Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 381
  • 735
  •   2
Отговори
# 450
Алена, благодаря ти, че толкова пъти се включи към питането ми.
До момента (ходих на една консултация и отделно на една терапия) съм много доволна от отношението в тази клиника. Моя приятелка също. Жената дори си направи труда да ми изпрати гласово съобщение и беше много внимателна. И няма как да не оценя това.
Почти никой не е правил тази терапия май и затова бях несигурна. Но утре отивам с ведра усмивка. Имам доверие на преценката й - тя изглежда прекрасно. Макар че е и много по-млада от мен (аз съм на 41).
Какво да се прави, момичета. Мадами ще ставаме. Боли, когато се погледнеш в огледалото. А трябва да радва.

# 451
  • в 1001-та нощ
Успех и да споделиш после Simple Smile

# 452
Разбира се! И разкрасени снимки ще покажа Simple Smile Макар че трябва време да се разгърне ефекта.

# 453
  • Пловдив
Ще споделиш ли името на д-р и клиниката?
Редактирам се,видях коя е докторката, ще чакам и аз след това резултати, т.к.и аз се интересувам точно от д-р Чокоева и от процедури с Агнес.Замислям се и аз да се запиша за консултация при нея.

# 454
Момичета, този agnes rf /ако това е апарата на д-р Чокоева, а мисля, че е така, без да съм сигурна/  представлявал rf  микронидлинг /според изровеното от нета/. Някой с идея какво го различава от другите такива апарати и защо агнес го препоръчват и за стопяване на излишни мазнини, а при другите се отрича този ефект?

# 455
За съжаление, нямам идея. Но поне резултати ще споделя като мине време.
Засега мога да кажа, че клиниката ми допада, както и д-р Чокоева и д-р Петева - младо момиче, но много внимателно. Правих нещо си aquashine btx (доверих се какво ми препоръчаха) и имах леки синини (склонна съм), но не ме болеше въобще и ще ходя пак Simple Smile И ботокс там смятам да правя. Въобще, харесах си ги и ги препоръчвам на приятели. Отчитам и факта, че всяка кожа реагира различно. Така че ако някоя терапия няма нужния ефект, ще пробвам друга. Само за филъри нещо не съм склонна. Ще пробвам първо да оправя повяхването в кожата си. Но си трябва цял комплект - добър сън, вода, добавки, козметика. Да се спомогне процеса, дет са вика 😀
Друго да ви питам, професионалистки Simple Smile В предната страничка сложих снимка на устните ми. Да, сложих малко хк преди няколко месеца, но беше само за овлажняване. Но тази “подутина” над горната устна си я имах и без нея. А някои имат така добре очертани устни, с остри ръбчета...Има ли лек за това?

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 12:20 от Dama-madama

# 456
  • в 1001-та нощ
Момичета, този agnes rf /ако това е апарата на д-р Чокоева, а мисля, че е така, без да съм сигурна/  представлявал rf  микронидлинг /според изровеното от нета/. Някой с идея какво го различава от другите такива апарати и защо агнес го препоръчват и за стопяване на излишни мазнини, а при другите се отрича този ефект?

Почти навсякъде има демо-видео как работи - не просто боде, а вкарва и топлина, която трябва да стопи мастната тъкан. Другите само бодат и евентуално вкарват в-ва, като целта е да се нарани кожата, за да се стимулира производството на колаген.

# 457
Момичета, този agnes rf /ако това е апарата на д-р Чокоева, а мисля, че е така, без да съм сигурна/  представлявал rf  микронидлинг /според изровеното от нета/. Някой с идея какво го различава от другите такива апарати и защо агнес го препоръчват и за стопяване на излишни мазнини, а при другите се отрича този ефект?

Почти навсякъде има демо-видео как работи - не просто боде, а вкарва и топлина, която трябва да стопи мастната тъкан. Другите само бодат и евентуално вкарват в-ва, като целта е да се нарани кожата, за да се стимулира производството на колаген.
мисля, че морфеус и виваче правят същото, освен, че бодат, вкарват и фракционирана радиочестота... Силно се надявам да не топят, защото нямам нужда от това, а вече записах час за морфеус...

# 458
Момичета, обмислям да пия арника преди и след филърите, по колко таблетки стветвате да се пие, помня че някоя беше писала, че приема преди процедура, ако може да ми дадете съвет.

# 459
  • в 1001-та нощ

мисля, че морфеус и виваче правят същото, освен, че бодат, вкарват и фракционирана радиочестота... Силно се надявам да не топят, защото нямам нужда от това, а вече записах час за морфеус...

Според описанието за морфеуус - тпенето на мазнини е толков анезначително, че по-скоро не бива да се очаква такъв ефект. Акцентът е върху формирането на колаген. Вероятно топлинният импулс не е толкова силен или продължителен.

# 460
Чета последните 5 страници и си мисля, колко сме различни хората. На едни им е толкова важно отношението, да са търпеливи, внимателни, нежни, уважителни към тях.... Не ме разбирайте погрешно. Напълно сме в правото си да искаме най-доброто! Просто аз винаги съм се водила само от това какво излиза след като ме бодат.
Ако ще и най-любезната да е, като ходя 5 пъти за ботокс или ми направи бузи вместо назо или пък няма ефект от процедурата, коята е била тооолкова внимателна....  🤪 В крайна сметка в клиниката прекарваш половин час, а с последиците живееш месеци.

# 461

Според описанието за морфеуус - тпенето на мазнини е толков анезначително, че по-скоро не бива да се очаква такъв ефект. Акцентът е върху формирането на колаген. Вероятно топлинният импулс не е толкова силен или продължителен.
Alena, благодаря!  Надявам се да е така...

# 462
Доро, разбирам какво казваш. Но според мен на всички в тази тема им е важно 99% какво се получава след всичко. Но в случая аз няма по какво друго да съдя. Доверявам се на вниманието, с което ми се обяснява, както и на отзивите на Пенка и Драганка в нета, които дори не познавам.
Не знам...Другите как си избират кой да прави лицата им?
Забравих да пиша за лепенките. Преди години ползвах Frownies. Бях доволна, защото спя намръщено и ми помагаше. Но вече трябва да пазя кожата си и през деня - с възрастта бръчките се образуват от по-малко на брой движения Sad

# 463
Аз не съдя по теб само. Доста се изписа около Валянова - за отношението й, не толкова за работата. Аз не я познавам изобщо и нямам причини да я защитавам, имам приятелка, която е редовна и я хвали, на нея вярвам. За Денкова също доста се писа, колко е арогантна и как претупва. Нея я познавам - в другата светлина обаче! Също познавам и другата крайност - две докторици любезници внимателни, от чиято работа не съм доволна хич. Размисли и страсти.
А с Aptos конците по принцип прави ли се опъване на горни бузи - под очите? Не рекламират такова нещо в Hill Clinic. Само долно лице и назо снимат как опъват.

# 464
Doro, права си, но някой като ме е отблъснал с отношение няма как да се върна при него.Но все пак всички сме хора и има доза субективизъм, и в двете посоки.

Общи условия

Активация на акаунт