Проблемен мъж

• 9 280
  • 214
  •   1
Отговори
# 75
  • SF
Аз 5 страници от тази тема няма как да прочета, така че, Ravenna, ако си го изяснила, извини ме.
Но какво се крие зад определението "проблемен мъж"? Какви отклонения дава от нормата?

# 76
В шок съм, аз съм с десетилетия по-малка от теб и отдавна не ми пука какво ще казва баща ми за мен, моите решения и живота ми. Камо да ме е страх.
Май не си скъсала още пъпната връв, въпреки че вече си дърта магарица.

# 77
По налудничаво нещо не бях чела скоро.

# 78
По налудничаво нещо не бях чела скоро.
На всяко нещо му идва времето.

# 79
Малък ли му е?

(Нали искаш да намерим причина да го разкараш.)

А иначе изобщо не е като да не слушаш. Изглежда даже, че се съобразяваш прекалено. Не прочетох причината защо баща ти не би го харесал. Единствената причина ще да е, ако сте богати и близките ти имат страх от някой да се възползва.
И внимавай да не се окаже така. Предполагам, че той е по-млад. Няма да му нараниш много чувствата. Кажи му, че благодариш за прекараното време и си поласкана от високата му оценка за теб, но ще се радваш да си останете добри познати. Проблемът не е в него. В момента искаш да откриеш себе си... бла бла бла. Там типичните мили думи за раздяла.

Само, че да го обсъждаме тук, явно го харесваш. Или искаше да ни се похвалиш? Simple Smile

# 80
Давам ти решение - търсиш си нов мъж, по-готин от гръка. Да е супер в леглото. И ще забравиш бедняка.
Клинът клин избива.

# 81
Я да се запиша да получавам нотификации, докато не са затрили и тая хубава тема.

# 82
Flushed божее доживях 50г жена да се притеснява,че татко и не харесвал гаждето...
Другите жени на твоята възраст внучета гледат ти още като 15г тинейджърка се тръшкаш ей това не може да е истина просто..

# 83
А, с ръка на сърцето (ние не те познаваме, можеш да си позволиш да си откровена) - привлича ли те? Ей, така на биологично ниво. Не говорим за проблематичната му част.
Съвсем определено. Инак да съм го ритнала вече.
Темата е по-скоро за споделяне, не за съвет.
То и на него му е направило впечатление и дори ми го каза последния път преди да замине: "Аз ти говоря нещо, а то не достига до теб и това не ми харесва."
М-Да, така е. Много съм трудна за въздействие. Лошото е да не направиш грешката, че си успял. После теслата никак не е приятна.

Е как ще си трудна за въздействие, като на 50 години още мнението на баща ти ти определя с кого ще имаш връзка, а пък някакъв примитив с клишета ти влиза под кожата от раз.

Дано да има кой да те гледа, че хич не те  виждам да се оправяш сама, чудно как досега първият хитрец не ти е измъкнал всички авоари. Сигурно затова баща ти така контролира на кого ще се натресеш.

# 84
  • София
Явно е измислен образ героинята.
Или е като онази 60годишна дама с инвитро близначетата.

# 85
Аз уж четох, ама не разбрах.
1. Хлътнала си, ама смяташ, че не е подходящ за сериозна връзка.
2. Искаш го за секс, ама те е страх, че и той ще хлътне, пък тате не одобрява.
3. Криминалното му минало те тормози.
4. Беден е и си мислиш, че се навърта наоколо заради финансови благинки.
5. Страх те е да го отрежеш, защото е склонен към депресивни състояния и самонараняване.
6. Не те е страх от горното, ами просто не ти стиска.
Не знам, пропускам ли нещо?!?
Да. Жалба за младост.

# 86
  • SF
Това ли са му проблемите на мъжа? Че таткото не го харесва?
Нали връзката е съвсем крехка и съвсем несериозна? Таткото кога и как е успял да го опознае и отхвърли?

# 87
Към коя страница смяташ да става по-интересно? Откъм проблеми, де.

# 88
  • София
Колко големи са ти децата?
Авторката откровено кокетничи и флиртува с всички нас тук, а ако е истинска, така флиртува и кокетничи с мъжете. Ролята на  блондинка от американска комедия.

Скрит текст:

# 89
Колко големи са ти децата?
Авторката откровено кокетничи и флиртува с всички нас тук, а ако е истинска, така флиртува и кокетничи с мъжете. Ролята на  блондинка от американска комедия.

Скрит текст:
Истинска съм. Жива от плът и кръв. Защо оплаквате ли се? Няма да се женим все пак! Joy
И той е истински. Не се хваля. Не е за хвалба.
Картинката ме развесели истински! Бушони могат да изгорят, ако ги имаш. Някои имат в главите си перманентно късо съединение. Joy

Общи условия

Активация на акаунт