но.... тя пък изчезна. Виждаме я във фрага, така че явно не е уволнена.... Simple Smile

Лека нощ!

# 602
  • Плевен / София
В чест на годежа и сватбата си смених тоалета (аватара) 😂💓
Честито

# 603
Епизодът според мен е планиран по един начин но е преживял промени и верочтно дори има заснети сцени, които не са излъчени... може да е писан на отделни парчета... факт е, че нямаше нищо общо с озета, че някои идеи са отпаднали.

В крайна сметка се радвам, че беше приятен, романтичен епизод с хубав финал. Revolving Hearts

Това, което още се чудя - Ферит прав ли беше, че Серкан взема емоционално решение и смесва бизнеса с личния живот и че това е непрофесионално? Понеже това няма да е добре.

Правилна ли му беше реакцията на Ферит?

Виждали сме Серкан да греши. Сгреши по отношение на Ферит. Агресивното му отношение към Ферит и ходовете към Селин доведоха до 1) назначаването на Ферит като консултат; 2) продажбата на на 5% от холдинга; 3) продажбата на 45%.... Серкан сгреши за намеренията на Ферит, Ферит нямаше амбиции да вземе полвината холдинг чрез брака със Селин...
Но в крайна сметка се случи точно това от което Серкан се страхуваше - Серкан загуби полвината холдинг.

Серкан едно време вече сгреши относно с партньорството с Ферит и загуби полвината холдинг... А Ферит дори нямаше претенции и амбиции спрямо холдинга, не искаше да има нищо общо с него.

Сещам се за Каан, който обясняваше, как ще докара до фалит Серкан, точно с вземане на емоционални решения.

Не знам дали проектът с принцът ще бъде грешката на Серкан... или нещо друго, но няма как, бабата 100% има план Б как да раздели Серкан и Еда.

Не стана по начина по който искаше. Тя беше откровена с Еда според мен в началото - каза, че е дошла да се сближи с нея, и също така, каза й че не иска да е със Серкан, защото Серкан носи името Болат, а баща му е виновен за смъртта на родителите й.

Сега явно е сменила тактиката, на сила не се получи. Пробва с Еда, показа й, че има достатъчно власт... сега ще приложи според мен някакви ходове спрямо Серкан и фирмата.

# 604
  • София
На мен много ми хареса, че не видяхме тъжен и унил Серкан. Хареса ми и как се държа с Еда. Не беше груб, напротив. Ще изчакам да гледам епизода с превод, за да пиша по-подробно. Но отсега мога да кажа, че отдавна не сме имали по-хубав финал. Simple Smile Май така съм се радвала само в края на 1-ви епизод и в края на 11-ти. ❤🥳🤩👌🏽

# 605
Али и Алекс, благодаря ви за превода, вие сте златни и допринасяте за цялостното настроение на темата ни! 💙
Благодаря и на всички момичета за компанията, прекарвам си чудесно всяка събота! 💚
Днешният епизод беше приказен, така не съм се радвала много отдавна на сериал 💓май от 11ти епизод на нашите.
А сега ви пожелавам лека нощ, защото за мен утре е работен ден до обяд, децата са ученолюбиви и не си почиват и в неделните дни. А като приключа с работата се отдавам на днешния епизод. 💛 Пък и трябва да приключа с работните ангажименти, за да съм готова за сватбата другата седмица 😀

# 606
Това от новия 27 епизод ли ще е?

А това е май от новия епизод

А г-н Александър с коя от двете дами отива на вечеря?

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 00:07 от azisiq

# 607
  • София
Момичета, получих факс - женят ги, за да си имаме кекс сцени на воля. Сценаристи и продуценти напипаха топлата вода (в главата ми гърми “Напипай го” на Азис, не знам защо 😅), видяха какво правят няколко целувки между Серкан и Еда с фенбазата и, за да е доволен турският СЕМ, правят всичко законно. Надявам се, че законните съпрузи в Турция практикуват това нещо, наречено кекс, и си разменят целувки. Нали така? 😏

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 00:19 от Бърборанка с розови очила

# 608
Пеперудке, Честит рожден ден, мило момиче Heart Eyes! Бъди здрава и щастлива!

Момичета нямах възможност да гледам целия епизод, сега ви чета и много се смея Blush, благодаря ви Heart Eyes
Алекс, Али, както винаги сте невероятни Flowers Hibiscus. Али, много хубави субтитри слагаш Flowers Cherry Blossom Blush
Готова съм да се кача в Чавдара Blush
Отдавна не съм се вълнувала така и съм много усмихната и щастлива.

# 609
  • Бургас
Забавих се със записването, но досега търсих за Чавдара вериги, че вижте какво е времето. Може да ходим и до Мардин.... Wink

# 610
  • София
Това от новия 27 епизод ли ще е?

А това е май от новия епизод

А г-н Александър с коя от двете дами отива на вечеря?

azisiq, май най-накрая ще се окаже, че с нито една от нашите героини! Поне червената роза, за която те двете Айдън и Айфер толкова много се стараха и всяка от тях тайно се надяваше да получи, отиде при млада и красива сервитьорка!

Забавих се със записването, но досега търсих за Чавдара вериги, че вижте какво е времето. Може да ходим и до Мардин.... , tonnybs, хубаво е да сме подсигурени отвсякъде (вериги, гориво, резервни части, че е стар модела), въпреки че температурите на Балканите са общо взето около и малко над нула градуса! Виж, аз бих се притеснила сериозно, ако решат да правят сватбата във Франция (нали все за Париж говорят в сериала, а натам летят в момента на предложението!)! Чавдарът определено няма да ни свърши работа тогава и не поради друга причина, ами просто няма да ни пуснат да преминем през цяла Европа с него Sunglasses Grinning Blush

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 01:04 от nrgmama

# 611
То хубаво го натоварихте тоя Чавдар с вериги, ами с ПиСиАрите готови ли сте?

Поизгледах серията, ами много американски финал за тази серия.   

Също направи ми впечатление, че името на Айше Кутлу излизаше. 
А за Мело - тя все летеше в облаците, и сега като се яви Тахир - dark, tall and handsome, тя без малко го не утрепа .
Че стана въпрос за Мело, чисто визуално не ви ли харесваше двойката Мело - Каан?  Едни такива белички-дебелички. 
Аз обаче от бабата очаквам още да ги врътка - напр. да каже, е сватбата- като се върне Алптекин или нещо такова.   Според мене, ще търси начини да ги изправи един срещу друг, не знам и следващите серии дали се очаква да имат американско звучене.  Щото това, както писа Друон, е явно нов жанр при съседите.

Пеперудке,  ЧРД, с най-добри пожелания!

# 612
  • София
Алекс, Али, моля ви, когато имате възможност, да преведете какво е писала Неслихан в двете сторита:

Предварително благодаря! ❤

# 613
  • Кърджали
на самото и стори пише "Свършихме ли работата по 27ми еппизод? Другата събота ще видите"
Отдолу на другото са я питали дали не идва финал, защото по принцип след сватбата повечето сериали приключват. Неслихан е писала че в последните 20 сери и и е писнало от този въпрос. Сериалък се връща към романтично-комийната част.Следващата серия щяло да има дългоочакваните сцени. А каков ще се случи след това и те не знаели още.
Prinx, името на Айше Кутлу ще си го изписват до последно като автор на идеята.Дори и да не работи по сценария, идеята е нейна, тя си носи авторството. Уж продуцентите дават заявка че дойде ли време за финал, ще го напише тя. Ама то ще поживеем, ще видим.
Я вижте какво ви нося. Малко по средата подхванах ама нейсе...
/*******************************************

Ще падне ли в капана?

Скрит текст:
Балджа: Какво има, Еда?
Еда:Такова…Аз..Къде е Серкан?
Балджа: Трябва да е нещо важно?Щом дойде по това време…
Еда:Аха. Като излизах от ресторанта Серкан не се чувстваше добре.Но май ти не си добре.
Балджа:Еда, какви ги говориш?
Еда: Дрехите са свалени специално.Избрана е една от ризите на Серкан.Всичко е представление.
Балджа:Ще си тръгнеш ли, моля?
Еда:Костюми, сцена – отлично.Но си слаба в интригите, госпожице Балджа. Седни си, двойка
Балджа: Какви ги бръщолевиш, Еда?
Еда: Що за човек си ти?Що за човек се оказа наистина?С такива грозни номера да се опитваш да влезеш между двама, които се обичат толкова много….Къде е Серкан, горе ли е?Не се чувства добре ли, спи ли?
Балджа: Да, малко е неразположен.Лежи, почива си.След като го сложих да спи, се полях с кафе и взех назаем една от неговите ризи.Но забравих че ревността ти е в болестно състояние.
Еда: Мозъка ти работи.Работи ти.Работи, но за лошо ти работи.Но ума ти е къс, малък.Не ти стига за мен.
Балджа: Еда, вие се разделихте, осъзнаваш го, нали? Вашата връзка приключи.
Еда:Теб какво те интересува?Какво ти пука?Ако искаме ще се разделяме, ако искаме, ще се събираме, какво ти пука?
Балджа: Може би Серкан и аз..
Еда:Ти, знаеш ли, може да си само с дрехите на Серкан, мила. Или с онзи бюст, който му взе за Нова година.Хайде, да те няма.
Балджа:Какво правиш? Май полудя?
Еда:Полудях.Полудях, как няма да полудея?С такава луда като теб как да не полудея и аз.Чака те път, тръгваш ли, лека полека
Балджа: Остави ме
Еда: Хайде, хайде

Огън и барут
Скрит текст:
Еда: Серкан!
Серкан: Еда?
Еда: Събуди се! Събуди се, Серкан Болат! Събуди се и виж какво въртят зад гърба ти.
Серкан: Еда, наистина не си за вярване.Не си за вярване… Дошла принцесата да ми дава уроци.Какво ми обясняваш, Еда Йълдъз?
Еда: Казвам ти да се събудиш.Защото Балджа те върти на пръста си.
Серкан: Никой не ме върти на пръста си.Ясно ли е? Ние си гледахме работата.
Еда: Така ли? Да, личи си, Балджа точно от работата си се интересува.Ще си отвориш ли очите вече?
Серкан:Виж какво, вместо да учиш хората, ти си отвори очите.Онзи тип с който излизаш, онзи какъвто и да е там…За да те впечатли онзи тип прави хиляди номера.
Еда: Серкан, той е един такъв мелахоничен тип..Много си го взел на сериозно
Серкан: Мелахоничен тип.Много добре ги знам аз тези мелахоници…
Еда:Ревнуваш ме, нали?
Серкан:Ревнувам те, и то много.И какво? И ти ме ревнуваш
Еда:Ревнувам.Да.
Серкан:Защото си моя!
Серкан: Никой освен мен не може да те докосва!
Еда:Мразя те, Серкан Болат!И още – всъщност теб не може да те докосва никоя друга.

Не мога да го загубя отново

Скрит текст:
Мело: Не мога да повярвам!
Джерен: А какво каза на баба ти?
Мело:Какво ще и каже? Серкан е малко болен.Вдигна температура и останах при него.Това е казала
Еда:Глупости.Казах че има силна алергия и е много зле и не можех да го оставя сам.
Джерен:Баба и едва ли е възразила
Мело:Да.Тази Балджа каква коварна излезе само…Отишла и облякла риза на зет ми, така ли.Виж я ти.Ако не беше отишла кой знае още какво щеше …
Джерен: Да, но да ти кажа.Хубаво, не си се хванала.Ако бях на твое място сигурно ревяща щях да се прибера вкъщи.
Еда:То и аз съм изненадана от себе си. Как ли съм се вбесила..
Мело: Само като се сетя и ми става смешно.Де да бях там и а гледам така с наслада как я изхвърляш през вратата.
Джерен:Много се радвам, че сте се сдобрили със Серкан.Но и направо не мога да повярвам в същото време.
Мело:Да. Ама и на това му се вика сдобряване.Невиждано..Не някакво просто сдобряване.
Джерен: Аз да си кажа.Надявам се че г-жа Семиха е повярвала на каквото си и казала и ви остави на мира вече.
Мело: Уф бе, височке. Такъв романтичен момент не го разваляй  със г-жа Семиха.
Еда: Но е права.Права е.Тя си мисли че сме разделени.Трябва да разреша този проблем изцяло.
Джерен: Може би най-правилно е да разкажеш на Серкан.
Еда:Как да му разкажа?Как мога да му разкажа?Аз дори за да може да излезна сутринта от дома му без да усети какво ли не направих.Не мога да му разкажа.След всичко преживяно в последните дни
Мело: Колко още ще бягаш?Сигурно е решил че си съжалила и затова си си тръгнала.Възможно е…да си е помислил че отново си го изоставила.
Еда:Оф, добре, ще говоря, ще намеря начин.Ще поискам време.Ще му кажа да ми даде време.Ще му кажа да ми вярва
Джерен: А той няма ли да каже защо, няма ли да попита?
Еда: Добре.Оф, г-жа Семиха…Прибра жълтият плик в сейфа у дома си.А кода за сейфа е записан в онзи червен плик, който не изпуска от поглед
Мело:Червен тефтер, жълт плик, зелено писмо, лилава чанта.Какво е това?
Еда: Ще се правя, трябва да се справя.Имам много работа, но г-жа Семиха е с предимство.
Джерен: Да видим какво ще ни се случи?
Мело: Но за съм много щастлива.Радвам се че се сдобрихте.
Еда: Аз тръгвам
Джерен: Ще се видим.
Мело:Ние сме по тук.
Еда: Не говорете много по тази тема.
Джерен:Да, когато клюкарстваш малко намалли този глас.Трябва ли хората да ни слушат
Мело: Хем си висока, хем много говориш.Млъкни!
Джерен:Тук ли ще ме зарежеш
Мело:Да
Джерен: Да си беше прибрала чашите поне.

Не беше сън, беше истина:
Скрит текст:
Серкан:Опс, Еда
Еда: Серкан,изплаши ме, какво правиш?
Серкан: А аз като те видях така, си спомних – сънят ми, ти, аз…
Еда:Може ли да сме сънували един и същи сън?
Серкан: И без всичко свързано с теб е като сън.
Еда:Не беше сън.Беше истина.
Серкан:Ааа, тогава защо сутринта като се събудих те нямаше?
Еда: Защото имам нужда от време.Има неща, с които трябва да се оправя.
Серкан:Еда? Нямаш ли ми доверие или?Или се страхуваш от онзи мъж, Сеймен?
Еда: Серкан, не говори  глупости! Какво общо може да има с това Сеймен?Само има неща, с които трябва да се оправя.Неща, с които мога да се справя само сама.Искам малко време от теб.
Серкан: Добре.Искам време.Искаш да ти вярвам.Вярвам ти.Искаш време – добре, ще  ти дам време.Но когато аз на теб ти вярвам толкова, защо не си открита с мен?
Еда:Казах ти, имам нужда от време.

# 614
  • София
Алекс, прекрасна си! Не знам как ще ти се отблагодарим в темата за безценните ти преводи. ❤ Спомням си, че преди няколко дни в едно стори Неслихан беше писала отново за някакви промени / обрати, които предстоят от 29-ти епизод нататък. Щели били да ни изненадат или нещо такова. Дано настанат хубави дни за нашите влюбени. И дано не ги разделят пак. 🙏🏼😍

Общи условия

Активация на акаунт