Онлайн изневяра

• 15 232
  • 402
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Такива двойни стандарти не мога да ги възприема никак, но щом теб те устройва си е ваша работа.

# 286
Да, ключето е и двамата да са на една вълна.

# 287
  • САЩ
Моят съвет към автора е да си дадат още един последен шанс, поне да знае че е опитал всичко. Условията трябва да постави той: да спре да чати с германеца и да намали времето прекарано в игри примерно до 1-2 часа на денонощие. Той също да направи всичко възможно да прекарва повече време със семейството, да се занимава активно с децата, да прекарват време насаме със съпругата. Ако тя не спре да си чати с онзи и прекалява с игрите, няма смисъл да продължават. Но и двамата трябва да положат много усилия и после да решат дали си струва.
За децата не знам кое би било най-правилно.

# 288
Винаги съм се чудел, защо жените (българките и може би още някои източноевропейки) направо припадат като чуят/видят "чужденец" (западняк).... Може да е последния изпаднал клошар и наркоман, но винаги го предпочитат пред който и да е българин....

# 289
  • Paris, France
Винаги съм се чудел, защо жените (българките и може би още някои източноевропейки) направо припадат като чуят/видят "чужденец" (западняк).... Може да е последния изпаднал клошар и наркоман, но винаги го предпочитат пред който и да е българин....

Това не е вярно. Можем да предпочетем чужденец ако предпочитаме езиковата му и културна среда, финансовото положение, но не се хвърляме на първия срещнат. Е, ако харесваме и държим на рядко срещани в България черти като ситно къдрава или сламено руса коса, черна кожа, дръпнати очи е нормално да излизаме с чужденци.

В случая чужденецът е удобен, защото тя не иска реална връзка, а само да се разтуши. При мъжете е същото. Чужденецът няма да я познае на улицата, няма да я засече в местния магазин или парк.

# 290
Аз избрах българин и се върнах от чужбина, за да се омъжа за българин.
Въпреки, че бях млада и нямах толкова информация за привичките в чужбина, дори и тогава ми се виждаше опасно да родиш дете на чужденец. Остави ти ти тая култува и езикова бариера. За мен чужденците /от богатите северни страни/ са си откровенни откачалки /моля никой да не се обижда/, ама ми е по-спокойно с българин, даже да е бой, ебане и сръбска музика /образно казано/. Струва ми се по-нормално, от това да те гледа супер възпитано, а да не знаеш какво му се върти в главата...нещо им нямам аз много доверие на чужденците...пък вие си ме убеждавайте в обратното, колкото искате...

# 291
Кой е чел "Леопардът", "Снежния човек", "Милениум"? Joy

# 292
Никак не ми хареса употребата от автора “преди да я хвана”, след като я “хванах”, какво е това хващане? Следиш ли я? И за някакви програми на телефона писа, не ми се връща да търся, нещо за следене колко време е в играта или в чата. Психарско ми звучи това ровене по телефоните и инсталиране на незнам си какво, без значение целта.Не ми изглежда цветя и рози живота на жената.

# 293
  • София
Точно си е хващане, не задължително човек да е следил някого. Примерно, случайно хващаш детето да яде от кутията с бонбони. Не си го дебнал дали яде, но си го хванал.

# 294
В интерес на истината и на мен ми се стори странна тая извадка за телефона. Това, че била от бедно семейство, не била от работливите....
 То и тук всички се нахвърлиха за игрите и как можело така. Сякаш като си майка и нямаш право на нищо освен грижа и пак грижа. Неглижирала децата, абе, заключения. Това си е нейна работа и ще се разтоварва както прецени.
Лошото в случая е поставянето на условието, за да се върне. А хващането си е хващане и пак не говори добре за нея.

# 295
то и добре, че я е хванал, да няма после неосведомени защо си отива и как си отива

Никак не ми хареса употребата от автора “преди да я хвана”, след като я “хванах”, какво е това хващане? Следиш ли я? И за някакви програми на телефона писа, не ми се връща да търся, нещо за следене колко време е в играта или в чата. Психарско ми звучи това ровене по телефоните и инсталиране на незнам си какво, без значение целта.Не ми изглежда цветя и рози живота на жената.

# 296
  • Пловдив
Силно офтопик. Повече от ясно е, че не е към мен, но ми прозвуча малко обидно (мнителна съм).
Скрит текст:
Цитат на: Анонимен
А не да оставя на първородното дете брат/сестра с увреждане, за когото/която трябва да се грижи.
На някои пък наистина ни се е случило децата ни да са с увреждане. Без да е имало никави признаци, че "може", и то не защото не сме си правили "изследванията". Ние, така наречените в темата "тези майки", нито сме престанали да живеем от това, нито сме непременно едни съсипани нещастни женици без личен живот (обидно ми е да бъда възприемана така), нито пък сме оставили или имаме намерение да оставим на другите си деца брат / сестра с увреждане, за да се грижат за него. Напротив, ще се постарая да науча децата си, че е редно да не забравят брат си, но категорично не бива животът им да се върти около него.
Да се знае просто, затова го казвам. Пощурявам, като усетя подобно отношение.

----
Цитат на: Andariel
На практика децата остават при единия родител, а как точно да се разберат помежду си. А ако не са изгубили съвсем здрав разум, "свободният" родител винаги може да се грижи за децата по всякакви начини - дали като ги взема по-често при себе си, дали като дава по-висока издръжка и посреща материални разходи, дали като всяка вечер или през вечер им се обажда и помага с домашните. Ако иска, винаги може.
А може и обратно - всеки родител с по едно/две деца, като ги събират максимално често. Или това не е същото, не е пълноценно, обаче грижата на "свободния родител" при желание може да бъде същата, както ако детето живее при него? Wink
Разбира се, има и трети вариант - децата живеят равна част от времето при всеки.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 11:25 от Магдена

# 297
Не са виновни игрите. Няколко години бях пристрастена към игра. Даже съм звъняла на детето, като съм на работа, да цъкне за бонус в определен час. 😂 Правили сме си общи срещи участниците. Но не съм се гаджосвала, имах приятел. Бях свидетел обаче на доста връзки, създадени покрай играта. Та зависи кой какво си търси.

# 298
  • Пловдив
Цитат на: player82
Пред който и да е, или пред тебе?

Скрит текст:
Шегувам се, ама и ти си го търсиш.

# 299
Цитат на: player82
Пред който и да е, или пред тебе?

Скрит текст:
Шегувам се, ама и ти си го търсиш.
Не ми се е случвало да предпочетат чужденец пред мен, просто наблюдения на далечни познати.

Общи условия

Активация на акаунт