Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 270
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
На мен пък ми е все тая кой какви торти купува и яде.
Имам си мои критерии и веднъж годишно все ще си намеря торта, без да се допитвам до форума.
Сами си ги правите драмите.

# 316
  • Пловдив
Работят ли кафетата в моловете?

# 317
  • Пловдив
Ох, олекна ми. Мислех, че ще кажете 300 лева за торта. Долче Мела, ако поискате нестандартен размер 100 лева ги нямат за пари. Детето ми е злоядо. Торта не яде всеки ден. Веднъж в годината нищо няма да му стане, ако се натъпче с белгийски шоколад от Долче Мела или някъде другаде. То пък веднъж имаш рожден ден. Свекърва ми леко се потриса и винаги е подготвена с резервна здравословна торта. Познайте коя се изяжда. От децата, имам предвид.

# 318
Може ли да препоръчате фирма или майстор за изцикляне и лакиране на дървен под? Предстои ни ремонт и искам да проуча въпроса.

# 319
Здравейте, аз също търся мнение за сладкарница за да поръчам торта за бебешка погача. Няма да се яде от деца, така че не държа да е толкова здравословна, а да е вкусна, не от типичните сладкарници с еднакви кремове. Не съм от Пловдив, но пазарувам от там, взимали сме торта от Чочко, Колекция, Попимони, Нико и  доста пъти от Неделя, които са ми най-на сърце по вкус, но сега не искат да ми изработят торта по мой дизайн. Какво мислите и имате ли мнение за Мон Шери и Монри, не мога да купя нещо безумно скъпо, но по поводи мога да отделя малко повече за качествена торта. Ще се радвам да споделите мнение, въпреки, че виждам че има лек спор относно тази тема.

# 320
  • Пловдив
Аз за погачата поръчах торта от Стената, вкусна и прясна беше за моите критерии. Харесват ми и тортите в Лекси на Марица, там също приемат поръчки 2-3 дена по-рано от събитието.

# 321
От къде в Пловдив мога да купя хубава и по-интересна картичка за юбилеец?
Преди време бях попаднала на дървени каручки, но не помня къде ги гледах.
Иска ми се някаква по-различна картичка да взема.

# 322
  • Пловдив
От къде в Пловдив мога да купя хубава и по-интересна картичка за юбилеец?
Преди време бях попаднала на дървени каручки, но не помня къде ги гледах.
Иска ми се някаква по-различна картичка да взема.
В Ателието на улица Магура в Капана.(с 2 стълбички). Там една от съдържателките прави точно ръчно изработени картички за поводи. Приема и поръчки по идеи на клиента.

# 323
  • Euskal Herria
И в Хоби свят в Кичука предлагат ръчно изработени картички. Магазинът е основно за крафт материали, много добре е зареден.

# 324
От къде мога да си купя огледало без рамка? Искам да го поръчам по размер.

# 325
  • о`майна лунна нощ е
На кръговото на Бриколаж от години има едно магазинче с огледала. За това се сещам на първо четене.

# 326
  • Пловдив
От къде мога да си купя огледало без рамка? Искам да го поръчам по размер.

Къде да поръчам да ни изработят огледало за баня по наши размери?
На края на ул. Кап. Райчо, съвсем до Каменица има една работилница за огледала. Всичко правят. Поръчвала съм много пъти, бързо работят и е евтино.

Точният адрес е ул. „Капитан Райчо Николов“ 88

# 327
Магазин на English home къде имав Пловдив, освен мол Пловдив?

# 328
  • Пловдив
Магазин на English home къде имав Пловдив, освен мол Пловдив?
В Плаза МОЛ.

# 329
Къде в Тракия могат да ми сменят цип на дамска чанта? По възможност около ТЦ Аримаг?

Общи условия

Активация на акаунт