Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 850
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
На Филипово нямаше снощи, нито на бул. България
Имаше снощи в магазина на Филипово.Беше на щанада с биохраните.На най-долния рафт в дясно.Говорая за час около17ч.

# 496
*Бенджи* в магазина, в който аз пазарувам в София днес имаше поне около 10. Ако не успееш да намериш в Пловдив, мога да ти пратя по Еконт.

# 497
  • Plovdiv
Къде в Пловдив има заведение с паркинг и детски център. Кухнята да е добра и цените да са нормални. Лятото ще правим кръщене, гостите ни не са от града и всеки ще бъде с кола, ще бъдат и с деца. 

# 498
  • Пловдив
Ресторант Рибарника.
Също Порто Греко, но там цените са по-високи.

# 499
Здравейте, можете ли да ми кажете дали Лаута Форест е едно и също като Лаута Гардън. Предполагам, че са два различни проекта? Ако може и мнения по въпроса, защото точно за Форест не намирам нищо конкретно. Ако някой е ползвал услугите им?Благодаря предварително.

# 500
  • Пловдив
Къде в Пловдив има заведение с паркинг и детски център. Кухнята да е добра и цените да са нормални. Лятото ще правим кръщене, гостите ни не са от града и всеки ще бъде с кола, ще бъдат и с деца. 

Сентрал парк на Младежкия хълм

# 501
  • Пловдив
И Ноте ди вино имат паркинг и детски кът.

# 502
Момичета, може ли да ми препоръчате добър тапицер, за претапициране на диван и кресла.

# 503
  • Пловдив
Ресторант Рибарника.
Също Порто Греко, но там цените са по-високи.
Не препоръчвам Рибарника. Имахме среща с огромен плъх пред кухнята им. Не съм стъпвала повече там.

# 504
  • Пловдив
Добре, че нямате достъп до повечето кухни, че ще си стоите вкъщи.

# 505
  • Пловдив
Абсолютно! Имам приятел хладилен техник, който обслужва хладилници в кухните на ресторантите - няма да казвам какви неща ни е разказвал.

# 506
  • Пловдив
Ще си стоим, тъкмо свикнахме 😂 И аз не харесвам Рибарника, съотношението цена-качество не е добро. А на вън вонята, която се носи, както си вечеряш, е ужасна. Последното не е по вина на ресторанта, но е проблем.
Всъщност, за който и ресторант да пишем, го караме на спомени. Как ще е кухня, обслужване и цени след затварянето - само те си знаят.

# 507
Рибарника ми е в най-черния списък.
Чудя се как хората си дават парите там?

Момичета, имаше тук препоръка за хладилен техник, бях записала във ФБ, но от доста време съм го деактивирала и не мога да видя.
Някой сеща ли се?

# 508
DeVa, това съм си запазила, като препоръка от темата.
Скрит текст:

# 509
Много ти благодаря, vox! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт