Онлайн изневяра

• 15 209
  • 402
  •   1
Отговори
# 75
Ех, ако и мъжът си потърси такава разруха от реалността, кой ще ги гледа тези деца?
Казвате, той е облагодетелстван,  че работи, да работи и тя, вместо да играе, явно има свободно време.
Изобщо не я намирам за изтощена и пречупена, по-скоро презадоволена, разглезена и нагла!

# 76
Да ама като се хванеш на хорото  на частен бизнес, то бизнеси много, не става да си от 9 до 17.
Колкото да е трудно, децата израстват  и нещата се наместват.
И при лека умствена изостаналост има начин да се работи с детето и да може да живее  самостоятелно ,родителите няма да са живи все, ще остареят и то остава само.
Имам съседка с дете с тежка изостанолост, работи на 4 часа, сега се пенсионира жената.Детето  е възрастен, , казва здрасти ,разбира доста неща, пипа непрекъснато като бебе, но го е научила по неин начин , сяда на ръцете си докато е на маса примерно с чужди хора.Храни се ,но  опипва на всеки чаши ,неща.Та като се нахрани си знае.Клати се като седи.Не знам какви заболявания  има, трудно и  е, но се справя.

Синът ми напусна престижна работа, като разбраха че чакат близнаци и направи негова фирма, няма начин сам човек с две деца да се справи,а така роботи и нощем като се налага, на разположение   е, децата отраснаха и става по-нормално.Сега  почнаха градина ,но като бяха затворени се редуваха да работят и да ги гледат със снахата.Всякакви гимнастики правят  и се справят.
Та начини има при желание.Наистина  е трудно  24)7 , авторът да намери вачин да участва.Като имат дете на 2  е имало и  секс  и разбирателство.

# 77
Като имаш две деца не мога да си представя кое ти е приоритет - това да си с тях (предполагам живеят с майка си) или това, че жена ти от време на време ще седи пред компютъра? 🙄

Какво толкоз, нали? На чуждия гръб е “седене от време на време”, “чатене само с приятел”, пък той не може да реши, а?

# 78
Ех, ако и мъжът си потърси такава разруха от реалността, кой ще ги гледа тези деца?
Казвате, той е облагодетелстван,  че работи, да работи и тя, вместо да играе, явно има свободно време.
Изобщо не я намирам за изтощена и пречупена, по-скоро презадоволена, разглезена и нагла!
  Нали му е родила дете,то да не е лесно.Ако иска ще работи,ако иска не.Не е лесно да вършиш домакинската работа и да гледаш две деца!

# 79
Хайде сега да си представим, че автора беше жена, работеща, с болно дете и едно на 2-3 години и мъж, който цъка игрички, че и се задява с чужди жени. Пак ли щяхте да казвате, че е депресиран, че му идва в повече, че жената трябва повече да се старае?

# 80
  • Варна
  Нали му е родила дете,то да не е лесно.Ако иска ще работи,ако иска не.Не е лесно да вършиш домакинската работа и да гледаш две деца!

Викаш, то голям подвиг това! Циганките значи са най-големите героини. Те раждат и гледат по повече.

# 81
Нали му е родила дете,то да не е лесно.Ако иска ще работи,ако иска не.

Коментарът ти е излишен и от една гледна точка - обиден. Ами жените с репродуктивни проблеми - какво? Трябва да работят, защото не могат да родят дете, така ли?

Такива фръцкания са добре дошли, ако единият вади достатъчно пари, за да си живее цялото семейство щастливо (явно не живеят така, щом единият възрастен член води паралелна връзка, макар и онлайн).

# 82
Хайде сега да си представим, че автора беше жена, работеща, с болно дете и едно на 2-3 години и мъж, който цъка игрички, че и се задява с чужди жени. Пак ли щяхте да казвате, че е депресиран, че му идва в повече, че жената трябва повече да се старае?
Аз си представям мъжът да се грижи за дете с увреждане и бебе.
Тежко е това.

# 83
Каза умерена умствена изостаналост, това означава, че може и да е в помощно училище. Но къде и да е детето, може да се налага майката да бъде с него в училище. Поне при мои познати бащата се налага така да седи с детето в училище.

# 84
Нагли мъже, ей. Не стига, че деца им раждат, ами и сметка искат да държат с кой си го слагат жените им.

# 85
  • Варна
Ако майката седи с детето в училище, дали ще й остават 6-8 часа дневно за игрички, а после и още време за секс чат, а?

# 86
Да, ако мъжът е поел основната грижа за децата и бръмчи с тях всеки ден по цял ден, точно това щях да кажа. Аз само мога да си представя какво е да имаш дете с умствена изостаналост и грижите по него да са животът ти всеки ден. Не пречупване, а тотално изгърмяване е това.

# 87
Да, ако мъжът е поел основната грижа за децата и бръмчи с тях всеки ден по цял ден, точно това щях да кажа. Аз само мога да си представя какво е да имаш дете с умствена изостаналост и грижите по него да са животът ти всеки ден. Не пречупване, а тотално изгърмяване е това.

Недей, не ти трябва.
По опит и наблюдения години наред - да, единият от двамата много често се предава. Понякога това е жената, въпросът обаче не е за всички, а какво е в конкретния случай. Кого ще осъдим и кого ще помилваме, или пък и е редно и двамата да си налягат парцалите, защото ние така смятаме за правилно? Както обикновено, само сценарият е различен.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 21:38 от Дренка

# 88

Недей, не ти трябва.
По опит и наблюдения години наред - да, единият от двамата много често се предава. Понякога това е жената, въпросът обаче не е за всички, а какво е в конкретния случай. Кого ще осъдим и кого ще помилваме? Както обикновено, само сценарият е различен.
Да, аз лично се отнасям снизходително към жената на автора заради тяхното дете с увреждането.

# 89
Гледам че наблягате на детето,та да кажа и аз .Детето ходи на училище в първи клас в  нормално такова. Има жена с нея.Ходи до обяд на училище,след това я взима майката.Към момента няма абсолютно никакви проблеми там ,даже се получават нещата добре,разбира се с помощта на въпросната жена. Но не затова е темата.Нещото,което не можах сам да си отговоря е защо иска да се връща,след като беше твърдо за развод,без останали чувства .

И на другите ще опитам да отговоря.До 19 ч най-късно съм вкъщи, пия рядко,нямам чатове,любовници и др.,не защото не мога,а защото не мисля че е правилно.Така съм учен и така го приемам,извинявам се,ако ви изглеждам малко скучен.Имам хоби, 2-3 пъти в месеца карам мотор.

Тези,които са почвали нещо от нулата знаят колко борба трябва,докато постигнеш нещо съществено в България.Неминуемо е да съм ощетил семейството си с внимание,не го отричам,но това ли е начина ?

Общи условия

Активация на акаунт