Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 484
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
  • Варна
И какво лепя на челото, за да не бръчкам ли? И под гушката? Седя с тях в къщи ли? Само така не съм се курдисвала😂😂🤭 Моите ще се попикат от смях, ако се омотая с ленти😂
Но ако ще спрат бръчкането на челото отма се облепям😂
Нощем, нощем Stuck Out Tongue Winking Eye
Майтапа настрана, ама явно наистина има разни начини да си помогнем сами или пък без помощта на ботокс и др. Аз бях удивена от специалният масаж на лице тип ръчна пластика, който ми направиха, например, след него буквално и видимо веждите се вдигнаха. Представям си при редовни масажи колко би бил добър ефекта за лицето!

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 23:19 от ivka_smile

# 331
Аз правя масаж Гуаша всеки ден! Определено резулат има!
Ето с това клипче:
https://youtu.be/Bc12OTFzua0

# 332
Леле, според мен тия ленти са пълна измама или ако човек много вярва - нещо като плацебо ефект и вижда това, което иска. Значи, преди години ходих на кинезитерапевт, защото имам изкривяване на плешките и гръбначния стълб и той като взе да ми ги рекламира как най-известните спортисти ги използвали и как бременните също и едва ли не какво чудодейно действие имали за мускулите, за болките и т.н. Залепи ми по един цветен лейкопласт (аз така им викам, защото дефакто представлява точно това) след всяка една от сесиите и на следващия път ги сменяше - върху плешката към рамото, едва ли не тая лепенка поддържа плешката изправена. Няма по-голяма шашма - просто си залепете малко лейкопласт и усещането и ефектът ще е същият. Но и разбирам защо му трябваше де - значи на една сесия, на която преди 10 години ми взимаше 50 лв, ми показваше по едно упражнение, което да правя вкъщи и явно това беше добавената стойност, за да се оправдаят парите... не се връзвайте, ако питате мен Simple Smile

# 333
Вече съм се " разкрасила " и съм в леглото. ММ ми е свикнал на лудостите през годините- отоци, синки и всякакви красоти. Ако не му харесва, имаме и  друга спалня...Както знаем красотата иска жертви! А иначе сериозно,  търси се ефект на релакс на лицевата мускулатура и засилване на лимфния ток. Преди лепенето се прави Коруги масаж за 5 минути, а сутринта здрава хидратация. Изобщо  - последната година дърпам към Япония и Южна Корея като процедури и козметика и съм доволна. Blush

# 334
Напоследък сутрин имам доста оток под очите. Явно задържам вода ( не пия прекалено, не ям и сол) Някой да знае нещо ефикасно ?
Имам остатък от филър слаган преди 4г, който ще разграждам след 2 седмици....

Enisa60 в Япония и Южна Корея генът си е друг, кожата им е чиста и без бръчки. Аз японка с пигментни петна не съм виждала....в този ред на мисли, не бих разчитала на тяхна козметика или метод за грижа.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 23:37 от Milla_11

# 335
Привет, интересува ме дали някоя от вас използва тейп ленти за лице или аз съм "опитното зайче" на групата? Нави ме моя приятелка - рехабилитатор.Както винаги изчетох всичко, у нас май никой не го прилага, но рускините показват страхотни резултати.Тази вечер ще се лепя за 7-ми път, но ефект има.Дружката ми показа някои техники и ме "успокои", че ще видя резултат след месец най-рано, но мисля, че го имам и сега.Сбърках, че не се снимах преди да започна.Ще се щракна тази вечер и после след седмица пак, за да се уверя, че не си внушавам.Та ми е интересно дали има още някой луд тука, освен мен!
Заинтригува ме! Може ли да споделиш малко повече - какво може да се постигне с тези ленти, колко време се ползват и може ли да се постигне лек лифтинг ефект в долната част на лицето? И ако си нямаме рехабилитатор, който да ни обучи, има ли някакви инстукции как се лепят?

# 336
Има много схеми за тейпиране на лице, зависи какво търсим като ефект. Аз гоня и  лифтинг и бръчки,  пък какво ще постигна ще видим. Само тая лудост не съм опитала, но руските мамаши пак ни водят. Най - общо, лепиш по масажните линии и задължително по линията на лимфния ток - от ухото до ключицата. Лентата не се разтяга, въпреки че го позволява. Не се лепи около очите и областта на щитовидната жлеза. Погледни схемите и пиши ако имаш въпроси

# 337
Ленти, тейпове, какви са тия глупости, големи жени сте /или не сте?/ 😀
И в щипките за нос и превръзките за двойна брадичка ли вярвате 🤭

# 338
Ленти, тейпове, какви са тия глупости, големи жени сте /или не сте?/ 😀
И в щипките за нос и превръзките за двойна брадичка ли вярвате 🤭
Точно, защото сме големи жени, сме готови да пробваме всяка глупост Simple Smile Като бях на 20 и всичко ми беше изпънато като струна, през ум не ми минаваше и крем да сложа. Ама тогава си мислиш, че всичко е даденост и винаги ще е така...И за уточнение - готова съм да пробвам всяка глупост, която НЕ вреди! Това поне, ако не помогне, няма да навреди, пък като се изпъна и стана като на 20 отново, ще ти кажа от къде да си купиш лепенките и как да ги лепиш, нали ще съм натрупала опит Grinning

# 339
Ааа не, направо идвай да ми ги лепиш. Щом ще си Про.
А аз ще ти подаря една щипка за нос от благодарност. Нали няма проблем, че ще е от прането? Че оригинална от Китай ако поръчам, ще пътува 3 месеца 😅

# 340
Смейте се вие, ама преди час свалих тейповете и ето ви чело, което не е виждало ботокс 2 години

# 341
Покажи как лепиш лепенките?

# 342
Покажи как лепиш лепенките?
О.К. ще ви уплаша в събота вечер, защото лепих 8 нощи и сега 2 ще почивам. Иначе челото е най-лесно. Лепя от веждите към косата, най- дълга е тази от носа, през гневните бръчки задължително. Общо 5 тейпа с различни размери. Средната я режа на 2 см. широчина, другите на 1 или 1.5 см.Ширината на тейпа е 5 см.

# 343
Ениса60, а може ли да видим челото, преди да започнеш да лепиш лепенките, за да направим сравнение преди и след тях? Simple Smile

# 344
Ениса60, а може ли да видим челото, преди да започнеш да лепиш лепенките, за да направим сравнение преди и след тях? Simple Smile
Разбира се.Ще се щракна преди, след свалянето на сутринта също. Вижда се тази сутрин,  ще го сравняваме, особено гневните бръчки. Вижте, изобщо няма да се откажа от естетичните процедури, просто реших да експериментирам.Затова и попитах дали някой е запознат с процедурата . За постигане на някакъв резултат се искат поне 15 тейпирания с почивка от 2 дни м/у 7-ми, 8-ми ден.За кожа като моята, поне 30 процедури.Имам още много време, ще се пробвам, а ако някоя от вас разбере нещо повече, моля пишете!

Общи условия

Активация на акаунт