Отговори
# 645
Ново от Бамби :

# 646
  • Пришълец

”Любов” е само дума, докато някой конкретен човек не ѝ придаде значение Revolving Hearts Revolving Hearts Revolving Hearts

# 647
Ето какво е гледал снощи турския зрител:

# 648
Мисля си, че условието на бабата(може пък да се окаже, че е добронамерена) е Еда да завърши образованието си в Италия, нещо което не ни притеснява...нали си имаме там подготвено жилище и офис...

# 649
  • Кърджали
Бабата няма да стане добра. Хич не се и надявам. Ще се прави на добра, но ще играе зад гърба им. Нали трябва да има и някой който да създава интриги, с които да се справят Еда и Серкан вече заедно (силно се надявам на последното, но докато не ги видя вече семейство не мога да повярвам)

# 650
Аз се надявам, Еда колкото може по-скоро да разкаже всичко на Серкан.

Защото криенето на тайни... може да доведе до грешно тълкуване на разни ситуации и проблеми между Серкан и Еда.
Не ми се иска Серкан да обвинява Еда, че не е била искрена, че му е нямала доверие (нали уж любовта е доверие?).
Или, че е на страната на баба си и затова е лъгала, лъгала, че няма да прости на баба си, а всъщност да е работила за баба си, криейки разни факти, подвеждайки го.

От преведените сцени имаме две, в които Серкан иска от Еда да е искрена с него и да му се довери:

Това че Еда, че Еда крие плановете на бабата (да ги раздели) и нейните шантажи, ще се окаже грешка:

"Серкан: Имам по-добър въпрос.Защо г-жа Семиха ме подкрепи днес?Ти ли поиска?
Еда: не знам. Аз какво общо мога да имам.
Серкан: Хм. А за миг си помислих, че още съм важен за теб.Но съм се излъгал.И то много."

и

"Еда: Серкан, не говори  глупости! Какво общо може да има с това Сеймен?Само има неща, с които трябва да се оправя.Неща, с които мога да се справя само сама.Искам малко време от теб.
Серкан: Добре.Искам време.Искаш да ти вярвам.Вярвам ти.Искаш време – добре, ще  ти дам време.Но когато аз на теб ти вярвам толкова, защо не си открита с мен?"

И от кекс сцената

Серкан нарече Еда - "принцеса" - дали беше защото ревнуваше от принца? или може би е намек, че Еда може и да трябва да стане принцеса и късно да си отвори очите, че намеренията на бабата и Сеймен са сериозни.

"Серкан: Еда, наистина не си за вярване.Не си за вярване… Дошла принцесата да ми дава уроци.Какво ми обясняваш, Еда Йълдъз? "

# 651
Снощи бяхме "Аху-Иху", а сега сме "Тихо".. Защото кой ще те остави така да летиш в облаците от щастие, че любимата ти двойка ще се събере? Не и драгият турски зрител, който не предпочита да гледа розови неща, а иска да гледа лошотии..
Сценаристите само да не вземат да се преориентират и да завият в другата посока, вместо да карат по тази, в която са тръгнали.
Освен Серкан да пребие до безсъзнание принца, макар че онзи е глава и половина по-висок и от там да захващаме драмата... за нова сметка.
Не мисля, че ще ни спрат от днес за утре, както се притесняса розовото ни момиченце с очилата - БРО. Ако не сме им толкова фактор в Турция, то в социалните мрежи и в чужбина сме бетон, с арматура в бетона, че дори и тухли сложени вътре 😄 За сериала се говори, дали покрай Ханде и Керем и тяхната въображаема връзка или заради друго... Ама мисля, че на онези от Фокс им е важно да са я устите на хората.

# 652
Благодаря сърдечно на всички момичета за прекрасните пожелания !❤❤❤
Не можах да гледам снощи,но Ви четох доколкото можах. Разбирам  ,че епизода е бил бомбааа и това много ме зарадва!нямам търпение да го гледам. Благодаря на Али и Алекс за труда , както и за чудесния и бърз превод на фрага!! Heart

За рейтинга останах като попарена. Имам чувството,  че комшиите буквално са психични болни .

# 653
  • София
За ония от Фокс безплатната реклама, Sister, е без значение. Дали са в устите на чужденците или не, няма значение. Интересуват ги само финикийските знаци. Ако печелят нещо от продажбите на сериала в чужбина и има значение колко епизоди са продадени, тогава ще продължат сериала. Иначе им е все тая. Но едно не разбирам - как може този сериал да предизвиква такъв фурор в цял свят, а в Турция да има толкова слаби резултати?? Толкова ли се различава вкусът на масовия интернационален зрител от този на турците?! Тук говорим за какви ли не народности, луднали по сериала - рускини, българки, испанки, италианки, латиноамериканки и т.н.

# 654
Добре де, Бро, колко серии трябва да минат, за да ги разберете тези от Турция? Не искам да обиждам никой от тази нация, но хората, които са там, са АНТИ на всичко хубаво, розово, весело, отпускащо и зареждащо с хубави емоции.
Какво гледат? - насилие, мъка, побоища.. Това го бяхме говорили много отдавна в стара тема. Турският зрител е на принципа - може на мен да ми е зле, но на другия трябва да му е още по-зле. Така ги разбирам аз нещата. Не искат любов тези хора, а щом не я искат, няма как да им я пуснеш на домашния телевизор.
И явно да - толкова се различава вкусът на Турците с този на останалия свят. Не случайно виждаме, че за техния СЕМ е следното: Кексове - йок, но кръв, сълзи и бой - вар.
И какво остава да е мисленето на тази нация, щом през ситото на СЕМ минава най-тежкото, но спират най-хубавото?...

# 655
  • София
Промити мозъци, това ще кажа! Много съм ядосана просто. Рядко ми се случва да се разгневя и още по-рядко да съм толкова крайна в изказванията си. Но да им имам принципите и моралните ценности. 🤬 Убийства, насилие, изнасилвания, сватби насила, необразовани жени, чиято роля е само да раждат и гледат деца... това може, така ли?? Предлагам им да си снимат харесваните от турското население драми и да си ги излъчват в прайм тайма. А продукции като SCK да снимат само за платформите или за продажби навън. Не може да ги излъчват в Турция и рейтингът да им влияе, защото очевидно не са по вкуса на турския зрител.

И нещо мило и красиво от Ханде, което да ни усмихне в този мрачен ден...

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 13:11 от Бърборанка с розови очила

# 656
Аз от онзи ден това си мисля. Възможно ли е следното - ако решат да ни спират заради рейтинг, да ни прехвърлят към накаква платформа, заради интереса на чужденците поне?
Не разбирам от продуциране, продажби и бюджети на сериали и платформите им, но ако някоя платформа иска да го вземе, дали това може да стане?

# 657
  • Кърджали

Nalbantova, има доколкото си спомням сериали, които са сменяли канала на излъчване - от един са преминавали в друг конкурентен. Малко са такива случаи, сега не ми идват наум, но помня че имаше. Та на теория е възможно ако дигитална платформа прояви интерес да ги придърпа.

# 658
  • София
На теория е абсолютно възможно. Ако друга медия (било то телевизионен канал или интернет платформа) прояви интерес към сериала, може да закупят правата за излъчване и да продължат да го излъчват. В крайна сметка сериалът има стабилна фенбаза и на зрителя му е все тая дали ще гледа Фокс или друг канал / платформа. Wink

В случая всичко зависи от продуцентите. Ако те са амбицирани да си продължат сериала, ще измислят начин.

# 659
Щом е имало такива случаи, то нека не бързаме да свеждаме глава и да мислим за финал заради рейтинг. Това, че Тв8 поканиха нашите, ще го приема като намек, че ги харесват и ако в един момент, не дай си Боже, стане нещо... То силно вярвам, че ще проявят интерес към нашия сериал.
За мен също няма значение къде ще го гледаме, просто трябва да продължим.

Общи условия

Активация на акаунт