Отговори
# 165
  • Варна, България
Честит първи рожден ден, Невенка!
Честит първи рожден ден, Пепи!
Много здрави и весели да растете!

Ирка, радвам се, че писа макар и само да ни почерпиш! Да погалиш тумбата от мен! Жалко, че бабите не помагат, но ние майките сме героини  не, че някой го признава, де!  Embarassed 
Мишленце, Кламерче много весели рождени дни! Малките красавици са чудесни! Само дето не видях никъде мама Кламерче  newsm78  Wink
Грейпрфутче, ММЗ  Heart Eyes и за вашите порастнали принцески!
Свърших с честитките, та сега да си кажа и аз думата  Wink :
С голямо задоволство ви казвам резултата от вчерашния прощъпулник: Моят син няма да работи!!!   newsm44 newsm44 Първите 3 неща, които пипна са gsm, химикал и кредитна карта, но......  моментално бяха хвърлени на земята, където след тях полетяха фотоапарата, макет на кораб, баскетболна топка, термометър и всички останали оръдия на труда. По някое време се заигра с химикала - видно е рентиер ще става! Ето как мисли кой чек да попълни http://www.bgphoto.net/request/photo/7415/69373/3237232/.jpg
Снимахме с камера и с друго фото, та това са само снимките засега.
Изкарахме весело с гостите.  Е, мама оцапа пейзажа, като се спъна докато бягаше с питката. Ама нЕма начин - ще стават, ще падат, тъй е живота!

Облачка, хареса ми клубчето във Владиславово, но си мисля за вариант широк център  newsm78 Все пак повечето мами сме там, а и ако изберем делничен ден ще попаднем в най-големия трафик! Има време да се помисли! Но където и да е - НАВИТА СЪМ!
Чао

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 16:01 от voltage13

# 166
на Невенка и Пепи
Дечица милички растете здрави, умни, игриви и щастливи и радвайте всички които ви обичат с лъчезарните си усмивки  Hug
voltage13 честито ви директор в къщи. Страхотен е мъничкия Сами замислено хванал химикалката си  Heart Eyes Да върви все напред и стабилно да изкачва всички върхове пред себе си  Grinning Навремето и майка се е спънала с моята питка и честно да си призная до ден днешен съм много спъната и все си очуквам обувките от пред  Embarassed
За общия рожден ден и за мен е без значение къде ще е. Важното е да се съберем и да пощуреем с малките пуканки  Hug Можем да го направим последната неделя от месеца - харесва ли ви датата 29 октомври? Все пак трябва да изберем и място което да резервираме  newsm78
megan@ изпращам много целувки на усмихната Йоничка  Heart Eyes
Мишленце прекрасна ти е кукличката. Много са ви весели снимките  Hug

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 18:39 от klamerche

# 167
Честит рожден ден на всички малки сладурчета. И на всички от вчера и онзи ден.
Да са живи и здрави и да имат най - безгрижното детство.

# 168
Едно голямоооооооо ЗДРАВЙТЕ и от нас!!! Не сме писали отдавна, дано не сте ни забравили Rolling Eyes Иначе ви четем като можем ( говоря в множествено число щото малкото мушмороче не ме оставя вече сама да си ви чета Shocked
Искаме да честитим рожденните дни на всички наборчета от изминалите дни  bouquet Да са живи  и здрави, много щастливи, да слушат мама и тати и много да ги радват Heart Eyes
Като гледам снимките на малчовците направо не мога да повярвам, че мина цяла година, децата са направо страхотни, толкова ми става хубаво като ги гледам, да са ни живи  и здрави Laughing
Ще пиша повече като мога, не ни забравяйте, ние непрекъснато сме с вас Heart Eyes

# 169
bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВЕНКА И НА ПЕПИ  bdbaloni! РАСТЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА  baloni!

Меган, браво на Йоничка! Бързо оздравяване и само хубави неща да се случват   newsm51!
Грейпфрутче, Мишленце, Кламерче - много хубави снимки  smile3525!
Волтаж, Кламерче е права - само на ръководни длъжности  newsm47!

# 170
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Първо да си честитя на бабин Краско , да ни е жив и здрав , много щастлив и все така добричък , мил и усмихнат.Никога да не слиза милата му усмивчица от личицето. Да е радостта на мама и тати!
Честит Рожден Ден, Краси!!!

Да почерпи бабка всички ,па макар и виртуално , а за някои и реално.  smile3503

Честит Рожден Ден на малките госпожици Теодора на мама Пипи67 , Александра на мама Grapefruit  , Мартина на мама Geri! Момичета да са ви живи и здрави госпожичките , да ви радват и весел празник!  

Честит Рожден Ден на Александър на мама didsi!Да е здрав и много радост да носи на всички около него! 

Весело изкарване на всички празнуващи! 

# 171
  • София, в полите на Витоша
Наборите са си набори- не спиме  Joy Joy Joy, изпреварила ме е бабка жабка с пожеланията...

И така-
        Честит Първи Рожден Ден, мили зетко!

Да си ми жив и здрав и да доживея да те видя левент красавец, да покориш Холивуд с тази си външност и Харвард с ума си!

Честит Рожден Ден и на наборките Александра на мама Grapefruit  и  Мартина на мама Geri!                

Честит Рожден Ден на Александър на мама didsi! 

А ето какво пуснах преди малко....

Благодаря на Бог!

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 00:53 от pipi67

# 172
  • Пловдив

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИ,АЛЕКСАНДЪР,АЛЕКСАНДРА И МАРТИНА!БЪДЕТЕ НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ ДЕЧИЦА И РАСТЕТЕ ОБГЪРНАТИ С МНОГО ЛЮБОВ.

Честито и на всички останали,които са празнували първия си рожден ден.  ura

# 173
  • София
 bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИ, НА R И БАБКА ЖАБКА. ДА Е ЗДРАВ, УМЕН И ЩАСТЛИВ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА, МАРТИНА, ТЕОДОРА И АЛЕКСАНДЪР. ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛО ДЕТСТВО И УСПЕШЕН ЖИВОТ.

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 174
# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  Много здраве,късмет и усмивки пожелавам на Краско,на Теа,на Александра и Мартина,на Александър и на навършилите вече годинка Невенка,Вики и Пепи!!!Весели партита на празнуващите!!!Чакаме снимки!!!
Специално искам да честитя празника и на единствената престрашила се да пише баба-бабка Жабка!!!Да са ти живи и здрави деца и внуци!Много да те радват и все така млада да си покрай тях!!!

Пипи,много готино си го написала!Да сте все така щастливи -ти и твоите 4-ри съкровища!Знаеш,че си ми за пример!
Момичета,страхотни снимки!!!Грейпфрут,Волтаж,Мишленце,нагледах се на сладурските ви дечица!!!Ммз,и на твоята принцеса също!Честита и лека бременност на приятелката ти!Айде,дано и тук някой повлече крак-Ира може би!Радвам се,Ирка,че сте добре,погали коремчето си от мен-да те слуша мноооого!

И ние се готвим вече за Големия ден!Вчера поръчахме тортата,взехме някои подаръци на Тони,а днес ще ходим за балони и парти артикули.Междувременно направихме и поредната си консултация-резултати:10,900 кг и 81 см!Нашата д-р Котевска е много доволна от нас!Похвали ни,че добре се гледаме!Та така!Утре сме на фризьор двамата,да сме готови за партито вдругиден!
Пак дойдоха дъждовете!Аз се надявах да се позадържи топличко!Иначе откачаме вътре!Антоан обръща къщата с главата надолу и ако можеше-и той щеше да застане така!

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 11:13 от __ZLATO__

# 176
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСКО, ТЕЯ, АЛЕКСАНДРА, МАРТИНА И АЛЕКСАНДЪР  bdbaloni! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ ДЕЦА  baloni!

newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИРА  nbirthday! БЪДИ ЩАСТЛИВА, ЗДРАВА И ВЛЮБЕНА  Two Hearts! ЛЕКА БРЕМЕННОСТ  newsm51!

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСКО, НА ТЕЯ, НА МАРТИНКА И НА САШЕТО newsm59
Да растат здрави, умни, красиви и щастливи за радост на всички около тях Heart Eyes

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСКО, ТЕА, МАРТИНКА, САШКО И АЛЕКСАНДРА!

БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКИ!
 Two Hearts newsm59 Two Hearts

# 179
Честит 1-ви рожден ден на Краско, Теа, Мартинка, Александър и Александра!!!

На този специален ден за вас Ви пожелавам от все сърце здраве, усмивки и щастливо детство!!!

Общи условия

Активация на акаунт