Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 465
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Д-р Чокоева има и YouTube канал, който пусна неотдавна. Клиниката се намира в Тракия, зад Plaza мол.
В едно от видеата си, казваше, че консултацията относно апаратните процедури с Agnes е безплатна дори. ✌️🌸

# 361
Мислите ли, че тези пачове за многократна употреба замества тиксото?                                    Да, тези са готови, скроени, без 2-рия вариант. Нищо не се лепи върху ларинкса и щитовидната жлеза.

https://www.amazon.com/Pcs-Facial-Wrinkle-Patches-Smoothing/dp/B … %2C165&sr=8-2

друга кройка

https://www.amazon.com/Anti-Wrinkle-Aging-Skin-Essentials/dp/B07 … %2C165&sr=8-3

Ако мога да избегна кроене и рязане на тиксо.

Има и за деколтето
https://www.amazon.com/Anti-Wrinkle-D%C3%A9collet%C3%A9-Silicone … 2C165&sr=8-15

# 362
Здравейте момичета,

Вчера най-накрая след много време мислене си сложих филтри на бръчките около устата и на скулите.
За съжаление мм много лошо реагира. Каза че ще заприличам на нищо... но да правя каквото искам все пак лицето си е мое...

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 14:39 от Eli..........

# 363
  • в 1001-та нощ
Лицето ти носи на "филъри" и е било време за освежаване. Най-важно е ти как се чувстваш. Прави освежаването постепенно - за да бъде с ефекта на "просто отпочинала", а не фрапантна промяна Simple Smile

# 364
  • София
Eli.........., много добре ти се е получило! И както вече съм споделяла в темата - не е необходимо всичко да се казва на мъжете. Следващият път, когато правиш подобрения, просто не му споделяй.

# 365
Ели на мен много ми харесва промяната и аз съм с много слабо лице. А на назолабиалните сложи ли? И къде прави процедурата?

# 366
Eli..... , страхотно ти се е получило. Изглеждаш перфектно!

# 367
Ели, много добре се е получило и още има мегдан, такава ти е структурата на лицето, определено си имала нужда и не виждам защо е реагирал така мъжа ти, той самият не вижда ли че сега си много по-свежа. Слагай по мъничко, за да не личи и си трай.

# 368
Харесва ми как е станало, а колкото до мъжа ти, ми просто не му се обяснява какво и защо правиш. Ако корекциите са в рамките на нормалното, разликата ще я отдава на други неща. Много хора които не се интересуват и не разбират от тези неща, свързват корекциите със едни определени образи и се възмущават, че всички на тях ще заприличат,затова просто си хубавей с мярка без много да се обясняваш, и казвай, че си се разхубавяваш с много сън, спорт и вода, а може и някой крем😂😂😂😂

# 369
Много добре и имаш нужда от още.  Според мен изчакай месец и допълвай без да се обясняваш.

# 370
Благодаря  ви много момичета!

И аз се харесвам много Simple Smile
Около устата още стои подуто, сложиха ми филтите вчера вечерта, снимката е 1ч по-късно и това само по себе си прави бръчка .

Понеже за първи път го правя док каза, че ще сложи малко и на консултацията след 3 седмици ще допълни където трябва.

А за ММ ми ще трябва да свикне.. съжалявам че не го вижда като нещо положително. Когато му казах, така и не видя къде какво съм си сложила и пак мрънка.
Казах му защото все пак са си бая пари.. пък и съм толкова доволна Simple Smile
Но както и да е. Като се отпуснат тия бобунки около устата, ще снимам пак Simple Smile

Nona М, да сложих, но ще се види добре като поспадне. И е слагано в чужбина.

# 371
Няма как да повярвам за водата, съня и скъпия крем. Но, ако човек не реши да сподели сам, не бих и питала. Ще знам някой как е изглеждал и после ще повярвам, че си почива само. Мъж само ще се върже и няма да разбере. Без лоши чувства, може би аз бих посетила някой доктор в някакъв момент.
Ели, получило се е чудесно и наистина може и още мъничко след време.

# 372
  • при Arctic Monkeys
Не знам за стикерите дали работят, но си поднових ботокса с 20 единици в чело и идеално ми изглади. Сложих малко количество тиосиал в началото на назото и отстрани на челюстта, за да обере лека птоза. Много хубаво се получи.

# 373
Не знам за стикерите дали работят, но си поднових ботокса с 20 единици в чело и идеално ми изглади. Сложих малко количество тиосиал в началото на назото и отстрани на челюстта, за да обере лека птоза. Много хубаво се получи.
Карма ти си от Варна нали? Би ли споделила къде ходиш?

# 374
Enisa60, а стикерите/тейп лентите на чиста и суха кожа ли се нанасят? Че се замислих, би следвало да е така, ама какво става с вечерната рутина? И още - дразнят ли кожата, възпаления, обриви?

Общи условия

Активация на акаунт