Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 480
  • 735
  •   2
Отговори
# 315
Привет, интересува ме дали някоя от вас използва тейп ленти за лице или аз съм "опитното зайче" на групата? Нави ме моя приятелка - рехабилитатор.Както винаги изчетох всичко, у нас май никой не го прилага, но рускините показват страхотни резултати.Тази вечер ще се лепя за 7-ми път, но ефект има.Дружката ми показа някои техники и ме "успокои", че ще видя резултат след месец най-рано, но мисля, че го имам и сега.Сбърках, че не се снимах преди да започна.Ще се щракна тази вечер и после след седмица пак, за да се уверя, че не си внушавам.Та ми е интересно дали има още някой луд тука, освен мен!

# 316
Ениса, за първи път чувам

# 317
Може ли снимка поне на лентите? И аз за първи път чувам Simple Smile
Потърсих в интернет, звучи интересно. Но според мен задължително трябва козметик да извърши залепването.

# 318
Виж тейпиране на лице.Аз съм човек на точните науки и ако нещо не ми е логично, автоматично го изключвам.Ако всичко, което чух от дружката, видях и прочетох в нета е вярно, ще фалират естетичните клиники.Не ми се мисли колко пари съм оставила там, а тук говорим за 20 лв. и процедура у дома.Друго важно - като те видят домашните -да не избягат с писъци!

# 319
И във Варна го има при козметичката ми , но не съм пробвала метода.

https://www.viewsofia.com/article/46544/Kakvo-e-tova-teypiranena-

# 320
Кинезиотейп за лице - предлагат се доста ленти, но методът е корейски и доколкото разбрах, техните са за предпочитане.И да, може да видите начин на залепване, не е трудно, но мен ме научи точно рехабилитаторката и ми даде и лентата - дълга 5 м., широка 5 см., ще я питам за марката и ще ти пиша на лични, ако искаш.Знам само, че е около 20 лв.Ще се лепя поне 3 месеца.
Може ли снимка поне на лентите? И аз за първи път чувам Simple Smile
Потърсих в интернет, звучи интересно. Но според мен задължително трябва козметик да извърши залепването.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 18:32 от Enisa60

# 321
Enisa, бяхте писали, че в края на януари ще слагате конци при д-р Тончева. Аз следя от известно време работата й, но съм в момента в чужбина и не мога да я посетя. Сложихте ли конци или се отказахте? Хубав ден 🌺

# 322
Бях при нея, не и хареса хидратацията на кожата - всяка зима ползвам ретиноли и третиноин.Заслужи уважението ми, защото ми каза, че при дехидратирана кожа ефекта няма да е това, което трябва.Направих PRP по някаква нейна технология и сега усилено хидратирам.Ще се видим с нея пак по-късно този месец.В момента съм доволна от кожата си, изглежда доста свежа и някак плътна.

# 323
Enisa, благодаря за отговора 🌺 И аз ще я посетя след месец-два, надявам се да е в София и ще пиша отзиви. И аз за конци мисля, но ще видим какво ще ми каже.

# 324
  • Sofia
За Мария Тончева ли става въпрос?

# 325
Да, вие имате ли впечатления?

# 326
  • Sofia
Не ,но се интересувам живо от поставяне на конци от около година ,но нещо все не ми достига смелост...

# 327
  • Варна
Тейп ленти има и  в Декатлон между другото Simple Smile
Аз си купих оттам след процедурите за двойна брадичка, когато ми биха липолитика, слагах няколко пъти, но не бях постоянна. Но много се ползва техниката от рускините, не пречи да се пробва от по - постоянните, особено Simple Smile.

# 328
И какво лепя на челото, за да не бръчкам ли? И под гушката? Седя с тях в къщи ли? Само така не съм се курдисвала😂😂🤭 Моите ще се попикат от смях, ако се омотая с ленти😂
Но ако ще спрат бръчкането на челото отма се облепям😂

# 329
Здравейте, на мен на 19.02 ми предстои първи химически пилинг на лице, нямам някакви тежки белези или пигментации, на 20г съм, просто имам леки белези по челото от младежки пъпки, дерматоложката каза, че 1 процедура е напълно достатъчна за да светне лицето ми, но колко време горе долу ще продължи пилинг ефектът? На 25.2 имам и записан час за хиалуронов филър при д-р Мануела Георгиева, много мои познати имат страхотни устни от нея, аз нямам кой знае каква нужда, но горната ми устна е толкова по-малка от долната, че вместо устна прилича на мустаче, без червило, а и при усмихване, отстрани венците ми излизат, комплекс.🤣 Обмислям да слагам 0,5мл. няма да се изхвърлям на повече, в последствие ще реша дали искам 1мл или не. Някой който е ходил при Мануела Георгиева да има снимки с 0,5мл, тъй като повечето в инстаграм са с по 1мл и повече, а ми се ще да видя и нещо по-малко, до колкото знам тя слага филъри по руската техника, което също ме грабна.

Общи условия

Активация на акаунт