Отговори
# 120

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Раличка на мама Мишле, на Виктор на мама Надинка, на Боряна на мама borboryana и на Алекс на мама Lady Marmalade

Дечица слънчеви, мънички, растете здрави и добрички, бъдете на мама радостта и на татко гордостта. Heart Eyes

# 121
  • софия
Здравейте мами,благодаря ви за пожеланията за рождения ден на Крис и по този повод ви черпя

Също така с малко закъснение
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЧО,НИКОЛА,ЕМИЛ И НА МАЛКАТА ДАМА КРИСИ bdbaloni
Честито и на днешните рожденици РАЛИ,БОРЯНА,АлЕКСАНДЪР И ВИКИ!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ,БОРЯНА , ВИКИ И АЛЕКСАНДЪР  newsm59 nbirthday newsm67
bdbaloni
hbday
 happy bd
ДА СА ВИНАГИ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ И МНОГО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ПОЖЕЛАВАМЕ С КОКО

# 123
  • Sofia
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР НА МАМА ЛЕЙДИ МАРМАЛАД.ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ И ДА СТАНЕ КРАСАВЕЦ КАТО МАМА И УМНИК КАТО ТАТИSimple Smile)) newsm59

# 124

Да са много щастливи и усмихнати порасналите вече Раличка на Мишленце,Вики на Надинка,Александър на Лейди Мармалад и Борянка!
Желая ви страхотен празник!

Волтаж,ще се моля в мислите си за малката героиня!Надявам се,че всичко ще е наред!Пиши как са?
А вие май дружно ще месите питки за прощъпулници вече?

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 15:06 от __ZLATO__

# 125

Честит рожден ден на Раличка на  мама Мишленце, Вики на  мама Надинка, Александър на Лейди Мармалад и Борянка на мама borboryana!
Да сте здравички, усмихнати и много щастливи!

# 126
И накрая, мили приятелчета, искам да ви споделя нещо- нека това не ви натъжава, а както винаги нека вашите позитивни мисли помогнат. Вчера моята кръстница роди в началото на 7-ми месец момиченце., след като преди месец направи 3 см разкритие и почти пред раждане й направиха серклаж. Лежа геройски без почти да става повече от месец в АГ и вчера по спешност свикаха екип и предизвикаха раждане, защото имаше усложнения.  Милото мишле тежи само 900 г и е в кувьоз. Хубавото е това, че е на самостоятелно дишане и е изплакала при раждането. Следващите 14 дни са критични. Моля ви, пратете по една майчина молитва за това малко създание. Благодаря ви!  Heart Eyes

Боги моля се малкото слънчице да се пребори за живота си и да расте здраво, здраво и пак здраво и усмихнато момиченце  Praynig

# 127
Раличка и Вики - ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН мили дечица!!!!

Да сте живи, да сте здрави , да сте много, много усмихнати и щастливи!!!! Да радвате мама и тати и много хубави мигове заедно!!!!

# 128
Волтаж, ще се моля постоянно за малкото слънчице! Дано всичко мине добре и малката кукла да расте много здрава, щастлива и усмихната!

Приятен и сънчев ден мамчета...

# 129
За първи път свещичката духни,
за първи път със торта почерпи,
за първи път ти гости посрещни
и пожелания сърдечни приеми:
Бъдете здрави и щастливи,
усмихнати, красиви.
И в този ден така необикновен
пожелавам ви ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Честит първи рожден ден на Райчо, Кристиян, Никола, Емил, Криси, Раличка, Вики, Алекс и Борянка!
Мамчета, да ви са живи и здрави дечицата, и много, много да ви радват! 
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 13:02 от KaРмeН_МeРи

# 130
здравейте майчета

честит рожден ден на всички малки юначета
 newsm59 nbirthday newsm38 Tada

Джулка браво на вас -много работа сте свършили.Вземете да напръскате с РАУНДЪП,защото иначе усилията ви ще бъдат напразни.Ние нашата вила така се мъчихме да я чистим в началото.Без препарат не става.Имам опит ,ако искаш пиши ми на лични или по е-мейл
Волтажче всички ще се молим,дано помогне

При нас лошотиите не свършват.Вчера Тони падна на детската площадка/той все още се спъва често когато ходи и пада направо по очи/сцепи си горната устничка и си ужули пръсчетата на здравата ръчичка,сега е с лепенки по всички пръсти и подута уста,а днес вдигна и температура./дано поне тя да е от зъбите-че и ние сме само с два зъба/

# 131
  • София
Ани, много съжалявам за вашите проблеми. Дано всичко бързо мине на малкия юнак Peace.

# 132
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН на Раличка на Мишленце!!!!!!
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН на Вики на мама Надинка!!!!!!!!!
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН на Александър!!!!!!!!!

ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН на Борянка!!!!!!!!!!!!

ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН на Райчо, Кристиян, Никола, Емил!!!!!!!!!(на патерички)

Много много щастие  безгрижно детство и най-вече да са здрави!!!!!

Волтажче, моля се за малката принцеска, дано се оправи и да стане прекрасна голяма дама!!! Praynig Praynig Praynig

Нашата одисея продължава, Йони е болничка, след като от 5 дни вдига Т и реве по цяла нощ и 2 лекари бяха категорични, че било от зъбите, сега се оказа, че е вирус и ни изписаха антибитик. Вече 5 дни не съм спала почти и съм на автопилот! В работата всичко е наред засега, но ужасно ми е мъчно за Йони, особено сега като е болна ще откача, че не мога да съм до нея!
Ето, някой ако може да ми даде съвет ще съм благодарна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131004.0

Целувки на всички!!!

# 133
  • Варна, България
Привет от нас!
Честит първи рожден ден, Раличка! Да растеш здрава и красива госпожичка!
Честит първи рожден ден, Вики! Бъди весел и здрав!
Честит първи рожден ден, Боряна!
Честит първи рожден ден, Александър!
Весел празник на всички вас!

Благодаря на всички за подкрепата за малката! Засега няма нищо ново - все още е на самостоятелно дишане, вливат й антибиотици. Друго засега незнам. Добре, че единият от докторите, който е наблюдавал кръстницата ми, е предусещал какво ще се случи и са й били предните дни 3 инжекции, за да могат дробчетата на бебчето да са подготвени за евентуално раждане.

Джулка, не си спомням за Лора  newsm78 Напомни ми, моля те!  Много хубав проект за бунгало. Ама за ски учителя нищо не писа Mr. Green
Ани, голям палавник е Тони! Ама така ще растат...  Praynig Безаварийно ходене от тук насетне!
Меги, бързо оздравяване на Йони!  Heart Eyes
Самуил вече крачи из къщи от стая в стая. Дори прави кръгом Laughing Е, понякога пак се тупва на земята по коленца!
Днес бях бясна - люлях го на люлките в една градинка, пуснах го да походи и имаше хубав пясъчник, а и слънце грее- казвам си да си поиграе малко детето. Аз седя до него и се припичам и по едно време ми замириса на ако. Какво да видя- на Самуил ръцете, обувките, едната лопатка изцапани! Направо пощурях! Ако имаше пред мен куче със стопанин или котка щяха да бъдат  застреляни на място с поглед. Егати и държавата сме! КУчетата да са по-важни от децата! Не мразя кучета, дори съм гледала 10 години такова, но такова чудо като в Бг май няма никъде по света! В детските площадки кучетата са по-многобройни от децата, а стопаните им са за  #2gunfire Сори, ама много съм набрала!

И още нещо - дайте идеи за РД  newsm78 /ако не ги пазите като изненада/
Аз например поръчах надпис "Честит рожден ден, Самуил", смятам да купя шапчици за децата, че и за някои по-щури мами и татковци, отделно много балони, някои с хелий, свещичка като факел. Ами това е май засега, което съм измислила
Чао и хубав слънчев следобед!

# 134
Честит Рожден ден на Раличка на Мишленце и Вики на Надинка !!!Растете радостни и щастливи мили дечица! Радвайте родители си , а те да ви слушат! Hug
 newsm59
после ще пиша че съм наработа и много ми е напечено - ама рекох да не пропусна днешните рожденици! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт