Отговори
# 135
  • София
Честит рожден ден на всички празнуващи мъници!

Ние сме добре растем и дебелеем - бяхме 11 кила на последната консултация. Дея като види нещо за ядене - солети, бисквити, ябълки, БАНАНИ - се тръшка и вика "ЪЪЪЪ - ЪЪЪЪЪЪ' и резултата е на лице.
Заспива до мен на спалнята и после я местя.
Иначе открихме разходките по Витоша и всички сме щастливи , особено детето, че тича (с майка си за ръка) по поляните и е много интересно.....

мамка на въшка мъжка!!! Добре си направила! От много чудене можем да останем с “празни ръце”!

Mirinda аз съм много “ЗА” среща, само ми звънни на GSM, че нямам нет и не следя редовно!

СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН :
1. Ема (с мама и татко(?)
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати
4. Пепино и мама Дрина (евентуално и таткото)
5. Краско и р-чето (евентуално и таткото)
6. Меган и Йоана, за тати не знам, по-скоро не
7. Дими и Пчеличка (тати по-скоро не)
8. Верич и Крумчо
9.Моника и мама Зори(евентуално и тати)
10. Невена и мама Миринда (тате по-вероятно да е на работа)
11. Ивон и Любчо (тати по вероятно не)
12. Мишленце и Рали (евентуално и таткото)
13. Надинка и Вики (малко вероятно с таткото)
14. Преско и Гея
15. Зорото и Алек
16. Бини и Нати
17. Бубс и Вики вероятно с леля (сестра ми)
18. Ивчо-Пивчо и Мандаринка
19. Криша + Дея и евентуално Тати (ако има и други татковци)

# 136
Откривам и аз СПИСЪК за ВАРНЕНСКИ ОБЩ РОЖДЕН ДЕН:

1. Klamerche с Вики и Криси
2. ...........
3. ...........
4. ...........

# 137
  • София
 newsm59 newsm59ЧЕСТИт РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПУХЧЕТА! С ПОЖЕЛАНИЕ ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, БЕЗГРИЖНИ И ЩАСТЛИВИ!newsm47 newsm51
Момичета, още една приятелка е бременна! Направо повлякох крак аз миналата година Mr. Green.

# 138
  • Варна, България
Откривам и аз СПИСЪК за ВАРНЕНСКИ ОБЩ РОЖДЕН ДЕН:

1. Klamerche с Вики и Криси
2. voltage със Самуил
3. ...........
4. ...........

# 139
Здравейте момичета. Хващам последните мигове от деня, за да вляза и да ви почерпя по една виртуална тортичка.

Благодаря ви за поздравите - и за виртуалните, и за телефонните!
Неусетно ми се изтърколи цяла една година и не мога и не мога да повярвам, че толкова време е минало от мига, в който бебо проплака за първи път. Една прекрасна година! Сигурно една от най-прекрасните в живота ми. Искам това щастие да не свършва никога и искам още дечица да огреят живота ми.

От все сърце пожелавам тези неща и на вас!

# 140
bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЧКА, ВИКИ, БОРЯНА И АЛЕКСАНДЪР  bdbaloni!
                                      baloni   БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА     baloni!

Меган, бързо оздравяване на Йоничка  babydust7! Следете температура - толкова е опасно. Стискам палци  бързо да отмине ! Целувки от нас  hug!
Ани, бързо оздравяване на Тони  babydust7! Той ни е герой! Целувки на мъника  Hug!
Волтаж , дано мъничката бебка бързо да се оправи  Praynig!

# 141
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден на Вики на мама klamerche!!!
     Да е много здрава,радостна и щастлива и безгрижно детство на           3-годишната Вики!
  Кламерче, да са ти живи и здрави малките слънчица и много да те                                   радват!

bdbaloni                      bdbaloni

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 00:37 от babka_jabka

# 142
здравейте мами

честит рожден ден на кака ВИКИ-да си здрава и весела и да радваш мама и тати

# 143
Честит Рожден Ден на Вики на  klamerche!

# 144
Ей момичета - Б Л А Г О Д А Р Я    В И!  Heart Eyes Радавм се, че ви има и споделям с вас така важните за мен мигове свързани с дечицата ми. Обичам си ви и ви прегръщам  Hug
Днес за здравето на Вики пак ви черпя със сладко изкушение и слънчева усмивка:

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 09:11 от klamerche

# 145
Честит Рожден Ден на голямата принцеса на мама Кламерче, пожелавам и още повече усмивки и още по -щури игри newsm64 newsm59 nbirthday
Ами за варненския рожден ден и аз съм за стига Коко да е здрав, че вече се измъчихме с това детенце, в петък сме на специалист алерголог да каже този пуст бронхит откъде е и за какво се бори......
Иначе идеи други за рожденния ден нямам, защото при мен просто проблема е че на Коко рождения ден е във вторник и половината ми прятелки са на работа и май ще става на няколко етапа , ама хайде.......
Имам едно въпросче , между храненията какво и по колко давате като допълнителна храна, защото аз не давам абсолютно нищо освен вода или сокове.Никакви солети гризки бисквити или каквото и да било. Е от време на време плодове , ама наистина рядко и Коко полудява само за мама плаче, което е амам всъщност,
Опитвам се да увелича малко манджата на самите хранения , но повече от 220 -240 грама не давам.Кажете ми само аз ли съм лудата и ако да кажете какви неща им давате.
И да се похваля на целия гърч около боледуването КОКО изкара и 7-то си зъбче. И такива неща при нас
Айде чао и предварително благодаря за отговорите

# 146
  • София, в полите на Витоша
 ooooh! ooooh! ooooh!

Само да кажа - сутринта звярът се събуди и чух някакво тупване от нейната стая.... получих далечна асоциация с времето , когато Йоана беше на годинка и се научи да се мята от кревата си, но нейният беше по- никсък и затова успяваше.... а и на бебефона не се чу нещо страшно освен промърморване...
Обаче след малко съмненията ми се увеличиха, защото имаше необичаен шум от пълзене и радостни възгласи .... баща й се качи и - ИЗНЕНАДААААААА-Тея беше на земята заедно със спалният си чували  весело играеше.... #Crazy #Crazy #Crazy

Е, направих възстановка и установих как е излязла- до леглото й има фотьойл, стъпила е на страничното перило и оттам се е прекатурила през дъгообразната странична решетка на леглото , паднала е върху фотьойла- иш от там- беж на земята... Joy

Ами сега..... започна разместването на къщата!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 147
Честит 1-ви рожден ден на Раличка на  мама Мишленце, Вики на  мама Надинка, Александър на Лейди Мармалад и Борянка на мама borboryana!  bigdance2

Честит Рожден Ден на Вики на мама klamerche! Tada

uraНа този специален ден за вас Ви пожелавам от все сърце здраве, усмивки и щастливо детство!!!  ura

Nadina и аз като теб между храненията не му давам нищо освен вода и сокчета, по простата причина, че той просто не иска като му дам бисквитка или нещо друго и той почва да си играе с нея вместо да си хапва, а ако случайно хапне нещо после не иска нищо да яде.

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКА ВИКИ!!!!!!!!!!!
Кламерче, да растат здрави и усмихнати прекрасните ти принцеси!!!!!!!!!

bouquet

# 149
  • София
Кламерче, честито ти рожденичка. Да расте здрава и умна. И много да я слушате.

Общи условия

Активация на акаунт