Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • при Arctic Monkeys
Ходих в Пърл скин. Имаха намаление 10 процента на ботокса до 31.1, невронокс поставят.Д-р Налбантова го постави,малко се стъписах, защото е ужасно млада😃. Не мисля , че ще се наложи ретуш. Посещавах д р Андреева в Сийсайд, но тя вече не е там.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 18:03 от karmacoma

# 376
Enisa60, а стикерите/тейп лентите на чиста и суха кожа ли се нанасят? Че се замислих, би следвало да е така, ама какво става с вечерната рутина? И още - дразнят ли кожата, възпаления, обриви?
Аз си слагам хидратанта към 20 ч, а лепя към 23.Не се лепи върху никакви раздразнения. Махам сутринта след мазане с бебешко олио.Пробвай да лепиш за 1-2 часа като начало.Възможни са алергии от лепилото .Лепиш на сгъвката на ръката за няколко часа, като при боите за коса

# 377
Няма как да повярвам за водата, съня и скъпия крем. Но, ако човек не реши да сподели сам, не бих и питала. Ще знам някой как е изглеждал и после ще повярвам, че си почива само. Мъж само ще се върже и няма да разбере. Без лоши чувства, може би аз бих посетила някой доктор в някакъв момент.
Ели, получило се е чудесно и наистина може и още мъничко след време.
Това с водата и спорта е по скоро в кръга на шегата, а и не баш. Хората който разбират знаят как да попитат  и е ясно, че няма как, а и защо да ги заблуждаваш. Но пък на не запознати с тази материя дето просто констатират, че изглеждаш добре, или питат как го правиш,но дори и да обясниш няма да разберат, тези отговори са си топ. Не смятам, че дължа обяснение на който и да било, какво правя със себе си и то не защото е тайна, а защото много често после ми се налага да влизам в ооравдателен и обяснителен режим, а не е нужно. Пример някой ми казва, че изглеждам много добре, отговарям да, сложих ботокс и се почва Аууу ама то, ама ти, ама.... Излишно ми е, което не значи, че е обсъждам това с хора който са наясно за какво говоря.

# 378
Здравейте, момичета, и аз да се отчета с лазерния ресърфисинг, който направих преди 2 седмици. Изключително съм доволна, кожата става бебешка направо, но аз боря и белези от акне, те си седят за съжаление, но ще направя още една процедура, като се има предвид че са стари и дълбоки. Самата процедура ме боля по -малко от микронидлинга честно казано, паренето после е неприятно, но изобщо не е болка за умиране. Със сигурност ще повторя!

# 379
Yasemin, извинявай, ако си споменала вече, но къде го прави?

# 380
Колко дни трябва да си предвидя, за да не се показвам пред хора при лазерния ресърфисинг - 5 дни достатъчни ли са, ако не броим деня на процедурата? В деня на процедурата ще съм силно зачервена, нали?

# 381
След първа процедура 7 дни отне при мен обелването на крустите. След самия лазер си като изгоряла на слънце. Ледът много помага! Но е няколо плика и върху носна кърпа или друг плат. Лицето не се мокри минимум 48 часа! Само леко с мицеларна вода и вднага крема.

# 382
Благодаря, JACKLIN*, надявах се периодът да е по-кратък, че не мога за толкова дълго време да се откъсна от света...  Ти изобщо ли не излиза през тези дни?

# 383
Мислите ли, че тези пачове за многократна употреба замества тиксото?

https://www.amazon.com/Pcs-Facial-Wrinkle-Patches-Smoothing/dp/B … %2C165&sr=8-2

Ползвах подобни преди няколко години. Моите се казваха се facial smoothies. Лепях ги всяка нощ както е показано на картинката, можеха да се ползват до 3-4 пъти същите лепенки. Потвърждавам, че ефектът беше невероятен и видим. Получавала съм комплименти от хора колко свежо изглеждам, които хабер си нямаха, че нещо съм правила.

Обаче моят проблем е, че заради упорито избиващи пъпки започнах да ползвам третиноин. Тези лепенки не се разбират с третиноина, лицето се зачервява ужасно и стои на петна, където са били лепенките за много дълго време след отлепянето. Наложи се да спра да ги слагам, още имам половин пакет и ми е жал да ги хвърля.

# 384
Благодаря, JACKLIN*, надявах се периодът да е по-кратък, че не мога за толкова дълго време да се откъсна от света...  Ти изобщо ли не излиза през тези дни?

Втория път на 5 ден се обелих, но не мога да кажа при теб как ще е, затвова 7 е по реалистично.
Аз не съм се спряла, с маските е добре сега, имам таквиа дето закриват цялото лице, качулка и навън. По горите да не плаша хората:)

# 385
Правих го в Нирвана, при мен пълното възстановяване стана около 7, 8ми ден, до тогава не съм излизала въобще, малко е тегаво така затворен, но се нагласяш просто предварително. 
Yasemin, извинявай, ако си споменала вече, но къде го прави?

# 386
И при мен около седмица отне, излизах, но само на гости у приятели ..бях малко страшничка 😁

# 387
Ще покажа при мен как беше. Това е след дълбок пилинг. Снимката е 2-3 ден. До към 10 дена не ставах за пред хора
Скрит текст:

А това е след лазер Венус Вива,
Скрит текст:

Скрит текст:

# 388
Божке, изглеждаш като жертва на насилие, а резултата?

# 389
Аз съм се подготвила психически за този "ефект" 😁, нямам търпение вече, имам час за след 2 седмици. Смятам да направя 2 процедури дълбок пилинг с CO2 лазер или комбинация СО2 и после Morpheus8, докторът много ми го препоръча и събирам повече информация за тази процедура.

Общи условия

Активация на акаунт