Онлайн изневяра

• 15 267
  • 402
  •   1
Отговори
# 270
Чета ви много внимателно,, но ми се струва, че съдите доста строго.
Не забравяйте, че и в библията е написано: не съди, за да не бъдеш съден.
Аз не бих била толкова безкомпромисна като вас, но и характерът ми е съвсем различен. Ако тази жена, със тоя чат се чувства щастлива, спокойна и жива, аз например я подкрепям. Животът е ужасно кратък, да изпълняваме чужди очаквания, пък кой се трепал за семейството, пък кой гледал децата. Ако на тази жена, този германец и помага, държи я над водата, спасява я от дебрите на антидепресантите, паник атаките, чувството за самота и безнадеждност, аз съм "за" да си живее. Като не я иска мъжът и: много му здраве.
Аз загубих приятелка това лято опитвайки се на оправдава чужди очаквания, лично аз нямам его и не би ми пукало, кой на кой какво си показва, стига да имаш лъч светлина в живота си, стига животът да е поносим и търпим...пък вие си говорете, кой какъв е.
Въпросът е авторът как го възприема. Нали на него даваме съвет как да постъпи.
За мен някакви онлайн неща не са изневяра. Каква изневяра, даже не са се докоснали. Това "изневяра не с тялото, а с мисълта" - за мен не е вярно. Човек с мисълта си може да прави каквото си ще и не нарушава морала, нито закона. То ако мисълта е подсъдна, някой,който е написал книга за убийство, трябва да лежи в затвора.

# 271
Какво лошо има,че му е пращала голи снимки?Омръзна ми от скапаната държава и скапаното робско меслене!

Ми, има много лошо. Като я влече ексхибиционизма и не работи, да ги продава тези снимки, за да допринася за семейния бюджет. Писна ми и на мен от робско мислене - един германец да каже ПОКАЖИ СИ ПЕПЕРУДКАТА и за без пари сваля гащи. Ееееееееееееее, аман.

Инфлация, братче, при толкова безплатни в и-нет кой ли ще се засили да плаща за нейните?

# 272
Прекалено се задълба в детето. Аз също съм на мнение, че е до човек. В крайна сметка всички имаме своите си трудности.
Криси, ти гледаш от своята позиция на жена, която от житейският си опит е извадила най-ценното за това как да бъдеш щастлива. Но това са твоите мисли на база твоят живот. Във всяка връзка нещата стоят по различен начин. Ние тук четем гледната точка на един мъж и спрямо нея си изразяваме мнението. За теб не е драма и може би мъжът ти има вини за това. Но тази жена не живее с твоят съпруг. Когато и двамата в една връзка имат прегрешения, тогава разбирам да живееш за кефа си без да ти пука. Но понякога за единият може да е нормално, а другият да не го заслужава чисто от морална гледна точка.

# 273
Невена, остави малумните, кажи нещо за негрите във Франция. Ама не тук, там, на тях им го кажи. После се върни да споделиш за ползите от правилното изразяване и директно казаната истина.

# 274
Не е нужно и двамата да имат прегрешения, та единия да иска да избяга от реалността.
Просто за единия реалността е по- сурова.
И за мен това не е изневяра.

# 275
Тя май се коригира? В смисъл, май разбра, че е неприемливо това?

# 276
  • София
Хубаво, сгрешила, бягала, препускала, ма не ще да пусне кокала.
Мъжа кво да прави? Да каже - ми, окей?

# 277
Не е нужно и двамата да имат прегрешения, та единия да иска да избяга от реалността.
Просто за единия реалността е по- сурова.
И за мен това не е изневяра.
Исках да кажа, че разбирам жените, които не я съдят.
 Ясно е , че не на всички живота е песен и всеки има инстинкти за самосъхранение в труден момент. И да, не е задължително и двамата да са сгрешили с нещо. И точно като не са двамата, тогава за единият не е честно и трудно разбираемо. Докато на някай дето ми е изневерил ще му го върна с кеф( например ) 😉

# 278
  • София
Ако човек е сгрешил не поставя условия да запази това, с което е сгрешил. Значи грешка няма, а съвсем съзнателно продължаване.  Това не е като да виси в игрите по цял ден, а е любовна връзка, която има доста странен и нелицеприятен развой.

# 279
Скрит текст:
Със сигурност се радвам на щастлив живот- да!И не съм разведена.Но не съм от жените,които биха търпяли изневерите на мъжете си или биха раждали по две,три деца само и само мъжете им да са щастливи,но това е друга тема!

И тази декларация какво общо има с темата?
Не ти личи да си особено удовлетворена от живота, както и не е лошо да спреш да пляскаш неадекватни коментари из темите.
Не личи на семплите хора като теб!Повече нямам намерение да ти отговарям и да си губя времето точно с човек като теб..  Grinning

А бе други неща личат писанията ти, ама карай. Зае*и аз къв съм, важното е, ти си вярваш, няма лошо.

# 280
  • Paris, France
От какво я спасява? Като четем, май хич не я спасява, а точно този начин да се чувства щастлива или жива, е дори доста по-опасен, отколкото да завърти тривиалната любовна история. Като я спасява да си взема чантата и да ходи при немеца да се снимат дружно и да се спасяват! Кой ще търпи такава жена или такъв мъж? В тоя живот човек трябва да прави и избори, а всеки избор има цена.

Отдавна стана ясно, че е пързалка, особено като се намеси историята със снимките. Но дори в пързалката се вижда кой как възприема една история.

Тя не иска да иде при германеца, нито май да се среща с него. Пределно и е ясно, че в реала едва ли нещата ще са розови.

Щом авторът я търпи и даже се чуди да я прибере ли обратно, вероятно с кеф ще я вземат и други, че може и с децата.

За мене това не е изневяра. Хората Даже не са се виждали. Един За друг са два образа на полови органи без нищо повече.

Невена, остави малумните, кажи нещо за негрите във Франция. Ама не тук, там, на тях им го кажи. После се върни да споделиш за ползите от правилното изразяване и директно казаната истина.

Казвала съм им го, на тях, очи в очи 🥳😎.  Нищо особено не става.

# 281
  • София
Недей да бъдеш толкова сигурна, че някой размита да я прибира с децата, особено едното с увреждане. А авторът се чуди, защото децата са негови, а заради децата си хората са склонни да правят доста компромиси.
Изневяра си е отвсякъде. Едва ли ще изтърпиш мъжът ти да има такава неизневяра с някоя жена.

# 282
  • Paris, France
Изневяра си е отвсякъде. Едва ли ще изтърпиш мъжът ти да има такава неизневяра с някоя жена.

Не, не ми пука. За мене чикии по интернет и секс с жрици на любовта не са изневяра. И любовница да си хване ми е през оная. Даже е добре, защото поне ще почне да излиза, че карантинните ни разказаха играта.

Аз съм възпитана, че мъжете не изневеряват, а само ходят, а жените изневеряваме само ако правим вагинален секс с мъж, различен от настоящия законен съпруг.

Много мъже прибират неверните съпруги с децата с цел на децата да им е добре. Така му е под око в къщата, децата са си с бащата и няма опасност да бъдат поставени в положението на Пепеляшка и чужд мъж да ги тормози, насилва и побарва. Погледни в съседната тема с наркомана, дето биел сина на майката, а дъщерята се чуди как да го изгони от собственотп им жилище. От чесане на дупката пред камерата нито ще забременее, нито ще лепне зараза, а и е безплатно, а не като ходене по Спа и шопинг с приятелки 🤐😇.

# 283
Ама той авторът проблем нямал!  JoyJoyJoy

# 284
Хора, не си ли давате сметка, че мъжа може да не е толкова широко скроен, да я обича и да е мислил, че има нормално семейство?
В смисъл това, че не може да забременее ? ...

Общи условия

Активация на акаунт