Онлайн изневяра

• 15 271
  • 402
  •   1
Отговори
# 135
Вечерта,когато я хванах се връщахме от театър заедно.За предишната седмица имахме резервация за хотел,но не отидохме,понеже бяхме на годишнина на един роднина !
Тъпите айфони имат едно приложение наречено скрийн Тайм и там доста точно се вижда кое по колко време се използва в тел!!!

Аха... А кое беше последното нещо, което направихте заедно, като двойка, разходка с децата или без тях?

# 136
Много работи, обаче си кара мотора, не е като да опитва да прекара поне малко време с децата си.

# 137
Аз не разбрах тя защо е променила хигиенните си навици, след като само изпраща снимки? То от снимките не се усеща... миризма?

# 138
Авторът получи доста и различни мнения.
Интересно, неговото накъде клони.

# 139
между другото и аз малко се чудех на това хахаха може ли автора малко да поясни какво има предвид Smiley

Аз не разбрах тя защо е променила хигиенните си навици, след като само изпраща снимки? То от снимките не се усеща... миризма?

# 140
  • Варна
Много работи, обаче си кара мотора, не е като да опитва да прекара поне малко време с децата си.

И децата са на самоотглеждане, майката гейми по 8 часа на ден и никои не забелязва занемарените деца, защото след 8- часов гейминг определено ще започнат да се забелязват дефицити при децата.

# 141
Мисля, че ако бях на мястото на майката, описана тук, бих била дори по-зле Sad Вкъщи, с детенце с проблеми, не чатове ами не знам какво би ми се случило Sad

# 142
Мисля, че ако бях на мястото на майката, описана тук, бих била дори по-зле Sad Вкъщи, с детенце с проблеми, не чатове ами не знам какво би ми се случило Sad

То ѝ се случва друго - играе 8 часа/денонощие някакви игрички - геймърка била. От там завъжда онлайн гаджета.

# 143
Казвам за себе си, че бих откачила напълно и не знам как бих се държала. За нея не знам Sad

# 144
Що за глупост ? какво като детето има проблем , по-малко дете ли го прави от другите ? 8 часа губене на време в игри и чужди мъже на това дереже са си направо олигофрения и самогъзничество. Защо хората правят деца като нямат време за тях преследвайки собствените си интереси ? Вместо да му обръща внимание, да му помага , тя се забива в сайтове за глупави игри, дори не отговарящи на  възрастта и. Ами нека да си знаем отговорностите, айде моля ти се. Като иска да разпуска да ги изкара на разходка, да чете  книги, да се запише ако иска да прави нещо онлайн за 1-2  часа, ама игри на цъка ...

# 145
Детето със специални потребности е дори "повече дете", защото изисква спациални грижи. Това не е по силите на всеки за целодневно гледане. Аз не мога да си представя да гледам с години вкъщи здрави деца, а детенце като на автора изисква много внимание и е добре жената да има поне на половин ден някаква работа. Да се откъсва от домашните грижи и после да е с по-свежи сили. Това е мое мнение, моля без нападения.

# 146

И аз така. Вкъщи съм от миналия март, а даже и не нон стоп и на моменти , особено вчера, се усещам, че нито мога да работя, нито деца да гледам. Този живот не е за всеки. Аз и за това не емигрирам, защото не мога така, а в богатите северни държави това си е норма. Вкъщи.

# 147
Какво да кажа....широко й е около врата....Обикновено жените с повече свободно време и немислещи как да свържат двата края, защото има кой да вади пари, започват да си мислят за глупости и се подхлъзват. Тя ти поставила условие, ми постави й и ти! Заедно сме, но без чатове. И веднага я прати на работа, ама задължително. Наеми гледачка ли, какво ли, но я разкарай от вкъщи тая мързелана. Там ще стане човек, ще се откъсне от игрите и ще си промени мисленето.

# 148
Какво да кажа....широко й е около врата....Обикновено жените с повече свободно време и немислещи как да свържат двата края, защото има кой да вади пари, започват да си мислят за глупости и се подхлъзват. Тя ти поставила условие, ми постави й и ти! Заедно сме, но без чатове. И веднага я прати на работа, ама задължително. Наеми гледачка ли, какво ли, но я разкарай от вкъщи тая мързелана. Там ще стане човек, ще се откъсне от игрите и ще си промени мисленето.
Има ли желание ще намери начин как да си чати тайно.

# 149
Детето със специални потребности е дори "повече дете", защото изисква спациални грижи. Това не е по силите на всеки за целодневно гледане. Аз не мога да си представя да гледам с години вкъщи здрави деца, а детенце като на автора изисква много внимание и е добре жената да има поне на половин ден някаква работа. Да се откъсва от домашните грижи и после да е с по-свежи сили. Това е мое мнение, моля без нападения.

Да де, ама жената не искала да работи - била от мързеливите. Искала си висок стандарт на живот, но мъжът ѝ да е вкъщи в 17ч - явно тогава спира да играе и има нужда от развлечение. Някой по-рано беше писал защо се правят деца, след като не са готови за деца... същото се чудя и аз.

Общи условия

Активация на акаунт