Отговори
# 630
В соц. нямаме равни. Докато тук сме отличници, няма да ни пипнат, колкото и да им се иска на някой ... Wink

# 631
Ужас, какъв е този рейнинг ? За сетен път се убеждавам, че комшуто са сбъркани хора.

# 632
  • Кърджали
Сцените между Серкан и Сеймен

Г-ца Еда ще го хареса ли?
Скрит текст:
Продавачката: Добре дошли, г-н Серкан! Здравейте!
Серкан: Здравейте, г-жо Бейза.
Продавачката: Кажете
Серкан: Нещо е изцапало ризата ми. Трябва ми същата
Продавачката :Веднага. Ще я сменим веднага, заповядайте
Серкан: Чудесно
Серкан: Благодаря, добре стана
Сеймен: Г-н Серкан!
Серкан: А, г-н Сеймен
Сеймен: Каква случайност. На пазар ли?
Серкан: Да, излиза вече.
Сеймен: Добре че ви видях. Разбрах от Г-ЖА Семиха, че се отказват от проекта.
Серкан: Така е, за съжаление, да.
Сеймен: Натъжих се. Но от вас очаквах да се държите по-професионално, ако трябва да съм честен
Серкан: Аз мисля че взехме правилно решение
Сеймен: Да е за добро. Слава Богу, Еда продължава.
Серкан: Така ли?
Сеймен: Не знаехте ли?
Серкан :Малко натоварен период. Не е имало време да ми каже.
Сеймен : Вероятно. Между другото ще поискам съвет от вас. Търся шал за г-ца Еда. Този хубав ли е?
Серкан: Много е добър.
Сеймен: Хубаво.
Серкан :Довиждане
Сеймен: Лека работа
Серкан: Благодаря

Напрежението между Серкан и Сеймен
Скрит текст:
Сеймен: Г-н Серкан, надявам се че не ви притеснявам
Серкан:Честно казано, Г-н Сеймен, притеснявате ме, защото работя.
Сеймен: Ако не Ви познавах, щях да си помисля, че ме гоните.
Серкан: Да, понеже това тук не е Вашата фирма, ако искам може и да Ви изгоня.
Сеймен: Да Ви кажа, служителите във фирмата са по-мили от Вас, знаете ли.. Особено г-ца Еда. Много е мила
Серкан: Така ли?
Сеймен : Но не разбирам защо работи тук. Все пак нали е съдружник? Не намирам за подходящо за нея.
Серкан: И в позицията на какъв го казвате това? Това не ми е ясно.
Сеймен: Не го казвам в никаква позиция. Това е истината. Рано или късно и Вие ще го разберете. Знаете ли, споредмен г-ца Еда не ви подхожда.
Серкан: Значи ще си говорим открито. Добре. Аз ще ти кажа това. Аз не искам да те виждам около Еда. Не искам да те виждам тук. Не искам повече да те виждам в живота ми, нито около хората в живота ми. Разбра ли ме? Затова сега може да си вървиш и повече, моля, много моля, не се връщай.
Еда: Серкан?
Серкан: Кажи, Еда!
Еда: Какво правиш?
Сеймен: Г-н Серкан ме разбра погрешно. И всъщност има право да ме разбира погрешно. Как да е ще приема че този разговор не се е водил. Лека работа.
С ваше позволение.

# 633
Е неееее! Не ми е ясно, как отчитат този рейтинг, като по едно време сериалът вървеше и преди Сървайвър, но това прилича на съвсем преднамерен бойкот. В коловоза на традицията! Иначе ... Smirk

# 634
Добро утро!
Разбира се, че рейтингът е кошмарен, но аз си мисля, че освен кекса и липсата на информация е оказало влияние...Та дори в нашата група се колебаехме от колко часа започва новата серия и като щури фенове се презастраховахме още в седем часа...
Аз още в ранни зори изгледах серията с превод, моята оченка е 9...

# 635
Алекс, Али може ли за помощ Wink Нещо лошо ли е ...

Simple Smile
Ако може и това Blush

# 636
Flowers Four Leaf Clover
Цитат
На комшиите не им понася любовта...Това е...Виж за отвличания, бой  и за ред сълзи, ред сополи направо им е като мехлем за сърцата. ...😥
Дано ги оставят да направят приличен финал, ако рейтинга продължи да пада.

Frowning1 Абсолютно точно. Цял свят го харесва, комшиите -не. Тия не знаят по кой свят ходят!!! Ще е жалко ако заради анадолския им светоглед приключат сериала по-рано.

Sparkling HeartХареса ми епизода- нашите сладури си върнаха настройките- решителен, безапелационен ,влюбен, ревнив Серкан;смела, решителна, влюбена и ревнива Еда.
   Gift HeartМного ми хареса как Серкан изхвърли стола на бабката и резна принца с къщата/ дано не си навлече беля на главата/ и ПР-та с Париж.
   Sparkling HeartМного хубави диалози между главните герои.Благодаря за преводите!:rose:
   Sparkling HeartХареса ми поведението на Еда-разбра , че  с баба си няма да излезе лесно наглава ,рече си "майната му" .... и на самолета за Париж.
    Animal RoosterЗа ПР-ката какво да кажа- толкова си може.
   Flowers Four Leaf CloverВсички останали са ми в глава"...и други".
     Хубав  и приятен ден!:cherry_blossom:Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 10:43 от Mery18

# 637
  • София
Аз съм безмълвна, след като видях рейтинга... май известно време ще съм така. 😕

# 638
  • Кърджали
Изтървала съм как бабата остава без трона в залата. Трябва да се върна да го видя (изтървах началото)

mi_si, че за момента според него не може да става дума и за финал. Нормално било Сървайвър да окаже влияние на рейтинга, все пак сега започва, първа серия, интерес. Дори рейтинга не бил чак толкова зле. Според него влияние оказала и първата половина на сериала.
А статията е за това, че  Керем бил зарази и Ханде със увлечението си по спорта. Уж били забелязани да спортуват заедно.
БРО, слагай очилата и се остави на емоцията от сериала. Те губят като нямат вкус.

# 639
Нови снимки от 26 еп Simple Smile

П.С. БРО, споко. Един фен в Туитър е писал : "Няма да ни спрат поне още 10 еп., защото се котираме отлично по света. А за Фокс са важни парите - едно е 100 000 турски лири, друго 100 000 евро. Ние за късмет сме от вторите"
Алекс, много ти благодаря Hug

# 640
  • Кърджали
Това за парите е валидно само ако Фокс наистина получават процент от продажбата в чужбина. И то хубав процент. Иначе им е все едно къде как се продава.
Но щом проявяват такава толерантност към рейтинга явно продуцентите са сключили хубав договор с тях, така че всички да са доволни

# 641
Керем в Туитър:
İNANILMAZSINIZ
Gift Heart

# 642
  • София
Не знам. Но си спомням, че МГ също имаше успех по света заради истерията по Джан Яман и въпреки това го спряха от днес за утре. 😕

# 643
БРО, мисли позитивно. В най-лошия случай ще се преместим в ТВ 8 ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
  • София
Алекс, Али може ли за помощ Wink Нещо лошо ли е ...
Скрит текст:

Simple Smile
Ако може и това Blush

Не е лошо. Напротив папараците са по петите им.  Докато Керем и Ханде координирано твърдят, че са само приятели, така по приятелски спортуват заедно. Прекрасно! Това е пътя, от приятелство към задълбочена връзка     Спортът ще ги обедини.

Пише че Керем е внушил любовта си към спорта в Ханде и двамата вече спортуват заедно.
И още, че Ханде, която упорито отрича любовна връзка, се е записала в гимнастическия салон на Керем.

Общи условия

Активация на акаунт