Отговори
# 615
  • Кърджали

Може да сме приятели
Скрит текст:
Еда: Този етаж ли намери да се качиш?
Серкан: Какво правиш тук?
Еда:Минутка
Серкан:Внимавай, внимавай.
Еда: Бригадирът каза че от часове стоиш тук.Май си се влюбил в строежа, който правиш.
Серкан: Да.Тук се чувствам добре.
Еда: И аз си имах места, където се чувствах добре.Преди
Серкан: Да. Ти – между цветята, аз – при бетона. Всъщност от началото си е било ясно колко сме различни. Погледни хората – всеки преследва щастието си.Когато тази сграда е готова, в нея ще започнат да живеят хора, които преследват щастието си. За да са щастливи хората, аз чертая нещо, строя нещо, но по никога аз не мога да бъда щастлив. Странно
Еда: Серкан, остави толкова документи на бюрото ми за да търсиш пътя към щастието си ли?
Серкан: Имам по-добър въпрос.Защо г-жа Семиха ме подкрепи днес?Ти ли поиска?
Еда: не знам. Аз какво общо мога да имам.
Серкан: Хм. А за миг си помислих, че още съм важен за теб.Но съм се излъгал.И то много
Еда: Така ли ще сме?
Серкан: Как ще бъдем?
Еда: Ти , аз..Така ли ще се държим един с друг?
Серкан: Как искаш да се държа? Ако не си спомняш, ти ме напусна.Но въпреки всичко, не искам да сме в лоши отношения.Става ли? Затова според мен може да си останем приятели.
Еда: Приятели?
Серкан: Аха.Какво – не можеш ли да бъдеш приятелка с мен?
Еда : Разбира се че мога.Защо да не мога?
Серкан: Добре. Тогава значи вече сме приятели
Еда: Двама приятели които работят на едно място.
Серкан: Вече между нас няма нищо.Забравихме миналото.Всеки ще си живее живота.Но ако си мислиш че за теб това ще бъде трудно…
Еда: Да е трудно ли?Защо да ми е трудно? И то когато за теб е толкова лесно?Когато си толкова решен?
Серкан: Добре
Еда: Добре .Аз си тръгвам.
Серкан: И аз идвам. Каската ти отива.
Еда: Питала ли съм те, приятелю?Питала ли съм те?Слез с асансьора, аз ще слезна по стълбите.

В крайна сметка сме приятели

Скрит текст:
Серкан: Добре ми се отразиха стълбите
Еда: По-добре е от асансьор
Серкан: Аха…Това трябва да е шега.
Еда: Какво стана?
Серкан: Нещо ме е накапало.
Еда: Къде?
Серкан:Тук, Еда.
Еда: Серкан
Серкан : Аха
Еда: За да го види човек му трябва микроскоп.Това не е петно.
Серкан: Петно.Това е петно. И не, аз не мога така.Ще отида при шивача ми, при него има такава риза, ще си взема друга, ще поръчам…Каквото и да е там, но първо ще те оставя в офиса.Да тръгваме
Еда: Не, не. АЗ ще си повикам такси.
Серкан: Еда, ние сме двама приятели, които работят заедно.
Еда:  Какъв загрижен приятел си бил.Добре.
Серкан: Какво ще правиш тази вечер, приятелко?
Еда: Защо питаш?
Серкан: Любопитно ми е.В крайна сметка си ми приятелка.
Еда: Толкава внимателен ли си към всичките си приятели?

Серкан, ще се ожениш ли за мен?
Скрит текст:
Стюардесата: Ще желаете ли нещо, господине?
Серкан: Ще помоля за вода?
Серкан: Бях искал вода
Серкан: Да, може да я оставите тук. Благодаря!Еда?
Еда:Серкан
Серкан: Еда, какво …какво правиш тук?
Еда: Оставих всички мои страхове и дойдох, Серкан Болат.Ще се ожениш ли за мен?

Другото като се понаспя. Че станало никое време...

# 616
  • Монтана
Страхотна Алекс! Много, много благодаря!
Бъди здрава!

# 617
Добро утро, момичета! Hug
Алекс, Али - благодарности за преводите! Flowers Rose Flowers Rose
Не мога да говоря за серията като цяло, но едно нещо напира на ... клавиатурата ми - какъв бъзик с "приятелството", А?! Joy
Цитат

# 618
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции Hug

# 619
Добро утро, момичета! Hug
Алекс, Али - благодарности за
Не мога да говоря за серията като цяло, но едно нещо напира на ... клавиатурата ми - какъв бъзик с "приятелството", А?! Joy
Цитат
[/quote]

И на мен ми направи впечатление акцента с”приятелството”голям парелел правят.....сериал,Реал🤷♀
А на фрага така си я целуна Керем ,не Серкан❤🔥❤🔥🤗

# 620
Добро утро, момичета! 🧡

Надявам се днешния ден за всички ни да е изпълнен с толкова положителни емоции, колкото предизвика снощната серия! Бъдете усмихнати и здрави! 🧡

Не знам за вас, но след видяното снощи аз много трудно заспах от вълнение, все едно аз ще се омъжвам! 😀

# 621
Добро утро момичета,

След снощи оцелях, такава емоция ме тресна, че се въртях в леглото като шугава.
                                      nrgmama, права си, че тия двете не са за издържане, още като ги видя на екран се
              разтрепервам от възмущение как е възможно да има такива хора. И понеже сме в турско дизи,
              ромком или драма мисля, разликата не е огромна. Да верно в ромкома драмата минава бързо,
              за 2,3 серии, докато тук при нас нещата са си почти драма, в началото бяха 3 серии мир и любов
              и от последните серии имаше не събиране, а затопляне на отношенията. Отплеснах се , от снощи
              тия двете хиени и доволните им физиономии са ми в акъла, имам опит с отвличания в турско
              дизи от Забранената ябълка, с момичетата от темата бяхме в прединфарктно състояние.Въпреки,
              че драмата продължи до края на серията не можах да дойда на себе си дни наред. Дари Вале,Гости
              и Филипин ги разпознавам от старата тема и могат да потвърдят това. Искам само да отбележа, че
              ние тук дето сме се събрали сме доста емоционални и чувствителни натури и такъв тип емоции ги
              преживяваме малко по-тежко от останалите. Тоя откачалник принца заради починалата си съпруга
              да не вземе съвсем да откачи и да не направи някоя беля. Серкан ще я спаси, но ако преди не се
              гътнах то сега със сигурност ще ми се случи.
                                   Али, Алекс още веднъж ви благодаря за преводите, страхотни сте Flowers Hibiscus

# 622
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Успяхте ли да заспите ...
Сигурно ви е нужно кафе...

Благодаря за превода на откъсите Алекс...не е шоколад, но е от сърце😘

# 623
Лошо

Тук сме добре Wink

# 624
  • Пришълец
Кате, да, голям майтап това с приятелството. Доста коментари по този повод срещнах в Туитър,  ”спиш с приятел, после пък решаваш, че искаш и да се ожениш за него” Joy

Смея се, чак лампата съборили

Олеле, какъв е тоя рейтинг?! Не, че някога ми е бил важен на мен като зрител, но за телевизията е решаващ... Останах с впечатлението, че от десет епизода насам този е глътката свежест от която се нуждаехме, а то.... Комшиите все наопаки, бе....

Гости, грабвам си кафе преди останалите, хем го пия без захар и все не ми стига Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
  • Кърджали
Тез комшии наистина не ги слушат тиквите.(толкоз от мен на тема рейтинг).
Добро утро! Спи ми се още, но трябваше да ставам.

# 626
Рейтингът ме изуми. Ако не са продажбите Фокс ще ни нулира. Дали е предчувствие, но някак усещам, че тръгваме лекичко към финала, а има толкова много сюжетни линии да се развият. Ех, ... Неделя. Нека е усмихната. М*йната му. Остава ни да чакаме.  

# 627
Добро утро! Hot, hot, hot! Моята романтична кошница е доволно пълна! Heart Eyes

https://youtu.be/o5YfIEiSh-U

# 628
  • Плевен / София
На комшиите не им понася любовта...Това е...Виж за отвличания, бой  и за ред сълзи, ред сополи направо им е като мехлем за сърцата. ...😥
Дано ги оставят да направят приличен финал, ако рейтинга продължи да пада.

# 629
  • Пришълец
Явно е това - не им понася любовта, ако имаше затвори, болници, насилие в изобилие, друго щеше да е положението. И аз се надявам финала да не е претупан...

Hands Clap Hands Clap Hands Clap

”един ден ще се събудя женен за теб с две деца” е на път да се сбъдне Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 10:11 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт