Отговори
# 210
  • Където ми покаже сърцето
 hbday
Честит Рожден Ден на всички мъничета днес. happy bd

# 211
  • Пловдив
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Честит първи рожден ден на сладурите РАЯ,ИВОН,ДАНАИЛА,БИЛИ И ТОНИ!Желая им най-красивото детство и много здраве!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Честито и на Сона!Бъди здрава и обичана!Весело изкарване! smile3525 smile3525 smile3525

# 212
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ, МИШО, ТОНИ И ДИМИТЪР  bdbaloni!  ЖЕЛАЯ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И УСМИВКИ  baloni!

# 213
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден на Виктория на мама geri dobreva, на Антоан на мама _zlato_ , на Михаил  на мама miramax и на Димитър на мама bebche05! Да са живи и здрави, палави , засмени!

Весело изкарване на празника!

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 08:10 от babka_jabka

# 214

ЧЕСТИТ ПЪТВИ РОЖДЕН ДЕН НА  КРАСКО, ТЕЯ, АЛЕКСАНДРА, МАРТИНА, РАЯ, ДАНАИЛА,БИЛИ,ТОНИ, ВИКИ, АНТОАН, МИШО И МИТАКА!

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 09:45 от KaРмeН_МeРи

# 215
здравейте момичета

честит рожден ден на  ВИКТОРИЯ, МИШО, ТОНИ И ДИМИТЪР  

Нашия рожден ден мина в тесен семеен кръг,ние петимата плюс брата на моя мъж.Минахме на обяд да почерпим свекъра и свекървата и заведохме Тони на някой от любимите му места в Русе/гадното е че валеше дъжд/Вечерта като извадихме тортата,Тони побърза да пипне запалената свещ,при което се опари и не искаше повече да чува за торта.Иначе само дето не заспа в подаръка си
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14452&AlbumId=6967 … p;PhotoId=3254397
а това е друг подарък който получи и много се накефи, горещо го препоръчвам на други момченца/ и не само/
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14452&AlbumId=6967 … p;PhotoId=3254379

# 216
  • София - Младост 1А
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ МАЛЧУГАНИ ДНЕС!!!!  newsm59
(И НА ТЕЗИ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА)

Tada ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТКО!!!
Tada

# 217
  • софия

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ, ДАНАИЛА,БИЛИ,ТОНИ, ВИКИ, АНТОАН, МИШО И МИТКО!

# 218
ТОНИ   МИШО   ВИКИ   МИТКО 

Пожелавам ви да растете здрави, щастливи, умни, изобретателни, игриви, талантливи и да радвате всички с топлите си палави очички  Hug Бъдете винаги на мама радостта и на татко гордостта.

# 219
  • София
 newsm67  Gift ЧРД на днешните малки рожденници!  Пожелавам им да са здрави,щастливи и да радват мама и тати! Gift newsm67

# 220
ей дойде и нашият месец. много рожденни дни съм пропуснала.....

newsm51 smile3525
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА НА МАМА ФАНИ, НА КРИСИ И ВИКИ НА МАМА KLAMERCHE,НА РАЛИ НА МАМА МИШЛЕНЦЕ, НА  ВИКИ НА МАМА НАДИНКА, НА ПЕТЪР НА МАМА ИРИНА, НА НЕВЕНКА НА МАМА МИРИНДА, , НА КРАСКО НА МАМА ЕР,  НА ТЕЯ НА МАМА ПИПИ, НА АЛЕКСАНДРА НА МАМА GRAPEFRUIT, МАРТИНА НА МАМА ГЕРИ, НА  РАЯ НА МАМА EMYM,  НА БИЛИ НА МАМА МИРА, НА ТОНИ НА МАМА АНИ, НА ДАНАИЛА НА МАМА BEB4ETO И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ТОНИ, МИШО, ВИКИ И МИТКО!
да са ви живи и здрави и много, много да ви радват!!![/color][/glow]

# 221
прочетох ви и разгледах всички снимки от рожденни и нерожденни дни. всички са пълни с настроение и усмивки. и всички едногодишковци имат страхотни торти!!!
и нашият рожден ден вече наближава, ама аз да си призная не съм организирала нищо. много нетипично за мен. но не искам да правим големи празненства, а само с роднини. може би защото скоро му беше кръщенето на Любчо и беше голямо джамбуре. Миринда, ти в кое заведение събра роднините?
за общия рожден ден се радвам, че сте избрали Двете феи. ходила съм там и наистина е хубаво и просторно.
Graipfruitche видах, че си била на Черноморец чак сега. наистина жалко, че не се видяхме. Sad
лек ден от мен и дано по-скоро спрат тези дъждове!!!

# 222
Здравейте,мили мами!  bouquet
Много ме е срам,че толкова време не съм се вясвала.Пропуснах много рожденници-големи и малки,моля ви,простете ми.
ЧЕСТИТО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ НА КРИСТИЯН,РАЙЧО,НИКОЛА,КРИСИ,РАЛИ,ВИКТОР,ПЕПИ,НЕВЕНКА,КРАСЕТО,ТЕЯ,АЛЕКС,АЛЕКСАНДЪР И ПАК АЛЕКСАНДЪР,МАРТИ,РАЯ,БИЛИ,ТОНИ И ДАНИ,КАКТО И НА МАМИТЕ ИРКА И СОНА!
Желая ви всичко най-хубаво,да са ви живи и здрави,имайте само весели и щастливи моменти с прекрасните ви слънчица!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТОНИ,МИШО,ВИКИ И МИТКО! bdbaloni
 baloniДА СА ЗДРАВИ,РАДОСТНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! baloni
Ще се постарая да не пропускам тези хубави моменти около първите ни рожденни дни.
Не зная как е при вас,но колкото повече расте Нати,толкова по-малко свободно време ми остава.Едва успявам да свърша домакинската работа и вече трябва да съм изцяло на разположение на малкото слънчице.Тя иска да ходи,ама още не може сама-водя я за една ръчичка,зъби ни тормозят и такива работи.Сама се заиграва максимум за час,докато свърша някаква работа.
Целувам ви всички и ви обичам! Kissing Heart

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 18:45 от bini_og

# 223
Привет!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ, МИШО, ВИКИ И МИТКО! МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗОБЛЧНО ДЕТСТВО ИМ ПОЖЕЛАВАМ!!!

Нашият РД се проточи като някоя циганска сватба  Joy Три дни яли, пили и се веселили...
Бяхме днес на ресторант, много съм доволна. Най-доволна останах като зарязахме цялата лудница и си се прибрах вкъщи на чистичко без да си мисля олко чинии имам за миене  Wink Ето малко сним … 80;ци, за първи път на двете роди заедно (те всъщност сега се и запознаха  Embarassed)
Ивон, заведението е малко квартално ресторантче, от скоро с нови собственици и ремонт. Общо взето освен нашата маса (приготвена за 11 чов.) имаше още две четворки. Но храната беше супер, порциите - доволно големи, а цените - доволно малки  Party
А най-големият ни подарък е на последната снимка - Невена си умря от кеф. Той е от леля ми и вуйчо ми, които винаги са ми подарявали страхотни неща, сега и на Невена така правят. От мама пък получихме парички за така желаното столче за хранене. Сега ще си го поръчам от ел. магазин  Rolling Eyes

Е, това е, отивам да се меткам в леглото, че съм супер изморена. Лека нощ  Hug

# 224
Благодаря на всички ви за страхотните пожелания!
Днес за мен беше един от най-щастливите дни в живота ми!Изниза се неусетно цяла една година,откакто получих най-безценния дар-своето слънчице Тони!Такава вихрушка от чувства и мисли ме вее от късно снощи,та и до сега,че не мога и да намеря точните думи,с които да ги изкажа!Момичета,мисля,че поводът да сме изобщо заедно тук,във форума,е най-прекрасното,което сме създавали и най-безценното!Благодаря на Бог,че имам своя син,че имам точно него и че точно мен сметна за достойна да дари с него!Цял ден виждам слънчевите лъчи в очите на моето вече пораснало бебе-Антоан е вече детенце!И просто сили нямам да сдържа сълзите си от щастие!Да ми е жив и здрав,което пожелавам на всички ви и на всяка майка и дете по света!
ЧРД на Вики,Мишето и Митко,както и на Рая,Ивон,Дани,Тони и Били!
Нашето парти мина страхотно,безсмислено е да казвам колко много подаръци получи Антоан,както и че лудя на воля!Сега спи като ангелче!Ето МАЛКО СНИМКИ и от днешния ден!Оставям ви,за да се отдам на сладка почивка!

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 01:14 от __ZLATO__

Общи условия

Активация на акаунт