Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 317
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • о`майна лунна нощ е
Може ли да ме ориентирате за лаборатория за ЯМР с добър лекар, който разчита резултатите. Няма да е с направление и ще се плаща. Не искам да е такава в болница. Много ще се радвам и на координати и предварително благодаря за информацията и мненията, които ще споделите.

# 286
Не знам дали е за тук въпроса , но медицинско за работа при всеки общопрактикуващ лекар ли може да се извади или само при личния ? А също и проблем ли е ако не си осигурен , а и последно само при един лекар ли се ходи или обикаляш из кабинети , както и каква е цената за медицинското .

# 287
  • Пловдив
Може ли да ме ориентирате за лаборатория за ЯМР с добър лекар, който разчита резултатите. Няма да е с направление и ще се плаща. Не искам да е такава в болница. Много ще се радвам и на координати и предварително благодаря за информацията и мненията, които ще споделите.

ЯМР на Сименс в МедиСкен ООД, намира се в сградата на болница Медлайн ( на бул. Васил Априлов), но НЕ е част от болницата.
Доцент С. Цветкова за разчитане на резултата или консултация
Ще дам тел номер на лични

# 288
  • Пловдив
Момичета, има ли Крейзи шоп в Пловдив?

# 289
Може бо въпроса ми не е за тази тема, но не намирам по-подходяща.
Препоръчайте къдв около Пловдив може са се разходим през деня- иска ми се да е сред природата и да има сняг. Не държа да е чак толкова близо до града.

# 290
  • Пловдив
Хижа здравец и по-нагоре - Копривките, Бяла черква. После има едно Бряновщица над Брестовица, Атолука (мнг сняг имало) по пътя за Брацигово(Равногор), Дедово също посока юг и родопи от града и изобщо в яката на юг от Пловдив...Извор има едно село, Бойково ...качваш се по тези места докато те устройва колко сняг има!  Над Асеновград също има прекрасна разходка до параклис Св. ИЛИЯ и скалата, откъдето момиче се е хвърлило през турско робство, имаше си и име), разкрива се чудесна гледка на Асеновата крепост(срещу нея се пада, на отсрещното било)...Мостово е прекрасно село също. Още мога да изброявам.

# 291
  • Пловдив
Хижа Здравец и Копривките. През почивните дни е лудница. Това ми се струва най-близо.
Атолука е след Брацигово и Равногор. Високо е и не е съвсем близо.

# 292
  • Пловдив
Върховръх има достатъчно сняг, но я няма лудницата от Здравец.

# 293
  • пловдив
Здравейте ,искам да поръчам детска торта .Има ли място където да работят с качествени и хубави продукти?

# 294

Лаборатория Русев, в двора на Окръжна болница, но няма нищо общо с тях.
Разчетоха ми много рядка диагноза.

# 295
Здравейте ,искам да поръчам детска торта .Има ли място където да работят с качествени и хубави продукти?
Аз си взимам торти с ваучери от Грабо. Никога не съм оставала разочарована, а ползвам различни оферти.

Детето е на 6 години и предвид ковида не очаквам да има много възможности...
Детето е твърде малко за Стария град. Ще му е скучно там.
Може да посетите Природонаучния музей, Гребната база, Градската градина. Детското влакче, дори и затворено, пак е интересна дестинация. Може да вървите по релсите му. Това поне на моите деца им беше супер забавно.
Каквото и да решите, Пловдив няма да ви разочарова 👍

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 05:39 от Mia Rulana

# 296
Единственото място в Пловдив, на което съм намирала сладкарски изделия, които са домашни и здравословни, и такива, приготвени с натурални добавки, е Слънчевата пекарна. Има безглутенови, лимецови, веган. Моят фаворит е бадемовата торта без брашно.
https://m.facebook.com/TheSunnyBakery/

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 08:47 от Medika

# 297
  • Пловдив
Medika, децата ще ѝ се зарадват много на тази торта...
Децата се радват на картинката. Скромният ми опит показва, че най-често тортата остава по чиниите. Последните пъти съм поръчвала торта от една малка квартална сладкарница, но е на много забутано място в Кючук Париж, на ул. Бугариево под една кооперация. Жената ги прави на място. Има избор на пълнеж и на украса. 
Познат си поръча миналата седмица в торти Колекция и остана потресен от големината и от качеството, за 44 лв малка торта с отвратителен вкус. Даже не я е извадил пред гостите си. Беше грешка, че не отиде лично да види какво предлагат, живее с някакви спомени от лятото, но нито качеството е същото, нито цените.

# 298
Dundi73, можеш да споделиш мнение, без да компрометираш моето. Благодаря.

# 299
  • Пловдив
Dundi73, можеш да споделиш мнение, без да компрометираш моето. Благодаря.

чак пък да компрометирам ... /има един емотикон с човече, което се тупка по челото, слагам го/  Laughing
Та мнението ми, че бадемова торта без брашно не ми изглежда подходяща като вариант за деца, ако ще се събират да празнуват, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт