Отговори
# 180
  • София
Момичета, искам да ви кажа, че поръчахме тортата за общия РД. На Лагуна, правоъгълна, с Мечо Пух и приятели.
Тъй като никой не изяви претенции, а днес бяхме в Двете феи на РД на Краси, реших да я поръчаме.
Надявам сте съгласни с мен, ако не.....

# 181
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕА,МАРТИНА,АЛЕКСАНДРА, КРАСКО И АЛЕКСАНДЪР!СЪЩО И НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ ПЕПИНО И НЕВЕНА!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!

ИРИНКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!

# 182
ехееееее...че много рожденици днес!!!!! Hug
Да почвам тогава с честитките! Mr. Green
Честит рожден ден на бабин и мамин Краско!!!!Да Ви е жив и здрав Ер-ка и бабака Жабка! Много голямо момче да порасне! Много усмивки да ви донесе!От късмет да не се отърва!
Честит рожден ден на Тея!!! Пипи - да ви е жива и здрава най-малката принцеса. Да осмисля всеки ден живота ви и да носи радост в къщи!
Честит рожден ден и на Али!!!! HugНай русото и синеоко ангелче на мама Грейпрут! Да не слиза усмивката от лицето ти мила мамче!Да порасне голяма и хубава! 
Честит рожден ден и на малката Мартина на мама Гери!Жива и здрава, весела и щастлива!

# 183
  • София
Момичета благодаря ви за пожеланията!!!  Hug

Пипи, да ти е жива и здрава Тея, много да ви радва!!!   bouquet Честито и на всички други рожденици!!! 

снимки от рождения ден на Краско

# 184
bdbaloni

НА КРАСКО, ТЕЯ И АЛИ .........Желая Ви безоблачно и безгрижно детство!!!

Благодаря на всички за хубавите пожелания

Ние макар и малко болнички ще отпразнуваме първия рожден ден на малката принцеса.

# 185
Ирка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на теб!!! Пожелавам ти много, много здраве, много приятни емоции и усмивки и скоро да ни зарадваш с едно здраво и красиво бебче!!!
Приятно изкарване на празниците...

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АЛЕКС ТЕЯ КРАСИ и на ИРКА Да сте здрави, слънчеви, засмяни, щастливи и все така очарователни и мили  Hug

# 187
Честит рожден ден на мъниците. Да растат здрави и щастливи и винаги да греят усмивки на личицата им.

# 188
  • София
newsm59 newsm59 ЧРД и от мен на малките симпатяги! Нека растат здрави и много весели! newsm59 newsm59

# 189
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Момичета, благодарим за пожеланията , да ви се връщта тъпкано!

Честит празник на мама Ира! Да е много обичана майка и съпруга и лека и безпроблемна бременост!

# 190
 newsm59Честит първи рожден ден на Краско, Тея, Мартина и Александра! Да растат здрави, весели и щастливи! Честито и на всички вече едногодишни октомврийчета, които съм пропуснала!
 Благодаря за пожеланията момичета, ние днес се подготвяхме и утре ще се събираме да празнуваме годинката на малкия!

# 191
Embarassed здравейте, казано много, ама много засрамено
Ние малко се изгубихме и пропуснахме 4честитките на рождениците. В  тази връзка честито на Краси и Тея и на вси4ки други рожденици. Да са живи и здрави и много щастливи деца newsm78 Какво ли още да ви пожелая? Нещо от работа съм зациклила, та каквото си намислите да ви се сбъдне

Та както казах съм затънала до гуша в работа. Сутрин се гледаме с Мал4о, после ходя на работа и точно сега е седмицата за правене на контролни. Та цялото ми време отива в измисляне на тестове и съответно в последващото им проверяване. Почти съм готова и с организирането на рождения ден на Мишето. Сиреч, купила съм всичко необходимо, но ми остава да измисля занимания за децата гостенчета /общо са 13, а само едно ни е наборче, има от 4 год до 2 клас/. Ей, исках да ви попитам още нещо. Не знам дали си спомняте, че Мишето проходи първи, но едва сега ще му правим прощъпулник. Та, украсихте ли по някакъв начин погачата и с какво?

Такааа, аз все се опитвам да ви изчета и да пиша, но все не ми се отдава. С четенето съм с 3 странички назад Embarassed Crazy. Не съм много в час с общия рожден ден, но искам да кажа, че съм съгласна с всичко, което решите и че ще дойдем. Нямам много време да издиря списъка и да се прибавим, та ще съм много благодарна, ако някой го стори за нас Hug. Всъщност ще дойдем аз, Мишо, баткото и евентуално моята майка /ако искам да ви видя, някой трябва да наглежда поне едното дете Mr. Green/ А, още нещо, ако решите нещо важно, например да съберете паричките за кувертите, моля ми се обадете. Ако не си спомняте тел ми е 0887 85 98 00

Ами за сега това се сещам - лека и спокойна нощ, отивам да чета назад

# 192
  • Варна, България

bigdance2Честит първи рожден ден на малките госпожички Тея, Александра и  Мартина и на малките господа Краско и Александър!   Tada

Ирка, честит рожден и на теб! Много щастие ти пожелавам и да изравните съотношението на половете в семейството  Wink!

Р-ка, бабка жабка, чудесен рожден ден е имал малкият сладур!
Чакаме снимки и от другите рождени дни!
Мирамакс, на питката бях написала с тесто името на Самуил, по-скоро Сами. Заимствах идеята от Ани69. Стана много хубава, но за съжаление снимахме с камера и чуждо фото и нямам снимка да покажа.
Лека нощ

# 193
  • Където ми покаже сърцето
newsm59Честит рожден ден на всички рожденници !
Да сте здрави и щастливи,палави,игриви. newsm59
Като си помисля колко бързо минава времето, чак мъчно ми става.
Много, много целувки по дупетата на всички мъничета.
Честит празник и на всички мами!  bouquet

# 194
еййй, най накрая намерих време да ви изчета Simple Smile
ето и списъка, барабар с нас
Цитат
СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН :
1. Ема (с мама и татко(?)
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати
4. Пепино и мама Дрина (евентуално и таткото)
5. Краско и р-чето (евентуално и таткото)
6. Меган и Йоана, за тати не знам, по-скоро не
7. Дими и Пчеличка (тати по-скоро не)
8. Верич и Крумчо
9.Моника и мама Зори(евентуално и тати)
10. Невена и мама Миринда (тате по-вероятно да е на работа)
11. Ивон и Любчо (тати по вероятно не)
12. Мишленце и Рали (евентуално и таткото)
13. Надинка и Вики (малко вероятно с таткото)
14. Преско и Гея
15. Зорото и Алек
16. Бини и Нати
17. Бубс и Вики вероятно с леля (сестра ми)
18. Ивчо-Пивчо и Мандаринка
19. Криша + Дея и евентуално Тати (ако има и други татковци)
20. мирамакс, Мишо и баткото -Юли /евентуално баба помощник Simple Smile/   

исках да ви се и похваля. Мишенцето успява поти сам да прибере фигурките в кофичка с дупки в определена форма. Другото за хвалене е, че сме махнали всички шишета и меки накрайници от употреба. Иначе е голям инат - всичко прави само когато пожелае. Разбирайте не иска да говори, не прави чао с ръчичка, не иска да си играе всеки ден с еднаква играчка и много се тръшка /особено за близалки/ А най много се нервирам, когато не му харесва яденето и не мога да оцеля какво иска да си похапне, понеже седи гладен и изобщо не протестира, че коремчето му е празно.
ей, сетих се още нещо. От известно време не иска да яде, ако не бърка и той с лъжичка в яденето. Само разпилява храната и омазва навсякъде, но ето, че вчера като се примирих и го оставих съвсем сам да маже, направи опит да лапне пълната лъжичка. За сега е само един!
Пробвали ли сте да дадете лист и химикал на децата? Аз пробвах и  много се изненадах. Мишо  определено "рисува" и дори е с претенции как се държи химикала /не е както трябва, но  не е сграбчен и с цяла ръка, абе държи го с няколко пръста най-отгоре/

Хайде пак лека нощ, че сигурно ви писна от мен

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 22:59 от miramax

Общи условия

Активация на акаунт