Отговори
# 195
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит Рожден Ден на Рая на мама emym , на Ивон на мама Pam и на Данаила  на мама Beb4eTo! Да са здрави и много щастливи!

Честит Рожден Ден на Тони на мама ani69 , на  Билял на мама Mirra!Живи и здрави , радостни , щастливи да са малчуганите!

Честит Рожден Ден на мама sona!С пожелание за всичко най-добро!

Весел празник!

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 00:42 от babka_jabka

# 196
честит рожден ден на всички малки и големи   bouquet

# 197
Ей, момичета-страхотни сте!Страшно много ви благодаря за прекрасните пожеления!И да ви се връщат стократно!Много ви обичам!!!
Да са живи и здрави и другите рожденничета от вчера(вече...)- [size=14pt]Малък сладък Краско, приказните Тея и Мартина![/size]Както и днешните ни празнуващи мъници- Рая, Ивон ,  Данаила, нашият ухажор Тони- бонбони и Били!!!!!!!
Желая ви всичко най- хубаво, мили дечица!
Бабке- Жабке- една специална прегръдка и целувка на най- готината ни мама-баба в компанията!!!По повод внучето и твоят вечно млад и купонджийски дух!  bouquet
Мамо Ирка- и на тебе Честито!И лека бременност!!!Давай признаци на живот по- често когато можеш!Знае ли се вече олът на бебчето?
Мила Сона- и за тебе днес е специален ден!Бъди много щастлива, усмихната и късметлива!!!
Ох, днес беше ден, изпълнен с прекрасни емоции и спомени!Боже, кога мина цяла една година...???Утре продължаваме прануването!И дано да оцелеем до понеделник!!От това по- хубаво нЕма обаче!!
Утре ще гледам и малко снимки да кача!
Мирка- и ти по- често се весвай тук!!Да знаеме какво става с вас!
Днес вече съвсем стабилно си проходихме, та скоро ще  прощъпулкаме терминатора!
Ех, искам да не свършва този месец!Толкова е хубаво така- всеки ден си имаме малки сладки рожденничета!
Хайде, че ви досадих....
Целувки и лека нощ!

# 198

ето всички да се почерпите
[/size]

# 199
Привет!
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден на Невена, благодаря ви, че сте с нас във всички прекрасни моменти!!!  Hug

И честито на всички мъници, които пропуснах да поздравя през изминалите дни, както и на днешните големи, вече едногодишни дечица!

Аз нямам никакво време, затова ще ви разказвам за нашия празник утре, защото тогава е финалната - трета част - с роднините (първа - с дечица, втора - с наши приятели)

За сега - ето ви малко снимки от ГОЛЕМИЯ ДЕН

А ето и малко от един детски РД, на който бяхме вчера

# 200
  • София, в полите на Витоша
Момичета, благодаря за пожеланията, да ви се връщат стократно!!! Hug Hug Hug

А сега- изненадата- имаме си нови ходещи крачета   Hands Clap- плахо, по една крачка, но Тея вече се пуска сама!!!  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Иначе вече е станала 10 кг. и 77 см.- момичето ми вече е голям човек, не ни хваща везната в консултацията...  Joy

От днес вече и освен че се качва по стълбата и слиза, назад с дупето- от горе до долу- и като слезе- пак поема нагоре  ooooh!

Такива ми ти работи от нашата банда, още не съм качила снимки, че снощи бяхме на РД и на кръстника на Тея- той затова й е кръстник , че са родени на една дата  Mr. Green до 3 ч. и сега заспивам права.... smile3524

Целувки и хубав ден от нас!!!  bouquet

# 201
 на РАЯ на БИЛИ на ТОНИ на ИВОН и на ДАНИ

Растете здрави, умни, игриви, талантливи, щастливи, щури, приказливи, лъчезарни, остроумни, диви, усмихнати, късметлии и въобще всичко хубаво ви пожелавам от сърце. Много настроение днес на празника , вкусни торти  и многоооо цветни подаръци

Честити ходещи крачета на мъничката Теа. Да я водят стабилно напред и с любопитство да опознава света около себе си

Mirinda снимките ви са много цветни с всичките тези балони и детски усмивки.  Hug

miramax в питката сложихме двете крачета на Криси Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 12:04 от klamerche

# 202
Ето ме пак. Невена заспа и аз бързам да попиша.
Първо - вече ходим - все по-стабилно, даже когато я държа за ръка ме пуска и ме бута, да не й преча. Но смятам прощъпулник да правим по-натам, за да съм сигурна, че няма да стигне до предметите лазейки  Wink
А ето и резултатите от консултацията  -  10,800 кг, 75 см. Ниска и дебела  Joy Е, см са малко спорни, щото я мериха права и нали се сещате тя колко мирно стоя...
Второ - разгледах абсолютно всички снимки - страхотни дечица си имаме!

А сега да ви разкажа за партито ни... Имаше 4-5 дечица, стана страхотно. Ние, майките, се глезехме с кафенце и кексче, както и сандвичи, а за малките имаше солетки (които не ме питайте после как остъргвах от килима  ooooh!). Играха си мъниците, забавляваха се на люлката ни, абе аз съм много доволна. Имаме си и много подаръци, предимно дрешки и играчки, както и едни много сладки ботички. А най-големия подарък е от моя братовчедка - мънички златни обички. Направо ме срази. Толкова са красиви и нежни, че чак ме изкушават да пробия ушетата на малкото ми зайче. Но ще се сдържа още половин година поне, да ни мине истерията със зъбите, че не искам допълнително да я натоварвам с болка.
Вечерта пък дойдоха наши приятели и с тях се веселихме до 1 след полунощ, докато рожденичката блажено си спеше, изтощена от емоции.
Утре събираме родата в едно заведение, че хич не ми се занимава с приготвяне на обяд и чистене след него. На всичкото отгоре Илия е цял ден на работа и няма кой да ми помага. Освен това ако ги посрещна вкъщи постоянно трябва да съм на крак - донеси това вземи онова...  Naughty Тцъ, отказвам. На ресторант.
Толкоз за сега. Имам да работя, а нещо не ме помръзва... Май ще се излегна и аз за една следобедна дрямка...  Tired

# 203
Здравейте, мами! Казвам се Руми и  имам бебе, родено на 11 октовмври 2005 година в София. Много се радвам да се запознаем. Чак сега ви открих, но никога не е късно, нали? Искам да ни впишете в списъка си - родени сме в Шейново в 9.45 сутринта с планово секцио и тжахме 2.600 кг.Бебето се казва  Марио. Сега сме тежки почти 10 кг и сме високи 80 сантиметра. Все още не ходим,  но правим крачки и се отпускаме  за малко. Колкото до срещата ще помислим.  Желаем прекрасни мигове на всички  майки! smile3501 newsm38 #Milti Hands Clap bdbaloni baloni baloni lovekiss

# 204
  • София, в полите на Витоша
Честит първи рожден ден на Рая, Били, Тони , Ивон и Дани!

Добре дошла на мама Румяна!!!

Прекрасно е да расте нашият отбор, още повече скоро и рожденици ще бъдете!Ще се радваме да се запознаем на срещата!

bouquet

# 205
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Добре дошъл в отбора на октомврийските сладури на малкия Марио и добре дошла на мама rumqna - Руми!Дано се чуствате добре сред прекрасните мамчета и още по-прекрасните малчовци!

Включени сте в списъка. Руми, само да споделиш и колко см. се е родил малкия!?  Hug

# 206
  • София
 Tada newsm18 ЧРД на малките рожденничета! Да са живи и здрави, щастливи и послушни!  newsm18 Tada
Да ви разкажа малката Преслава каква е хитруша и подмазвачка на татко си. Вчера е идвала фризьорка вкъщи, за да и оформи буйните къдри та да растат вече на дължина. Естествено, малката госпожица Несмеяна нещо мрънкотела, но майка ми и фризьорката я забаламосали. Та били почти към края си, когато вкъщи влязъл таткото - Ники в момента е в Шумен. Преславчето като го видяла, като ревнала със сълзи, разперила ръчички за гушкане и взела да му се оплаква от подстрижката, т. е. най-вече викала тати си за помощ: "тата". Ей, малко, ама вече знае женските номера  Mr. Green! Татито съответно разтопен. Вече правела сама на няколко пъти по няколко крачки, но още се страхувала да се юрне из апартамента без придружител. Тези дни ще и търся някакъв спешъл чорапогащник за РД, че ще е с рокля  Crazy коконата на мама.

# 207
 newsm59  bigdance2 newsm59
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА!
ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 208
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МЪНИЦИТЕ  БИЛИ, РАЯ, ТОНИ, ИВОН И ДАНИ  bdbaloni! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И УМНИЧКИ ДЕЧИЦА  baloni!

newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SONA  newsm59! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО-МНОГО ОБИЧ И ЗДРАВЕ  Two Hearts! А МЪНИЧКАТА СИЛВИЯ ДА ТЕ ПРАВИ НАЙ- ЩАСТЛИВА МАМА НА СВЕТА  newsm51!

Честито ходещите крачета на порасналите бебоци и бебочки  newsm68!

Добре дошла, мама rumgna  smile3525 !

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 21:55 от valeria1

# 209
Леле, майко, не се вяснах за 2 дни...и колко рожденничета пропуснах..
Ама през октомври не може да не се гледа темата всеки ден - нали е нашият месец  Heart Eyes

Честит празник на всички малки зайчета - честита ви първа годинка!
 Да сте засмени, добрички и много, много здрави!

Честито на:

Краско, Тея, Александра, Мартина, Рая, Ивон, Данаила, Тони, Били!

Леле, колко много сладки рожденници!

Ирка, на теб също честит ти празник и пази шкембето!
Честито и на мама Сона!

Румяна добре дошла в октомврийския отбор!
Да ти е жив и здрав мъжагата Марио!

Много хубави снимки от много хубави партита. Страхотни сте всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт