Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕННИЧЕТА!

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

# 106
Черпим ви с вкусна торта с крем и с много слънчево настроение  Grinning

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 10:13 от klamerche

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ, на Кламерче!

# 108
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Криси,а също така и на Райчо,Никола,Кристиян,Емил ,а и на кака Йоана на Пипи,макар с малко закъснение!Да са живи и здрави всичките малки слънчица и да огряват живота ви със своята светлина!!!

# 109
Бързам да ви покажа сутришната усмивка и голямата торта на Криси.
Искам да ви предам част от празничното настроение което ме е обзело  dancing
Не мога да си намеря място от радостта която изпълва сърцето ми. Малката ми принцеса е вече на годинка. Не мога да повярвам. Неусетно бързо се изтърколи времето и мина първата прекрасна година с невероятните ми две дъщерички. Щастлива съм. Обичам ги. И всеки ден благодаря на Господ че ми дари тази радост да съм тяхна майка. Усмивката ми днес от сутрината е до ушите. Пея, играя и се смея заедно с двете ми слънчица. Утре ще доизядем голямата торта на Криси и вдугиден ще духнем свещичката и на Вики. Леле... толкова съм щастлива.  lovekiss

# 110
  • София - Младост 1А
Миличките ми рожденничета от вчера и днес, всичките да сте живи и здрави, много усмихнати и много да слушкате!!!

# 111

Честит рожден ден, малка сладка кукло Криси!
Много детски усмивки да греят на личицето ти и мама да е все така щастлива и прекрасна, че ви има!
Весел празник и нека къщата ви не утихва от детски смях
!

Честит рожден ден на Райчо, Никола, Кристиян,Емил ,  кака Йоана !
Много щастливи детски дни!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 112
  • Варна, България
 baloniЧестит рожден ден, малко сладко слънчице Криси! Расти много здрава, усмихната и да носиш щастие на мама, кака Вики и татко!   baloni 
На милото Кламерче  Heart Eyes .  Тортата е страхотна! Зарази ме с хубавото си настроение! Наистина е невероятно щастие да си мама!
Много весел празник!

Ние вчера бяхме на гости и Самуил вече свободно си върви. По едно време човекът със сигурни крачки отиде в другата стая  #Crazy . И много се кефи като го возя в колата. Мен досега ме беше страх да карам с него /а и нали живея на центъра, че не се налага много/, а той седи в столчето и се кефи. Вече знам още един начин за забавление - бум в колата и панорамна обиколка на града!  Mr. Green

И накрая, мили приятелчета, искам да ви споделя нещо- нека това не ви натъжава, а както винаги нека вашите позитивни мисли помогнат. Вчера моята кръстница роди в началото на 7-ми месец момиченце., след като преди месец направи 3 см разкритие и почти пред раждане й направиха серклаж. Лежа геройски без почти да става повече от месец в АГ и вчера по спешност свикаха екип и предизвикаха раждане, защото имаше усложнения.  Милото мишле тежи само 900 г и е в кувьоз. Хубавото е това, че е на самостоятелно дишане и е изплакала при раждането. Следващите 14 дни са критични. Моля ви, пратете по една майчина молитва за това малко създание. Благодаря ви!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 16:13 от voltage13

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Криси!!!!!!!!!!Много щастие и прекрасни усмивки да ви дарява!!!!!!!!!!

# 114
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА УСМИХНАТОТО СЛЪНЧИЦЕ - КРИСИ  bdbaloni!
                 БЪДИ ЩАСТЛИВА, ЗДРАВА И ВИНАГИ ЗАСМЯНА   babydust7!

# 115
  • София
Волтажче, ще се моля за малката бебка Praynig.

# 116
Честит първи рожден ден на малката сладка и усмихната Криси на Кламерче!!!Все така усмивката и да е на личицето! Кламерче, страхотни са ти щерките!Наистина си късметлийка!
Да са ни живи и здрави и вчерашните рожденничета!Желая им всичко най- хубаво!( то и моят термин беше за 1 окт, ама на девойката не и се излизаше...та си поседя на топло още малко..)
И кака Йоана на Пипи   да е жива и здрава, дето стана на цели 7 годинки!(Пипи, страхотни снимки! Цомба Гърдева- твоята приятелка  се е постарала!Супер атмосфера и супер торта!)
Волтажче, браво на Сами за ходещите вече крачета!!И естесвено, стискааааме мнооого палци на твоята кръстница и малката и госпожичка!На днешно време медицината прави чудеса, дори за такива малки мръвчици, а и учудващо те се борят невероятно силно за живот!!!Стискам много палци!Винаги има шанс и надежда!
Джулка, не си ни писала за местенцето ви- демек ски пистата,....и снимчици липсват.(може и аз да съм пропуснала нещо newsm78...)
Дано временцето да се задържи дълго така, че съвсем не ни свърта в къщи!А на двора ставаме едни кални smile3516,,,че не е изсъхнало още хубаво, няма да ви описвам.Пък и вчера нападнахме аронията и си похапнахме доволно от нея,  smile3521та станахме и лилави...Не се пере, ужас направо! Почти си ходиме вече, ама малко я е страх все още, иначе се пуска да дойде при тебе или някъде, където има опора после да се хване.Много е смешна.Непрекъснато си бърбори нещо, ама кой ли и разбира...Ще ми е мн любопитно един ден като започнеме да се разбираме. Постоянно се хили за щяло и нещяло, има на кой да се е метнала-майка и е същата ряпа smile3534....
Утре изпращам майка ми за Париж- отива при леля ми, където ще дойдат сестра ми, мъжа и двете и дечица- там ще види внук си за пръв път. Племенникът ми се роди на 12 юли(племенницата пък ноември ще направи 3 годинки). Ох, как и на мене ми се иска да ги видя, ама....живот и зраве като си дойдат в Бг.
Малко снимчици ще гледам да кача довечера да ни видите.(мъж ми нещо преинсталирвал РС-то, та някои програмки ги нема...)
Уф, много дълго стана пак, сори за което...
Хаиде поздрави и целувки на всички ви!!!  bouquet

# 117
ей меее...... Hug
толкова съм гроги че днес едва смогнах с дневните си задължения. Но немога да не вляза за да честитя първите рожденни дни на нашите октомврийчета! Crazy Hug
Честит рожден мило слънчице Криси!!!!!!!Нека все така да огряваш утрините на мама и тати! Нека порастнеш голяма и здрава!

Райчо, Кристиян, Никола, Емил и кака Йоана - ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН на патерици мили дечица!!!!Да сте живи, да сте здрави , да сте много, много щастливи!!!!

Волтожче - мила- стискам палци и пращам всичката си положителна енергия към малката душичка.Момиченцата са силни - ще се справи - помниш ли малката Лора????Тя се роди в 6ти месец и беще 900гр също. А сега каква е хубава девойка станала!!! Hug
Грейпрутче - ами ....много бурени, драки и бъзаци ooooh! два дена направо ни се отели вола...а успяхме да разчистим едва 1/4 от терена. Рязахме , горихме чистихме и изхвърляхме... Че и среща с 4 пълзящи гада направихме...то не било змии, слепоци било...ама иди ми разправяй ти намене какво било...Добре че работихме с кожени ръкавици че без малко да сграбча едната...УЖАС!!!!другата събота и неделя плоча ще отливаме в бунгалото.  А ето да видите какво съм му замислила аз на него/на бунгалото де/  Mr. Green
http://www.napravisam.bg/forum/files/bungalo_149.gif
Най хубавото е че до бунгалото има люляк, филче, и сенчест орех. Има и сливи, ябълки и череши - малко по нагоре!Абе...супер е! Смо дето за снимки е рано. Напролет - обещавам. То сега е очистено до пръст - не е интерестно. Договорихме се със един трактор да изоре, за да обърне корените на копривите и бъзаците. Да исъхнат. Напролет ще подравним, ще посеем трева и цветя и тогава да видим дали ще могат наглите комшии да стоварят 10куб дърва на оградките ми #2gunfire Нямам търпение да направим всичко което съм замислила...ама няма да имаме време защото почва рекламна кампания. За никъде не бързаме обаче - напролет. Да сме живи и здрави само!!! Hug
Яни да ви го похваля - много ходи вече - почти не пълзи! Става изправя се и тръгва. Обикаля къщата ,че и завои прави даже доста умело. В градинката като хване пътя...няма стигане. Изобщо голям ми е пешеходец вече!!!!! Hug Mr. Green

# 118
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден на Рали на мама Мишленце и на Боряна на                        мама borboryana!
                   Много да ви радват и весел празник!

Честит Рожден Ден на Вики на мама Надинка и на  бебе   Александър на мама Lady Marmalade!
           Да ви слушат малките малчугани и щастливо детство!

Хубав и весел празник!

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 00:10 от babka_jabka

# 119
  • София
 newsm67 newsm38 baloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРЯНА.
ЧЕСТИТ РД И НА ВИКИ.
И НА АЛЕКСАНДЪР - ЧРД.
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ХУБАВИ МИГОВЕ НА ВСИЧКИ.

Общи условия

Активация на акаунт