Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Не задържате ли повече течности при прием на ХК през устата? Аз съм пробвала няколко пъти, но се подувам ужасно, защото ХК задържа вода в организма.

# 601
  • Пловдив
Не задържате ли повече течности при прием на ХК през устата? Аз съм пробвала няколко пъти, но се подувам ужасно, защото ХК задържа вода в организма.
Не, нямам никакъв проблем. Пия много вода през деня, но не се подувам, действа ми отлично приема на ХК през устата. Може фактор да са и други неща - не ям сол и захар, ям много плодове и зеленчуци, движа се и тренирам почти ежедневно.

# 602
  • до морето
Здравейте, момичета! Искам да си направя процедура за освежаване и лифтиране на околоочната зона и клепачи. Колебая се между венус вива и Плексир /не съм сигурна за името, но е процедура след която ставаш също на обгорели точици и се прави с някаква плазма/. Много ще се радвам, ако някой може да сподели мнение за процедурите и каква е разликата.
На мен ми изглеждат с подобно действие, но сигурно не е така.

# 603
Относно избора между Валянова и Ванеска: не знам при първата как е, но при втората графикът е твърде пълен и работи само сутрин, от 9 (мисля) до 14 ч., без събота и неделя - и това е минус, който аз бих съобразила ако тепърва избирам доктор, особено за редовна грижа, а не еднократно посещение. За да си избереш час, трябва да го предвидиш и фиксираш като излезе графикът около 5-10то число на предишен месец - тоест 4 седмици по-рано. Ако си ок да се вмъкнеш в каквато дупка е останала - тогава са 2 седмици аванс. Не по-малко. Третият вариант е да стоиш на стенд бай и ако някой се откаже, да имаш готовност да хукнеш в определен освободен час на следващ ден. За работещи хора е неудобно, защото трябва да си сигурен, че точно в тази сутрин след 4 седмици няма да ти изникне важен служебен ангажимент. За обедна почивка не е много ок също, защото редовно графикът се движи със закъснение. Времето, което предвиждат за дългите процедури е недостатъчно и така може да се натрупа да чакаш и 30 минути след часа си, веднъж чаках цели 45 минути - вътре беше онази Жужи (на Гала) и правеха нещо по тялото. За филъри /ботокс часовете са през 20 мин.

# 604
Аз съм доволна от Ванеска, много е умерена с корекциите, можеш да разчиташ на естествен резултат и е мила.
За съжаление повечето процедури ги прави с канюла, което на мен ми идва твърде болезнено и при нея ще продължа само с конците.

Сега като бях при Каляшева разбрах какво е  някой наистина да е с лека ръка.

# 605
  • София
Момичета, не съм си правила корекции до сега, дори на козметик за лицето не ходя, нямам проблеми с кожата, на 44 съм, без бръчки.

За жалост обаче напоследък виждам провисване на контура и двойна брадичка, препоръчайте лекар и процедура за корекция.

# 606
  • при Arctic Monkeys
Ако ви се занимава с апаратни процедури,можете да почнете с тях. Аз съм скептик, има и доволни от тях. Друг вариант е филър скули, в долна челюст, за да корегира птозата. Зависи какво е състоянието на лицето. Така само можем да гадаем.

# 607
Имате ли опит с Верутол?
Забелязах нещо като папилом на клепача и се чудя дали ако го намажа и залепя с лепенка докато спя, ще има ефект и ще изчезне.
Като размер  е малко, но ме дразни и тъй като имам лекарството мисля да опитам.
В краен случай ще намеря доктор във Варна и да ми го махне някакси,?!?

# 608
  • София
Със сигурност ще пробвам първо с нещо по-леко, та предпочитам някоя апаратна процедура.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 12:32 от nad_tab

# 609
  • при Arctic Monkeys
Лицето носи според мен на апаратни процедури, по скоро има нужда от стягане и повдигане, но не с филъри. На ваше място дори бих пробвала йога и най-обикновени ръчни масажи, плюс лека корекция на теглото.

# 610
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета! Искам да си направя процедура за освежаване и лифтиране на околоочната зона и клепачи. Колебая се между венус вива и Плексир /не съм сигурна за името, но е процедура след която ставаш също на обгорели точици и се прави с някаква плазма/. Много ще се радвам, ако някой може да сподели мнение за процедурите и каква е разликата.
На мен ми изглеждат с подобно действие, но сигурно не е така.

Plasma BT

# 611
Момичета, не съм си правила корекции до сега, дори на козметик за лицето не ходя, нямам проблеми с кожата, на 44 съм, без бръчки.

За жалост обаче напоследък виждам провисване на контура и двойна брадичка, препоръчайте лекар и процедура за корекция.
Май от темите за кърмене насам не се бяхме засичали, Наде Simple Smile

От апаратните процедури при мен помогна hifu, но повечето отзиви за тази процедура са негативни. При мен имаше известно стягане на контура. Магия не стана: няма как да стане, щото съм на години сепак, но помогна определено. Правих го два пъти, повече няма да правя не заради ефекта, а защото имам много керамика в устата и болката е нетърпима.

От не-апаратните, при мен добър ефект имаше от jawline оформяне с филър. И моето лице е с форма като твоето, та доста се колебах да не се получи разширяване на лицето, но съм определено много доволна от ефекта. Лекарката, при която ходя, е д-р Денчева в клиника Reverse, доста консервативно подхожда, особено ако се появи някой като мен, дето иска да не личи, че е пипано, ама да е чудно красива накрая Simple Smile

# 612
  • София
Май от темите за кърмене насам не се бяхме засичали, Наде Simple Smile

Смятай... щерката е почти на 17 Mr. Green

Благодаря за споделените процедури, при мен всички зъби са облечени, та hifu явно не е за мен.
И аз, не искам да личи, че има каквито и да е интервенции.

# 613
  • София
nad_tab,  аз не виждам отпускане, виждам едно по-пълно лице. Така би изглеждало и лице на 20 години, с толкова подкожни мазнини. Друг е въпроса, че сега на тази възраст, ако се стопят мазнините, било с диета или с апаратни процедури, кожата ще провисне, докато на 20 - не.  Моят съвет е да си поддържате теглото, защото всяка промяна нагоре или надолу на тази възраст, ще се отрази зле на лицето.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 17:13 от emik

# 614
nad_tab link аз съм на 46, пухкавичка и все едно видях своя снимка. Според мен си добре, почвай лека диета и масажи и всичко ще е ок!

Емик, много добре ти е кожата за 53 години. Браво! Какво правиш като грижи?

Общи условия

Активация на акаунт