Не забравяйте, че и в библията е написано: не съди, за да не бъдеш съден.
Аз не бих била толкова безкомпромисна като вас, но и характерът ми е съвсем различен. Ако тази жена, със тоя чат се чувства щастлива, спокойна и жива, аз например я подкрепям. Животът е ужасно кратък, да изпълняваме чужди очаквания, пък кой се трепал за семейството, пък кой гледал децата. Ако на тази жена, този германец и помага, държи я над водата, спасява я от дебрите на антидепресантите, паник атаките, чувството за самота и безнадеждност, аз съм "за" да си живее. Като не я иска мъжът и: много му здраве.
Аз загубих приятелка това лято опитвайки се на оправдава чужди очаквания, лично аз нямам его и не би ми пукало, кой на кой какво си показва, стига да имаш лъч светлина в живота си, стига животът да е поносим и търпим...пък вие си говорете, кой какъв е.
За мен някакви онлайн неща не са изневяра. Каква изневяра, даже не са се докоснали. Това "изневяра не с тялото, а с мисълта" - за мен не е вярно. Човек с мисълта си може да прави каквото си ще и не нарушава морала, нито закона. То ако мисълта е подсъдна, някой,който е написал книга за убийство, трябва да лежи в затвора.