Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 269
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
На мен с Ексилис ми работиха челото, а има и процедура за около очите. Други процедури с RF също третират челото.

# 556
На мен пък в последно време не ми харесва тургора на кожата, не е сбръчкана, не е тънка напротив, но някак на определена светлина и без грим, я усещам без еластичност или плътност. Не мога да опиша точно. Може би ще помогне някой апарат за образуване на колаген, но пък повечето са с нагряване, а аз имам филъри почти на цялото лице. Какво мислите ?

Радиес, PRF, мезотерапия. Има опция за смесване на филър с мезо.

Т.е. Радиес освежава и... подхранва, освен обем и колагено-образуване, стягане? Скоро чух и за комбинация Радиес с бустер. Това обмислям напоследък и живо ме интересува. В кои зони може да се поставя Радиес?

# 557
Някой може ли да ми каже дали е имал проблем с действието на ботокс? За 6 месеца слагах 2 пъти и ефекта е никакъв. Хвана само на горна част на чело и на едното око. При две различни лекарки. Ботокса е корейски, но загубих картончето с името.
Слагам ботокс от 4 години по 2 пъти в годината и всичко е било наред.
Ще се радвам, ако някой е имал такъв проблем и сподели, какво се случва.

# 558
  • в 1001-та нощ
На мен пък в последно време не ми харесва тургора на кожата, не е сбръчкана, не е тънка напротив, но някак на определена светлина и без грим, я усещам без еластичност или плътност. Не мога да опиша точно. Може би ще помогне някой апарат за образуване на колаген, но пък повечето са с нагряване, а аз имам филъри почти на цялото лице. Какво мислите ?

Т.е. Радиес освежава и... подхранва, освен обем и колагено-образуване, стягане? Скоро чух и за комбинация Радиес с бустер. Това обмислям напоследък и живо ме интересува. В кои зони може да се поставя Радиес?

Да. Аз съм слагала на лицето от скулите надолу (с канюла) и на ръцете.

# 559

Има ли ефект от Radiess ? На 26.02 мисля да слагам, но чета доста мнения, че ефекта и след 3мес не е особенно голям. Какво е вашето мнение?

# 560
vera-vera, аз съм писала и снимки има даже назад из темите след Радиес(2 пъти)

# 561
Притеснила съм се - миналата седмица в понеделник слагах филър скули, но от едната страна продължава да ме наболява, нормално ли е?
От другата вече само леко при допир, но от тази дори като се усмихна  го усещам ...

# 562
  • Пловдив
Слагах 2амп. Радиес преди 2 месеца, много съм доволна от ефекта. Като с филъри ХК, но без това подуване и напомпване на лицето което се получава след ХК. Май-юни месец по съвет на докторката ще разпределим още една ампула Радиес. Имам нужда от още малко.

# 563
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

Има ли ефект от Radiess ? На 26.02 мисля да слагам, но чета доста мнения, че ефекта и след 3мес не е особенно голям. Какво е вашето мнение?

Аз съм изключитлно доволна. Недоволни са най-често хора, на които им се обявява ниска цена, промоция или друга примамка, и им се поставя малко и недостатъчно количество. Щом моето фино лице е поемало по два флакона, ръцете също ... представям си за друг типаж.

Михайлов беше откровен, че с недостатъчно количество - няма смисъл. Не ме е подвеждал до сега. Иначе, за да си даде клиента парите - лекари ще се навият и на малко - за тях все е търговия.

# 564
Алена, на теб с коя техника ти го инжектират?( на мрежа, като филър)?

# 565
Слагах 2амп. Радиес преди 2 месеца, много съм доволна от ефекта. Като с филъри ХК, но без това подуване и напомпване на лицето което се получава след ХК. Май-юни месец по съвет на докторката ще разпределим още една ампула Радиес. Имам нужда от още малко.
При кой доктор го правихте? Ефект има ли някакъв веднага след манипулацията? Каква цена е?

# 566
  • в 1001-та нощ
Алена, на теб с коя техника ти го инжектират?( на мрежа, като филър)?

Радиес и филъри само с канюла. Устни не съм правила от години - там с игла - поне преди. Мезото - точково.

# 567
  • Пловдив
При кой доктор го правихте? Ефект има ли някакъв веднага след манипулацията? Каква цена е?
При д-р Валянова. Ефект има и веднага след процедурата, но след месец някъде се разгръща напълно. 600лв. на ампула, поставян е с канюла.

# 568
  • Варна
Не знам какво да кажа, в група във фейсбук на зададен въпрос къде да отиде във Варна, жена получава този съвет, че и подкрепен със снимки.За филАр. Чудя се как да кажа на питащата, да НЕ ходи там. И вие не ходете, ако се чудите за Варна. А мен ми окепазиха миглите с едно ламиниране, чудя се какво да правя сега, но май не е много по темата. Все пак ако някой има препоръки за Варна, може да ми пише:heart_eyes:

# 569
За ламиниране на мигли във Варна посещавам Beauty Bar  ( до Старбъкс ) при Даниела.

Общи условия

Активация на акаунт