Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 368
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Аз също бих препоръчала Слънчевата пекарна. Моята дъщеря предпочита вкусна торта пред такава с картинка или покрита с фондан. И няма шанс, ако торатата е вкусна по нейните критерии, да остане в чинията. Wink

# 301
На Поп Манол и Брезовска има една сладкарница Торино. Торти правят всеки ден, по поръчка също, и нищо не се застоява нито ден. Тортите са божествени и пресни, лично ми навъртат доста калории седмично. Wink

# 302
  • Пловдив
Защо мнението на хора без преки впечатления е,  че там където правят здравословна или торта с качествени продукти, визията липсва?
Преди по-малко от месец за РД на дъщеря ми тортата от Слънчевата пекарна беше една от най-хубавите и най-вкусните, които сме имали за празник.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 23:10 от miraluba

# 303
Здравейте ,искам да поръчам детска торта .Има ли място където да работят с качествени и хубави продукти?
Аз бих препоръчала една малка домашна сладкарничка, в която  със сигурност работят с качествени продукти, нещата им са много вкусни, изпробвали сме многократно и винаги когато влезеш мирише адски вкусноооо Hug https://www.facebook.com/emilysbakery.bg  Дизайн, вкус, детайли, всичко е уникално! Heart Eyes

# 304
  • Пловдив
Разбирам, че някои са уникални, полезни и т.н., но и цените им са все едно ям гъши дроб.

# 305
  • Пловдив
Ако може да е вкусно.
Ама и красиво.
И по-евтини от гъши дроб.

Всеки ден правим избор за нещо, в крайна сметка всеки си преценя по какви критерии да избира.

# 306
  • Пловдив
Мира, кажи колко струваше тортата?

# 307
  • Пловдив
Друг път.
Сън няма да те хване.

# 308
  • Пловдив
Друг път.
Сън няма да те хване.
и аз така си мисля...

# 309
Кажете нещо скъпо, като чер хайвер или трюфели.

# 310
  • Пловдив
Ако може да е вкусно.
Ама и красиво.
И по-евтини от гъши дроб.

Всеки ден правим избор за нещо, в крайна сметка всеки си преценя по какви критерии да избира.

Чудя се на консервативните мнения и аз...уж хора, с които сме си набори или подобно, а пък с разсъждения от едно време: защо скъпа здравословна торта, като има евтини и красиви, защо частно училище- децата изостават ли или сте сноби и подобни схващания, които баба ми няма дори.  Но пък всеки си гледа себе си, положението и желанията си, средата около него и т.н.
Аз винаги съм търсила домашни торти или нещо извън сладкарници, където е пълно със сметана , палмови масла, маргарини и т.н. Да, децата искат захарна украса, но тя се маха и слага, при желание. Имам 2 познати с прекрасни торти. Едната бере боровинки лятото от Белмекен, замразява си и после ми ги слага в тортата с домашен крем и блатове, че сме родени ноември.
Това са ни мъфините (пълнозърнести с боравинки)като празнувахме в Природонаучния(нямаше как да нося и режа торта и всеки мъфин беше произведение на изкуството, не мисля че фигурите ги ядоха децата)

Ето и още , тя всъщност е склуптор и умее точно захарни украси (макар, че живее здравословно , но все пак гледа да радва децата с каквото желаят):

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 10:48 от Josefin

# 311
  • Пловдив
Аз пък не вдявам що не се разбра, че си има хора за всичко....както има и такива, които искат здравословно, но не могат да си го позволят.
Темата заби в нищото и мерене на възможности ли?

# 312
  • Пловдив
Щом има хора за всичко, защо се коментира с ирония и присмех избора, който друг прави?

Ако платя за торта 100 лв. трябва ли това да е тема за размисъл? Аз не бих упрекнала някой, който купува торта с ваучер.

Темата не е да си ги мерим, а да споделяме опит, нали?

# 313
Най-красива и сладка ще е тортата ако си я приготвите самички.

# 314
Най-красива и сладка ще е тортата ако си я приготвите самички.
И аз така Simple Smile Особенно с рожденика/чката Simple Smile Така е още по-ценна Simple Smile
1-2 пъти годишно не е такава драма (там кой колкото деца притежава Simple Smile Simple Smile )... Който го влече може и по-често Cake Cake Cake (сори, не мога да не се обадя по темата Simple Smile Simple Smile )

Аз пък не вдявам що не се разбра, че си има хора за всичко....както има и такива, които искат здравословно, но не могат да си го позволят.
Точно тази с дъгата (макар от коментираната пекарна) не е точно здравословна, с всичката боя по блатовете.. Така че не се кахъри Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт