Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 442
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Ще покажа при мен как беше. Това е след дълбок пилинг. Снимката е 2-3 ден. До към 10 дена не ставах за пред хора
Milla_11🌺, много синьо след този дълбок пилинг, като сериозно натъртено ми изглежда, а след пилинг кожата е по-зачервена, като след изгаряне или има потъмняване, но не бях виждала посиняване след пилинг🙄. Къде правихте този пилинг? Лекарят какво Ви обясни - защо това посиняване?

# 391
LaughingLaughing
Божке, изглеждаш като жертва на насилие, а резултата?
Laughing
Правя го заради пигментни петна. Изчезват, но след време пак избиват.....
Ще покажа при мен как беше. Това е след дълбок пилинг. Снимката е 2-3 ден. До към 10 дена не ставах за пред хора
Milla_11🌺, много синьо след този дълбок пилинг, като сериозно натъртено ми изглежда, а след пилинг кожата е по-зачервена, като след изгаряне или има потъмняване, но не бях виждала посиняване след пилинг🙄. Къде правихте този пилинг? Лекарят какво Ви обясни - защо това посиняване?
Не е синьо, черно е направо. На снимката съм намазана с крем, който оставя лек бял филм и може би затова така изглежда. По принцип първия ден е червено, а после почернява и започва да се бели на делеба кора. При дълбокия поне при мен е така. Средно дълбок съм правила, там е като слънчево изгаряне и люспичките после не са така големи....при професор Кадурина съм го правила, каза, че е нормално.

# 392
Здравейте! Включвам се с няколко въпроса. Силно се надявам на мнения и съвети. Първият ми въпрос е относно вече доста коментираното HiFu. Изчела съм всички мнения по темата и бях категорично против процедурата. Това, което ме разколеба е мнението на един от лекарите при когото бях на консултация, че е необходимо точно стопяване на мазнините и стягане, като се работи единствено  в проблемната зона /jawline мисля се казва/, за което и сама се бях замислила дали няма да е полезно в моя случай. Вторият лекар, при когото бях на консултация препоръча същото, но в комбинация с Morpheus8, което е микронидлинг с RF /доколкото се ориентирах от чужди сайтове, в бг сайтовете не се посочва, че е това/. Смятате ли, че когато се цели стопяване на мазнини,  процедурата може да е полезна? Снимките на увредените от хайфу лица в интернет, ме карат да мисля, че проблемът е, че след стопяването няма стягане и проблемът ми може да се задълбочи...

# 393
Момичета, имам въпрос към по-вещите - в петък следобяд сложих за пръв път ботокс в чело и гневна бръчка. Днес е 2-ри ден и челото ми е почти бетон, но гневната няма почти никаква разлика. Знам, че е рано, но получавала ли ви се е такава разлика, първо да хване едното, после другото??? Ако не хване, ще отида на ретуш де, но просто се чудя.

# 394
Момичета, имам въпрос към по-вещите - в петък следобяд сложих за пръв път ботокс в чело и гневна бръчка. Днес е 2-ри ден и челото ми е почти бетон, но гневната няма почти никаква разлика. Знам, че е рано, но получавала ли ви се е такава разлика, първо да хване едното, после другото??? Ако не хване, ще отида на ретуш де, но просто се чудя.
здравей, ако е поставена, както трябва, ще има ефект веднага-доктор Денкова преди 2 години, просто перфектно. Сега реших да поставя при Георгиевски, тъй като Денкова рядко идва в Бургас-пълна трагедия! И аз като Вас гневната - трагедия, А при Денкова 2 години беше перфектно..... КОЙТО СИ ГО МОЖЕ, МОЖЕ!

# 395
здравей, ако е поставена, както трябва, ще има ефект веднага-доктор Денкова преди 2 години, просто перфектно. Сега реших да поставя при Георгиевски, тъй като Денкова рядко идва в Бургас-пълна трагедия! И аз като Вас гневната - трагедия, А при Денкова 2 години беше перфектно..... КОЙТО СИ ГО МОЖЕ, МОЖЕ!
аз пък точно при Денкова слагах и ефекта падна след няма и месец...

# 396
Явно щеизчакам, в крайна сметка, ако не стане, след 10-тина дни - пак.

# 397
Така или иначе след 7-14 дни, ако има нужда се отива на ретуш.

# 398
Аз съм се подготвила психически за този "ефект" 😁, нямам търпение вече, имам час за след 2 седмици. Смятам да направя 2 процедури дълбок пилинг с CO2 лазер или комбинация СО2 и после Morpheus8, докторът много ми го препоръча и събирам повече информация за тази процедура.
И аз се интересувам от тези апаратни процедури. С кой доктор се консултираш?

# 399
dete2, ходих при Михайлов в Скинлайн.

# 400
Когато е блокирана мускулната група на гневната бръчка  , за да има ефект е  най - добре да се постави филър .Ефекта се вижда веднага , няма опасност да мигрира т.к мускулната група е блокирана .
Моята беше третирана в началото с ботокс , филър , линейни мезоконци .И в последните години е само ботокс .

# 401
Както ви обещах, ето ви тейповете за челото и слепоочието.Утре като ги махна, пак ще се щракна. Експеримента продължава.

# 402
Здравейте, някоя от вас да е посещавала д-р Паула Лозанова, клиника Paula Fines- интересувам се от поставяне на ботокс?

# 403
Ето сутринта със и без осветление

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 08:36 от Enisa60

# 404
Enisa60, може ли да споделите  окончателния резултат от vivace-то. Ефекта задържа / разгръща ли се? Има ли някакво стопяване на мазнини от процедурата /при апарати с rf също имало вероятност четох/?  Проучвали ли сте разликите между vivace и morpheus8, преди да изберете виваче?  Извинявам се, че ви затрупвам с въпроси толкова рано. Решила съм да правя микронидлинг с rf, колебая се с кой от двата апарата и дали да комбинирам с hifu на долна част на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт