Онлайн изневяра

• 15 189
  • 402
  •   1
Отговори
# 210
До автора на темата: виж сега, в това жена ти да си чати зад гърба ти с друг няма нищо лошо. И да се чука с друг зад гърба ти - също. Засърбяло я нещо си между двете полукълба (мозъчни имам предвид) - почесала го. Но това, че ти е позволила да разбереш за това, показва вече неуважение към теб. С което аз лично не бих се примирил.

# 211
  • София
Моето отношение щеше да е същото. Няма как да оправдая изневерите, независимо от какво са продиктувани. Оправданието е като.... - всеки си го има.

# 212
То всичко ми изглежда приключило, да се разбират как ще поделят грижите за децата и каквото там, и всеки по пътя си. Жената се е върнала, защото не може да се справя сама, не от някакви сантиментални съображения. Авторът няма никакво достойнство, ако я приеме обратно и само мрънка да не си пише с другия.

# 213
Че как ще се оправя сама жената, като вместо кариера, последните години е домакинствала. Въобще, родителят, който остава вкъщи, винаги е прецакан, защото изпада от системата. Не може дори да си позволи самостоятелност и честност спрямо нежелания вече партньор, защото е загубил умения, навици, знания и е със спряло професионално развитие.
И, да, вероятно жената иска да се съберат не от любов, а заради ситуацията с децата, в която са и двамата. Следва и двамата да си преосмислят приоритетите и компромисите, които могат да направят, за да си отгледат децата.

# 214
Разделени не могат ли да ги отгледат? Какво им пречи да са съвестни родители, без да са двойка?

# 215
Че как ще се оправя сама жената, като вместо кариера, последните години е домакинствала. Въобще, родителят, който остава вкъщи, винаги е прецакан, защото изпада от системата. Не може дори да си позволи самостоятелност и честност спрямо нежелания вече партньор, защото е загубил умения, навици, знания и е със спряло професионално развитие.
И, да, вероятно жената иска да се съберат не от любов, а заради ситуацията с децата, в която са и двамата. Следва и двамата да си преосмислят приоритетите и компромисите, които могат да направят, за да си отгледат децата.

Ама жената не иска да работи - това не стана ли ясно?! Била е от мързеливите типове, иначе е геймърка. Освен да отвори ютуб канал, в който да качва видеа как играе игрички и така да вади пари - друго не виждам. Ама пък ще я мързи да обработва, та трябва да са лайфове. Нищо, де - тя нали играе по 8 часа дневно - все ще направи 30-50 долара/ден.

Жената, според мен, иска да се съберат, за да не ѝ се налага да работи И защото германеца не я е приел у тях си - едно е някой да ти прати 10 голи снимки и съвсем друго да ти се натресе с едно дете, да ги гледаш.

# 216
Разделени не могат ли да ги отгледат? Какво им пречи да са съвестни родители, без да са двойка?
[/quote

Имаш ли поне бегла представа какво означава да се грижиш за дете със средна умствена изостаналост?

# 217
Задължително ли трябва да спят заедно и да се лъжат, че се обичат, за да го гледат?

# 218
Задължително ли трябва да спят заедно и да се лъжат, че се обичат, за да го гледат?

E, авторът не казва, че тя му е предложила бурен сексуален живот и обяснения в любов.
Много семейства продължават да функционират като такива и без сексуални контакти, и без чувства. А в други семейства пък чувствата са в гамата на омразата, ненавистта, непоносимостта и т.н. Но са заедно заради физическото си оцеляване.

# 219
  • София

Само че сред тази жална съпруга пропусна една малка подробност - тя се опитва да поставя условие, според което любовника от интернет да присъства. Това някак не се връзва с прецаканата домакиня, която изпаднала от всичко. Ако беше прецакана, нямаше да поставя условия.

Аз на автора нещо не му вярвам за мързеливостта. На него му е изгодно да казва, че е мързелива. Да вземе той да опъва вкъщи домакинство и две деца, едното с увреждане, пък да го видя какво ще мисли после. Или сега ще вмъкне в картинката как има и нает човек за домакинството.

# 220
Аз на автора нещо не му вярвам за мързеливостта. На него му е изгодно да казва, че е мързелива. Да вземе той да опъва вкъщи домакинство и две деца, едното с увреждане, пък да го видя какво ще мисли после. Или сега ще вмъкне в картинката как има и нает човек за домакинството.

От домакинстване до домакинстване... има голяма разлика. Голямото дете е на училище с наета жена, малкото си е малко дете/голямо бебе.

След като има 8 часа да играе, явно домът ѝ не свети и манджите не са кой знае какво.
От друга страна, авторът е забелязал промяна в хигиенните ѝ навици, държание и начин на обличане след като е започнала онлайн връзката. За мен това значи, че преди това... нали, да. (нека не обиждам и сравнявам)

# 221
  • София
Авторът ревнува, затова насочва вниманието си към хигиенните й навици и обличането, също така и колко била мързелива. Мъжкото му самолюбие е наранено, нима очакваш да пише хубави работи за нея?

# 222
  • Paris, France
Butschi, Изчетох цялата тема. Първото ни дете се роди 3 месеца преди термин и макар, че вече е пълнолетен, студент и няма, засега последици от преждевременното раждане първите години бяха тежки.

Не мисля, че жена ти е влюбена в германеца, а че бяга от една изключително самотна, трудна и изморително реалност. Фактът, че иска да ти остави голямото, умствено изоставащо дете, а да си иде с малкото ме навежда на тази мисъл.

Не зная как намира 8 часа да играе игри. Да бе би компютърът да е включен и играта да седи на екрана перманентно?

За мързелива жена гледането на малки деца, без помощ от баби, детегледачка, съпруг, денонощно, ежедневно е малка смърт. Имала съм бизнес, изискващ 14 часа дневно вложение на време и съм отгледала две деца, но ако имам избор избирам бизнеса без да се замисля.

На жена ти и е трудно. Пишех във форуми за недоносени и зная по колко часа дневно са заниманията с такива деца. Бях се оплакала в един форум за недоносени, че едногодишната ми дъщеря  е чиста и си казва като и се ходи до тоалетна и спи без памперси, а тригодишният ни син още го извеждаме с памперса, защото като се заиграе се опикава и даже не му прави впечатление и се напикава поне 2-3 пъти седмично нощем. Имаше вълна от родителско недоволство, бях обвинена, че се подигравам с хората и банната. Повечето недоносени с някакво увреждане ходеха с памперси и на 5-6 години, перманентно.

На моята дъщеря и подадох лъжица с пюре и изяде цялата купичка. Със сина ми имаше плюене, давене, мотаене из устата, консултации с хирурзи, ортодонти, логопеди като бебе. Дотогава мислех, че логопедите се занимават с говор, а то е навързано. Захранвали сме го със солети и чипс. Оказа се як физически и с добра моторика, та едвам го удържахме.

Жена ти сутринта гледа малкото дете, а следобед учи с малоумното + малкото е там и изисква много грижа и време. 

Според мене онлайн връзката с германеца ви е най-малкия проблем. Тя при него не може да замине ако ти не пуснеш малкото дете да живее навън.

Може би се чувства зле от лошите академични резултати на сина ви???? Може би вече усеща на гърба си отношението на другите деца, които са установили, че синът ви трудно вдява, за тях е тъп, бавен. Може би е установила, че бъдещето и ще е с увреденото дете, което никога няма да стане напълно самостоятелно и това я плаши.  Може да се притеснява, че не успява да даде нужното внимание на второто дете заради грижите по първото и затова иска да го спаси, поне него от обстановката в дома.

Мисля, че проблемът и е отчаяние от здравословните проблеми на първото ви дете, зариване на главата в пясъка (игри, онлайн връзка) и осъзнаване,че се задушава в реалността си.

Трябва да седнете и да си поговорите. Не си длъжен да я приемеш обратно, нито тя е длъжна да вземе двете деца. За случаи като вашия има социални грижи, приемни семейства. Нагледали съм се на опустошени животи и мисля, че трябва да разбереш какво я мъчи и да решите как да живеете оттук нататък.

# 223
Тая  жена се е разкрачила , и е пращала голи снимки на непознат от интернет пространството в продължение ,
на не един два часа .Условия за да я приемаш на ново при теб , ти трябва да поставиш авторе .
Няма значения деца и други измислени оправдания , които ти искат да ти втълпят .

# 224
  • София
Невена, хубаво ги пишеш тези неща, но ако описаното от автора е вярно, хич нямаме случай на изтормозена майка от грижите за две деца. Изтормозена, пък снимки изпраща! Сега остава авторът да вметне, че тя пие редовно.

Общи условия

Активация на акаунт